Βαλαντη,χρονια καλα,και ο,τι επιθυμεις φιλε![]()
Βαλάντη μου να τα εκατοστήσεις. Χρόνια πολλά, καλά, με υγεία και ευτυχία.
Να αποκτήσεις ότι επιθυμείς και να παραμείνεις όπως και τώρα ευαίσθητος και γλυκός και παραπονιάρης και να τα παίρνεις και στο κρανίο όταν χρειάζεται
Να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου ανθρώπους αλλά και τα λατρεμένα σου τα ζωάκια και να σε χαιρόμαστε κι όλοι εδώ στο φόρουμ που σε αγαπάμε.
![]()
Βαλαντη,χρονια καλα,και ο,τι επιθυμεις φιλε![]()
*****8.23*****
Ηλία ευχαριστούμε για την τούρτα σου!Ήταν πολύ ωραία!Και με σοκολάτα και φραουλίτσες!!!![]()
Πανω απ'ολα σας αρεσε αυτο ειναι το σημαντικοτερο.![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
χρονια πολλα και καλα βαλαντη και οτι επιθυμεις φιλε.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
πολυχρονος Βαλαντη και σου ευχομαι μεχρι του χρονου να εχεις παμνηγυρισει μια κουπα στο μπασκετ με το θρυλο!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
πολυχρονος Βαλαντη οτι επιθυμεις φιλε!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dr.Red : 07-07-09 στις 22:13
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Χρόνια πολλά Βαλάντη!!!! συγγνώμη για την καθυστέρηση , αλλά δεν μπήκα καθόλου στο φόρουμ χθες... να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι την οικογενεια σου και την αξιαγάπητη Ρόζα!!!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Χρόνια σου πολλά φίλε sabar77! Οτι επιθυμείς σου εύχομαι! Με υγεία πάνω απ' όλα!
sabar77 (07-07-09)
χρονια πολλα sabar77.να εισαι καλα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sabar77 (07-07-09)
Χρόνια πολλά Sabar!
sabar77 (07-07-09)
Χρονια πολλα φιλε Sabar οτι ποθεις!
sabar77 (07-07-09)
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες.. Λιάκοι - Βαλάντης - Sabar sorry για την καθυστέρηση αλλά χρειαζόμουν ξεκούραση...![]()
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
sabar77 (07-07-09)
Σας ευχαριστω πολυ ολους,να στε καλα.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Χρονια σου πολλά sabar77,υγεία πάνω από όλα φιλε!!!!
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
sabar77 (11-07-09)
Πολύχρονος και υγεία πάνω από όλα!
sabar77 (11-07-09)
χρονια πολλα φιλε sabar77 πολυχρονος και ο,τι επιθυμεις!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
sabar77 (11-07-09)
Sabar77 χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσεις.
Υγεία και χαρά πάντα
![]()
sabar77 (11-07-09)
Bookmarks