καλό πάσχα , καλή ανάσταση , καλά να περάσουμε και ασφασλή μετάβαση-επιστροφή όπου και αν πάτε
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα σε ολους (οσους δεν θα πετυχω στο φορουμ αυτες τις μερες μιας και θα ειμαι εδω).
Να περασετε τελεια και να ξεκουραστειτε οσο μπορειτε περισσοτερο, μας περιμενουν ακομα κουπες να σηκωσουμε και πρεπει να ειμαστε ξεκουραστοι ολοι μας.
![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Καλό Πάσχα σε όλους περνώντας τα με τους ανθρώπους που αγαπάτε!
Καλό Πάσχα σε ολους!
Και ολα ερυθρόλευκα!
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ,ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ,ΕΙΘΕ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΑΣ!ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ..ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΕΣ ΚΟΥΠΕΣ.
Ορίστε και τα αυγά που βάψαμε πριν από λίγο:
Καλά Ανάσταση και Χρόνια Πολλά σε όλους!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
να μαστε καλα ολοι παιδια!
με υεγια κυριως!
καλα να περασουμε, καλη Ανασταση!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καλή Ανάσταση παιδιά! Ώρες και μέρες καλές...
... there's no such thing as "too much"...
Καλο Πασχα σε ολα τα μελη του φορουμ.
Με προσοχη στην οδηγηση και χωρις προσοχη στη μασαμπούκα και στη ρουφα τη Κυριακη! Μια ζωη την εχουμε! Βουρ στα κοψίδια και στα μισόκιλα!
Οπως ακριβως τα ειπε ο Κωτσος απο πανω.
Προσοχή , να γυρισουμε ολοι, καλες γιορτες και βουρ στον μεζέ...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Airness (18-04-09)
Καλή Ανάσταση παίδες! Να περάσετε καλά και τα λέμε από Δευτέρα!
Προσοχή σε όσους οδηγούνε!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Kαλο πασχα και καλη ανασταση σε ολους!!!
Καλή ανάσταση! να περάσετε όλοι καλά και η κοιλιά σας καλύτερα![]()
Airness (18-04-09)
Χρονια πολλά στο νικολιό.
Καλή ανάσταση σε όλους,και καλο πάσχα.Με metro το αλκοόλ αδέρφια για να τα ξαναπούμε και μετά το πάσχα όλοι καλά και υγιείς στο red-dna.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
nikolios (18-04-09)
Νικολιό πολύχρονος αδερφέ και ότι επιθυμείς. Καλές γιορτές και καλό Πάσχα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
nikolios (18-04-09)
στα ποσα ποστς ειμαστε μεχρι σήμερα?![]()
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Bookmarks