Xρονια πολλα και απο μενα στις γυναικες του φορουμ!
Να ναι καλα, ομορφαινουν την ζωη μας πιο πολυ και απο τις κουπες του θρυλου!
Smageo γιορτάζεις σήμερα??? Χρονιά πολλά σε όλες τις Σμαρούλες. Εάν είμαι άκυρος, χρόνια πολλά για χτες...![]()
smageo (10-03-09)
Χρονια πολλα κοριτσια.![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Eleni7 (10-03-09)
χρονια πολλα σε ολους μας.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Eleni7 (10-03-09)
Χρόνια πολλά στο θρύλο
χρόνια πολλά σε όλους τους γαύρους.
Κοίταξα το ημερολόγιο του forum και διαπίστωσα ότι ο
aljawn έχει κι αυτός σήμερα γεννέθλια.
Να τα εκατοστήσεις Θοδωρή και πάντα να έχεις τις γιορτές και τις χαρές μαζεμένες. Γιορτή το Σάββατο, γεννέθλια σήμερα μαζί με τα γεννέθλια του θρύλου.
Τι άλλο να σου ευχηθώ από το να έχεις υγεία και να είσαι πάντα καλά για να γιορτάζεις και όλους τους τίτλους του Ολυμπιακού μαζεμένους.
Χρόνια πολλά και Ολυμπιακά
![]()
![]()
![]()
aljawn (10-03-09)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι από μένα Θοδωρή!![]()
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
aljawn (10-03-09)
χρονια πολλα θοδωρη και απο μενα.να τα εκαταστοσησεις.εχεις ρε θηριο γενεθλια μαζι με τον θρυλο;σε ζηλευω...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
aljawn (10-03-09)
d.n.a. (10-03-09)
τοτε χρονια πολλα σμαρουλα για χθες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
smageo (10-03-09)
ΧΡΟΝΙΑ σου πολλά Σμαρούλα! (έχεις το όνομα της αδερφής μου)
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
smageo (10-03-09)
χρονια πολλα και καλά στους εορτάζοντες/ζουσες αυτών των ημερων
και χρόνια καλά σε όλους τους γαβρους
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Χρονια πολλα, και χρονια καλα παντα Ολυμπιακα aljawn!
![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
aljawn (10-03-09)
Χρόνια Πολλά Σύγγαυροι να χαιρόμαστε την ομαδάρα μας
Αιώνιος Έφηβος ... (και οι έφηβοι .....ξέρεται.....στα ντουζένια τους ... ΠΑΝΤΑ)
![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
PrisonBreak-7- (10-03-09)
Χρόνια πολλά Σμαρούλα, Θοδωρή και σε όσους άλλους γιορτάζουν!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Χρονια πολλα στην Σμαρουλα και στον aljawn!!! Οτι επιθυμειτε παιδια!!! Παντα με υγεια!!!
Χρόνια Πολλά σε Σμαρώ, Θοδωρή, και σ' όλους τους ΣΥΓΓΑΒΡΟΥΣ
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές.
Κάτι μου λέει ότι την επόμενη εβδομάδα θα μου κακοφανεί κάπως...
Πάντως για να ακριβολογούμε για τα γενέθλια του Ολυμπιακού, διαβάστε αυτό:
Αυτό έχει σημασία γιατί ο Ολυμπιακός προϋπήρξε της δημοσίευσης του σαν ιδέα: νομίζω ο (Λεωνίδας) Ανδριανόπουλος σε μια συνέντευξη του είχε πει ότι πήρε πολλά βράδια στον Μοίρα, μέχρι να αποφασιστεί η ίδρυση, αλλά στις 10/3 η απόφαση έγινε οριστική και οι Καμπέρος/Μανούσκος έδωσαν και το όνομα, οπότε και η ομάδα μας άρχισε ουσιαστικά να υπάρχει. Τυπικά πάντως, ο Ολυμπιακός γεννήθηκε με την δημοσίευση στο Πρωτοδικείο.Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Φιλάθλων Πειραιώς «γεννήθηκε» στον Πειραιά στις 10 Μαρτίου 1925 στην «Ταβέρνα του Μοίρα» που βρισκόταν στη σημερινή οδό Καραολή & Δημητρίου. Επισήμως ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς ιδρύθηκε στις 20 Μαϊου 1925 με την υπ’ αριθμ. 1247/1925 απόφαση του Δικαστηρίου των εν Πειραεί Πρωτοδικών.
ΥΓ. Το γράφω γιατί ο ΠΟΑ, που είναι έργο ενός, δηλώνει σαν ημερομηνία γέννησης την δημοσίευση.
ΥΓ2. Άσχετο, αλλά σήμερα έχουν επίσης γενέθλια ο Οσάμα, ο Ετό και η Sharon Stone.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Bookmarks