manosss (26-12-08)
να ευχηθω χρονια πολλα στπους μανωληδες για σημερα.
manosss (26-12-08)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ
Χρόνια πολλά σε όλους τους Μανώληδες και απο εμένα!
manosss (26-12-08)
χρόνια καλά και ευτυχισμένα σε όλους . να περάσετε καλά όπου και αν πάτε .
εγώ είμαι ήδη στο μεσολόγγι και για λίγο καιρό θα είμαι of line
εύχομαι σε όλους υγεία , σύνεση και χρήμα . αν αποκτήσετε αυτά τα τρία θα μπορέσετε να έχετε τα πάντα . καλές γιορτές σεό λους
- , !!!
..
καλες γιορτες και χρονια πολλα σε ολους και ολες που γιορταζουν αυτες τις μερες....αφιερωμενο ερυθρολευκο βιντεακι σε ολους...(panty ξερω οτι θα το γουσταρεις πολυ)
[ links. ]
ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
[ links. ]
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...
[ links. ]
και ενα βιντεακι αφιερωμενο για τα αδερφια που δεν ειναι μαζι μας...οπαδοι λιβερπουλ και θρυλου μαζι...ανατριχιαστικο
[ links. ]
Χρόνια Πολλά στο RED-DNA.
Δίχρωμο και πολύκουπο.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
sadi (27-12-08)
Σημερα εχει γεννεθλια το RED-DNA. Ευχεται σε ολους σας τα καλυτερα και ελπιζει να σας αρεσουν τα κερασματα που σας κανει και θα συνεχισει ελπιζουμε για καιρο να σας κανει.
Τις ευχες μου απο μενα στο φιλο Παναγιώτη που με τον κοπο και τον ιδρωτα του στην κυριολεξια στηθηκε αυτο το σαϊτ.
;
captain-cook (28-12-08), Coach (27-12-08), differance (27-12-08), Gavros4life (28-12-08), kouzoulo (30-12-08), mpak (27-12-08), Red$mile (28-12-08)
forum, !
site!
M , !!
. ...
, 1823
sadi (27-12-08)
& ...![]()
sadi (27-12-08)
Χρόνια μας πολλά!!!![]()
sadi (27-12-08)
Ορθον μην ξεχναμε οτι και οι γνωστες πλεον (διασημες θα ελεγα) τσιριδες μας εφτασαν εκει που ειμεθα![]()
;
Coach (28-12-08)
Χρονια μας πολλά! Έχουμε πολλά θρυλικά χρονια μέσο του Red-Dna ακόμα!! Keep up the good work λεμεεεεε!
sadi (28-12-08)
χρονια πολλα στο καλυτερο φορουμ του διαδικτυου.με την καλυτερη ποιοτητα.
να ειστε καλα σακη και παναγιωτη που μας εχετε δωσει ενα βημα εκφρασης της αποψης μας και της λατρειας μας για τον θρυλο.
χωρις υπερβολες τα παιδια του φορουμν ειναι καταπληκτικα.εχω γνωρισει αρκετους και ομολογω οτι δεν περιμενα τετοιο επιπεδο....
να ειστε παντα καλα και να το κρατησουμε για πολλα χρονια μεχρις οτου να γραφουν κξαι τα εγγονια μας εδω μεσα...
sadi (28-12-08)
Χρόνια πολλά στην οικογένεια του Θρύλου!
Να είμαστε καλά να γράφουμε, να πανηγυρίζουμε, να τσακωνόμαστε, να τα βρίσκουμε, να τα χώνουμε, να ζητάμε μεταγραφές, τρόπαια να βρισκόμαστε να παίζουμε, να τρώμε, να γελάμε, να χαιρόμαστε που είμαστε μέλη αυτής της οικογένειας που είναι τόσο δεμένη με την αγάπη για τον Ολυμπιακό ώστε μπορεί και ξεπερνάει δυσκολίες και προβλήματα.
Κι όλα αυτά επειδή δύο άνθρωποι διάλεξαν το ίντερνετ και αφιέρωσαν χρόνο, χρήμα και αγάπη για να χτίσουν το σπίτι του Θρύλου. Σας ευχαριστούμε.
RED-DNA, !!!![]()
sadi (28-12-08)
sadi (29-12-08)
Επειδή έλειπα τις προηγούμενες μέρες, να ευχηθώ έστω και καθυστερημένα χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη-φίλους που γιόρταζαν τις προηγούμενες μέρες!
Red Sting, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!
giorgosiderie, να είσαι πάντα καλά και μην μας ξεχνάς...
Και τέλος να ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο καλύτερο ερυθρόλευκο και όχι μόνο forum ever! Σάκη-Πάνο σας ευχαριστούμε γιατί χάρη στη δική σας προσπάθεια και στο δικό σας επίπεδο έχετε κατορθώσει να δημιουργήσετε και να κρατήσετε αυτό το χώρο που είναι η καλύτερη ιντερνετική παρέα! Έχει περάσει πολλά αυτό το forum αλλά όσο περνάει ο καιρός γίνεται καλύτερο και μεγαλύτερο!
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΖΗΤΩ ΤΟ RED-DNA!
(ΖΗΤΩ ΚΑΙ Ο ΝΕΡΙ!!!)
. . . . .
2009 .
. ' .
Bookmarks