γιορταζει ο προεδρος;χρονια πολλα προεδραρα και κοιτα να μας χαρισεις και αλλες επιτυχιες.
Άντε Σωκ Πλύχρονος και κοίτα να βοηθήσεις και το Μπάσκετ καθόλου... καλά το χάλασες...
Μιλάμεεεε
γιορταζει ο προεδρος;χρονια πολλα προεδραρα και κοιτα να μας χαρισεις και αλλες επιτυχιες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Xronia polla proedra! Ante kai me 4-5 BAM fetos.
τι γιορτάζει ο Κοκ. ρε παιδιά?
του Αϊ Σωκράτη είναι σήμερις???![]()
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Γεννεθλιαζει απ' οτι διαβασα Παντελή. 27 Μαη γεννημενος...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
panty (27-05-08)
Γεννεθλιάζει??????????
![]()
Ε τότε να τα εκατοστήσει ρε παιδια.....αν και δεν αργει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ριζώνει στην ψυχολογική μου συνείδηση, μια απόλυτη κυριαρχία θετικών αντιδράσεων για την ύπαρξή σου!!!!!!Με άλλα λόγια...........................................Σε Γουστάρω!!!!
69 γινεται..Ωραιος αρθμος![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
ρε το γερακο..
χρονια πολλα προεδρα!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
πηγε 69?μεγαλωσε ρε γαμωτο.αν ηταν 15 χρονια νεοτερος...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
15 χρονια νεοτερος ήταν οταν μας αναλαμβανε... φαινεται η ατιμη η ηλικία ε;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
φαντασου διονυση να μας ειχε αναλαβει στα 35 και τωρα να ητανε 50.ωρε πιπες που θα εκανε η συμμαχια....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πέρασε η μέρα και δεν ευχήθηκα στον πρόεδρα.. Χρόνια πολλά και καλά μυαλά!!!![]()
Και εγώ τωρα το ειδα...
Χρόνια πολλά προεδράρα!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Χρόνια πολλά Πρόεδρε!![]()
Να ξέρεις ότι σ' αγαπάμε και γι' αυτό σου τα χώνουμε. Γιατί σε θέλουμε μπροστάρη στην παγκόσμια κυριαρχία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας.
χρονια πολλα και καλα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ούπς...Τώρα το είδα το θέμα αυτο και τα post!!!Σας ευχαριστώ όλους παιδιά....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Bookmarks