ffyiannis (18-05-08)
Χρόνια πολλά Γιάννη!!! Ότι επιθυμείς να το πάθεις!![]()
ffyiannis (18-05-08)
Χρόνια πολλά Γιάννη! Ότι επιθυμείς!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
ffyiannis (18-05-08)
παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.να ειστε ολοι καλα.και επειδη τα γενεθλια μου πανω κατω συμπιπτουν με τους τελικους κυπελλου να ειμαστε ολοι καλα και του χρονου να κοψουμε τουρτα στον τελικο στο οακα![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
Χρόνια Πολλά Γίαννη και οτι επιθυμείς... Και με πολλές κούπες...
Μιλάμεεεε
ffyiannis (19-05-08)
γιαννη πολυχρονος και τυπικα.σου τα ευχηθηκαμε το σαββατο εμεις.να εισαι παντα καλα και να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν.
χρονια πολλα και καλα με υγεια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ffyiannis (19-05-08)
Χρόνια πολλά Γιάννη! Να είσαι καλά φίλε και δυνατός το καλοκαίρι γιατί έχεις να δώσεις μάχες...
ffyiannis (19-05-08)
Χρονια πολλα Γιαννη! Να τα εκατοστησεις και ο,τι επιθυμεις!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
ffyiannis (19-05-08)
αδελφια ευχαριστω πολυ.να ειστε καλα.
FUCK PAO AND THE AVENUE
Πολυχρονος Γιανναρε! Και καθε χρονο να σβηνουμε κερια με κουπες!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ffyiannis (19-05-08)
πολύχρονος φίλε ,
ότι ποτε πολύ επιθύμισες να το πάθεις άμεσα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ffyiannis (19-05-08)
Χρόνια πολλά Γιάννη και Gavros4life, σας εύχομαι υγεία και ότι επιθυμείτε!![]()
ΥΓ: Χθες δε μπόρεσα να σας ευχηθώ γιατί είχα πάει συναυλία ΚΙΣΣ!![]()
ffyiannis (19-05-08), Gavros4life (20-05-08)
χρονια πολλά ffyiannis υγεία σου εύχομαι πάνω από όλα,όλα τα αλλα έρχονται στη ζωή.Πολύχρονος ότι επιθυμείς,και πολυκουπος!!!
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
ffyiannis (19-05-08)
Οτι καλυτερο στους εορταζοντες με υγεια πανω απ' ολα!!!
Χρόνια Πολλά σε Γιάννη και Μιχάλη![]()
χρονια πολλα φιλε Γιαννη
να τα εκατοστησεις
οτι επιθυμεις![]()
ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ GATE7
ffyiannis (19-05-08)
ενα ευχαριστω σε ολους σας αδελφια για τις ευχες σας.ειμαι οχι απλα χαρουμενος αλλα ευτυχισμενος που εχω γνωρισει ολους εσας.ειτε απο κοντα ειτε απο μακρυα.
να ειμαστε ολοι μας καλα και του χρονου να τα ξαναλεμε παλι απο εδω σαν τρεμπλουχοι!!!!!
![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
Μακαρι Γιαννη.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-05-08)
Υγεια πανω απ΄ολα και ολα τα αλλα ερχονται.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ffyiannis (19-05-08)
Bookmarks