IERO (22-08-08)
Να τα εκατοστησεις Γιωργο!!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
IERO (22-08-08)
Χρόνια καλά και δημιουργικά Τζώρτζη!
IERO (22-08-08)
χρονια πολλα και καλα IERO
ΑΛΛΙΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
IERO (22-08-08)
χρονια πολλα και καλα.
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
IERO (22-08-08)
Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές σας, όσες μπόρεσα να δω δηλαδή, αλλά εγώ γιορτάζω 2/2 της Υπαπαντής του Χριστού. Βέβαια κανείς δεν το θυμάται και μου εύχονται όλοι πάντα στις 15/8!
Με τη σειρά μου να ευχηθώ κι εγώ σε όσους γιόρταζαν!![]()
Πολυχρονος Γιωργο και οτι επιθυμεις (θα τα πουμε και απο κοντα την Πεμπτη)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
IERO (22-08-08)
Πολυχρονος ΙΕΡΟ, τα λοιπά ευχολόγια από κοντά![]()
IERO (22-08-08)
IERO (22-08-08)
Χρονια πολλα αδερφε ΙΕΡΟ!!! Οτι επιθυμεις!!! Να εισαι παντα γερος και δυνατος!!! Και ελπιζω το δωρο να στο κανει η ομαδα την αλλη Τεταρτη!!!
![]()
![]()
IERO (22-08-08)
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και εύχομαι με την σείρα μου χρόνια πολλά σε όσους είχαν γιορτή/γενέθλια τις τελευταίες 3 βδομάδες!
Να μας ζήσουν ο αντιμινιστράτορας και ο μοντεράτορας!![]()
IERO (22-08-08)
Pandragon
IERO
mpak
Παναγιώτη Γιαννάκη
Παναγιώτη Βασιλόπουλε
και όσοι άλλοι γιόρταζαν, τις θερμότερες ευχές μου!
Καθυστέρησα λίγο αλλά με είχε απαγάγει η ανηψιά μου και δεν είχα Ίντερνετ για μέρες!!
Υ.Γ. Εδώ στην Κρήτη γιορτάζουν μόνο οι ανύπαντρες Μαρίες τον 15αύγουστο.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
ευχές και από μένα στους παραπάνω μιας και δεν αξιώθηκα ο ελεεινός να τις δώσω στην ώρα τους!![]()
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
kouzoulo (22-08-08)
Σας ευχαριστώ όλους σας, παιδιά για τις ευχέςΕύχομαι κι εσείς να βρείτε ό,τι ποθείτε
![]()
Χρόνια πολλά στον φίλο toro που έχει γεννέθλια σήμερα! Ελπίζω να είσαι γουρλής αδελφέ...![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
χρονια πολλα και απο μενα.αν εχουμε και κανενα φανουρη στο φορουμ χρονια πολλα και σε αυτον.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Άγιε μου Φανούριε, φανέρωσε σε παρακαλώ τον δρόμο της πρόκρισης στον Βαλβέρδε...![]()
19 Μαρτίου 2014 ... πλησιάζει ...
αλεξανδρε (dr.red) χρονια πολλα για την γιορτησου.αν υπαρχει και αλλος φιλος ή φιλη στο φορουμ που τον ξεχναω τωρα συγγνωμη και χρονια πολλα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Dr.Red (30-08-08)
Χρονια πολλα στον δοκτωρ Κοκκινο και σε ολους τους Αλεξανδρους κι Αλεξανδρες του φορουμ και στη Τζουλια Αλεξανδρατου!![]()
Dr.Red (30-08-08)
Bookmarks