Coach (07-12-08)
χρονια πολλα και απο μενα ΟΣΦΠ.να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Coach (07-12-08)
Χρόνια πολλά κι από δω ΟΣΦΠ, πάντα γερή κι ευτυχισμένη!
Coach (07-12-08)
Χρονια πολλα ΟΣΦΠ και συντομα με το μπεμπε σου και τον Κεντερη μαζι!
Coach (07-12-08)
χρονια πολλα κ καλα κυριως!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Coach (07-12-08)
Χρόνια πολλά στην φωνάρα των βίντεο του Σάκη!! ΟΣΦΠ πολύχρονη και πολύκουπη!![]()
Coach (07-12-08)
ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ππνι
Να ζήσεις να σε χαιρόμαστε
ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥΡΤΑΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥΡΤΑ
δεν μπορώ να φωναξω οπως εσύ, αλλά το προσπάθησα
Coach (07-12-08)
χρονια πολλα ΟΣΦΠ! Να τα εκατοστησεις και να τρως πολλες πολλες σοκολατες μεχρι τοτε!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Coach (07-12-08)
Εστω και καθυστερημενα,χρονια πολλα σε ολους οσους ειχαν την ονομαστικη τους εορτη ή τα γενεθλια τους τις προηγουμενες ημερες!Οτι καλυτερο ευχομαι!
Επισης,τις θερμοτερες ευχες μου στη φιλη ΟΣΦΠ για τα γενεθλια της!Πολυχρονη και ευτυχισμενη!![]()
Coach (07-12-08)
ΠΠΝ ΧΠ!
Adios Lakerde ala Past.
Coach (07-12-08)
Χρονια πολλά ΟΣΦΠ! Να τα χιλιάσεις και να φαίνεσαι σαν 30αρα!![]()
Coach (07-12-08)
ΠΙΠΙΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!
Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α ! ! !
εύχομαι να είσαι πάντα χαρούμενη κι ευτυχισμένη και να κάνουμε δίδυμο στον Ναό με την ίδια ζωντάνια για πολλά πολλά χρόνια!
![]()
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Coach (07-12-08)
Χρονια πολλά συνάδελφε Παντελή (panty) .Να προσεχεις γιατί το επάγγελμα μας και ο Ολυμπιακός δημιουργούν άγχος.Υγεία και τίλους πολλούς σου εύχομαι.Να είσαι γερος να σε χαίρεται η οικογένεια σου.Χρονια πολλά και στη φοβερή ΟΣΦΠ!!!!!
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Χρόνια πολλά σε Νίκους και Νικολέτες και σε όσους/ες είχαν γενέθλια...![]()
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Ευχαριστώ πολύ σκατογαυράκια... να είστε κι εσείς καλά & να έχετε πάντα ό,τι ποθείτε.
Επίσης ευχαριστώ για την τούρτα έκπληξη στα γαυράκια κι ας την έφερε τούμπα ο Μουράτης... από γεύση ήταν SUPER!!!
sadi (08-12-08)
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες/ουσες Νίκους , Νικολέτες .
Αδαμαντία , πολύχρονη και ευτυχισμένη
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
sadi (08-12-08)
Χρόνια Πολλά παιδιά! ΟΣΦΠ, Παντελή (;) και όλοι όσοι γιορτάζατε.......
Υγεία κι ευτυχία εύχομαι και πολλές χαρές από την ομάδα μας!
... there's no such thing as "too much"...
Χρόνια πολλά στον μπελουτσικό tchalk85!![]()
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Bookmarks