Πολύχρονη Στάθη, και τα χρόνια πολλά σε Jojo Sirkosta και όσους άλλους ξεχνάω τώρα.
Να ζήσετε Κωνσταντίνοι/ες, Ελένες, υγεία και ευτυχία πάνω από όλα
Xronia polla stous filous Jojo kai Sirkosta kai stin kori tou Sta8i! Akomi xronia polla se olous tous Kostantinous kai tis Elenes!
Χρόνια πολλά & ευτυχισμένα jojo, sirkosta και σε όσους άλλους/ες γιόρταζαν χθες. Ό,τι ποθείτε.
jojo (22-05-08)
Ετεροχρονισμενο ευχαριστω σε ολους. Να ειστε καλα, παιδια.
που χαθηκες ρε κωστα;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
χρονια πολλα και καλα red hacker
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χρόνια πολλά βρε χακερά!!![]()
τωρα που επεστρεψα στη βαση μου μετα απο τριημερη απουσια να ευχηθω εστω και καθυστερημενα στους Κωσταντινου και Ελενες χρονια πολλα και ο,τι επιθυμουνε. Ειδικες ευχες στο jojo τον γειτονα και στον μετρ του οφθαλμολουτρου στη Σαντορινη σερΚωστα. Επισης στον Σταθη για την κορη του !
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
σε ευχαριστω πολυ ηλια και καλως σε ξαναβρηκαμε στο φορουμ.η τριημερη απουσια σου πραγματικα μου ηταν αισθητη.
μπορειε να μην συμφωνουμε σε ολα αλλα η γραφη σου ειναι πολυ καλη και με επιχειρηματα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πολυχρονος αδερφε redhacker!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
RedHacker, ότι επιθυμείς!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Χρονια πολλα και οτι επιθυμεις RedHacker....
Σ' ευχαριστούμε Zio, το πιο σπουδαίο σου γκολ τό βαλες στην καρδιά μας.
Χρονια σου πολλα και καλα αδερφε RedHacker! Οτι επιθυμεις!!!
Χρονια πολλά redhacker!!!!!!!!!!!!!
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
χρονια πολλα φιλε red-hacker
υγεια και ευτυχια να εχεις
ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ GATE7
Sorry για την καθυστέρηση αδερφέ redhacker. Χρόνια πολλά, να τα εκατοστίσεις και οτι επιθυμείς...
Μιλάμεεεε
Χρόνια πολλά και από μένα RedHacker!
Χρονια πολλα στον προεδρο του Ολυμπιακου ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ.![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Χρονια ΠΟΛΛΑ Σωκρατη και ελπιζω να σε φωτισει ο θες να μη μας φερεις παλι κανεναν ασχετο για τον παγκο!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Bookmarks