kouzoulo (17-12-08)
Χρονια Πολλα Ελευθερια! ό,τι επιθυμεις! Νερι αλανι γυρνα στο λιμανι!
Πρόεδρε τον Τουρε δεν τον κρατανε οι αλυσιδες. κουνα του χαρτονομισματα και θα σου κανει τεμεναδες!!!!![]()
kouzoulo (17-12-08)
Happy birthday to Admin!
sadi (15-12-08)
χρονια πολλα κουζουλο!!! Σορρυ που δεν σε ανεφερα πριν αλλα το ημερολογιο του ρεδ φταιει...σε μενα δεν δειχνει τιποτε σημερα για εορταζοντες!Εκεινος ο σαδικουλας φταιει που εβαλε να δειχνει εορταζοντα μονο το εαυτο του!
Πολυχρονη και σου ευχομαι και μια αφανα ακομη μεγαλυτερη σαν του Τσιλντρες!!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
kouzoulo (17-12-08)
Βρε! Τώρα σας είδα! Χρόνια Πολλά στην ηγετική ομάδα μας!
Σάκη-Σάκη αρχηγέ, Ελευθερία και Μαργαρίτα, Χρόνια σας Πολλά! Καλή δύναμη, καλά κέφια και όλα δεξιά εύχομαι!
... there's no such thing as "too much"...
Ωπ!!Νατα τα καλά!!Χρόνια πολλά και καλά Sadi, kouzoulo. Και σε όλα τα παιδιά στο φόρουμ που γιορτάζουν σήμερα.Να ζήσετε να σας χαιρόμαστε ...και να σας διαβάζουμε!![]()
Χρόνια πολλά Σάκαρε και Ελευθερία! Μέσα από την καρδιά μου ότι επιθυμείτε!![]()
Χρονια πολλα σε ολους του εορταζοντες,ειτε ειναι ονομαστικη γιορτη ειτε γενεθλια!Τις θερμοτερες ευχες μου για οτι καλυτερο!![]()
kouzoulo (17-12-08)
sadi (15-12-08)
Kouzoulo όσες ευχές απλόχερα οι άλλοι θα σου πούνε Εγώ ευχή σου εύχομαι αληθινές να βγούνε !
kouzoulo (17-12-08)
Χρόνια Πολλά Στους Εορτάζοντες Χθες Στις Ελευθερίες και τους Λευτέρηδες (αν έχουμε) αν και καθυστερημένα τώρα πρόλαβα να γράψω..!!!Χθες με το κωλοπρόγραμμα το καινούργιο στην δουλειά θα μου βγεί ο πάτος...![]()
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
kouzoulo (17-12-08)
Χρόνια πολλά και καλά σε ολους και ολες
.....εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου
kouzoulo (17-12-08)
XROνια πολλα αλλα χωρις Νερυ στον οσφπ...
να ζησεις κουζουλο εστω και καθυστερημενα...
σχωρνα με αλλα δεν τα παω καλα με αυτα... οσο περναει ο καιρος ξεχναω ολο και περισσοτερο γιορτες και γενεθλια![]()
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
kouzoulo (17-12-08)
Χρόνια πολλά στον φίλο μου αντι-Μπελουτσικό gdk7!
Εύχομαι πολύκουπος και "άρρωστος" για άλλα τόσα χρόνια!![]()
gdk7 (17-12-08)
Χρονια πολλα Γιωργαρε και οτι επιθυμεις φιλε μου!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
gdk7 (17-12-08)
Χρόνια πολλά και στον Σάκη που γιορτάζει!
Υπερωρίες έχει δουλέψει το θρεντ τελευταία...![]()
sadi (16-12-08)
Χχαχαχαχαχα...Ναι εορταζω το "ονομα". Θενκς Μαρια. Και που να μπουνε καλα οι γιορτές να δεις υπερωριες...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks