! .
!
pandragon (24-11-08)
Χρόνια πολλά αρχηγέ! Ότι ποθείς! και σόρρυ για την καθυστέρηση![]()
. . . . .
pandragon (25-11-08)
Xρονια πολλα και απο εδω μεσα στον πολυ καλο μου φιλο Παναγιώτη. Του ευχομαι καθε ευτυχία και να δει ολα του τα ονειρα να πραγματοποιουνται.
Το μεγαλυτερο κερασμα εμενα προσωπικα μου το εχει ήδη κανει και ειναι το αποτελεσμα του κοπου του το RED-DNA το καλυτερο Ολυμπιακο site στο οποιο εχω συμμετασχει. Ολο αυτο το αποτελεσμα που βλεπετε ειναι η δουλεια του Παναγιώτη.
;
consigliere (26-11-08), pandragon (25-11-08), panty (26-11-08)
Χρόνια πολλά φίλε pandragon. Με χαρά και υγεία και αγάπη. Χρόνια πολλά στους Στέλιους και στις Στελίτσες μας και επιτέλους. Όταν κάποιος ρίχνει κορώνα ή γράμματα ή κάθεται όρθιο το νόμισμα στο red league... Είμαι η Ανόρθωση του φορουμΘέλω μπόνους!!!!!!!!!
pandragon (25-11-08)
Πολυχρονη πολυχρωμη και εντοιχισμενη και ευτυχισμενη και με μια ωραιαDago Red!
;
κι αλλος τοξοτης στο φορουμ! Την κατσαμε τη βαρκα!
Πολυχρονη νταγκο, να τα εκατοστησεις και πολλες τουρτες! Αν σου περισσευει κανενας κορνες στειλε γιατι εχω ελλειψη και ειναι παντοτε χρησιμοι!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Το εχουμε εμεις οι τοξοτες αυτο. Εγω στα γεννεθλια μου δε μιλιεμαι (και να φανταστεις οτι παντα λεω οτι τα ζωδια ειναι μαλακιες). Αλλα και παλι θα μου πεις πλησιαζω τον μισο αιώνα.
Ε,λοιπον τα ζωδια ειναι μαλακίες.
ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ (παλι)
;
Αντε να μαζευόμαστε οι Τοξότες,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Dago Red, ότι επιθυμείς να το πάθεις
Χρόνια πολλά Μαρία! Υγεία πάνω απ'όλα.
. . . . .
Bookmarks