7 ΚΟΥΠΑ (01-05-08)
Πολυχρονος φιλε 7 ΚΟΥΠΑ! Να τα εκατοστησεις και ο,τι καλυτερο σου ευχομαι!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
7 ΚΟΥΠΑ (01-05-08)
7 κούπα Χρονια σου πολλά υγεία πάνω από όλα σου εύχομαι αδερφέ.Γενέθλια 1 Μαΐου e;Καλά αποκλείουμε να είσαι ακροδεξιός
![]()
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
7 ΚΟΥΠΑ (01-05-08)
Αδερφε 7ΚΟΥΠΑ πολυχρονος και οτι επιθυμεις. Και να χιλιασεις τις κουπες![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
7 ΚΟΥΠΑ (01-05-08)
7 κούπα!
7 ΚΟΥΠΑ (01-05-08)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
7 ΚΟΥΠΑ (01-05-08)
χρονια πολλα και καλα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
7 ΚΟΥΠΑ (01-05-08)
Χρόνια πολλά και κουπάτα φίλε 7κουπα!
![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
7 ΚΟΥΠΑ (01-05-08)
χρόνια σου πολλά αδερφέ7κουπα!αν και φέτος είσαι 11 κούπα μάλλον έ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panty : 01-05-08 στις 20:33 Αιτία: διόρθωση-προσθήκη
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
7 ΚΟΥΠΑ (01-05-08)
Σας ευχαριστώ όλους αδέρφια!!
αδερφε εχεις γενεθλια και καθεσαι στο πληκτρολογιο?ποσο αρρωστος εισαι?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χρονια πολλα φιλε 7 ΚΟΥΠΑ!
Adios Lakerde ala Past.
7 ΚΟΥΠΑ (02-05-08)
7 ΚΟΥΠΑ (02-05-08)
Σημερα γιορταζει ενα φιλαρακι που δεν μπορει να μπαινει πια τοσο συχνα αλλα παραμενει πολυ καλος φιλος και βοηθησε τα μεγιστα στο να στηθει αυτο το site.
Drizzt πολυχρονος φιλε μου και οτι επιθυμείς.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Χρόνια πολλά λοιπόν στο φίλο Drizzt!![]()
χρονια πολλα κ απο μενα!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
α! και κατι αλλο... σημερα πηρα χαμπαρι το συγκεκριμενο τοπικ![]()
χιλια συγγνωμη σε οσους δεν τους ευχηθηκα. Επισης ευχαριστω τα παιδια που με θυμηθηκαν. (σας εβαλα τωρα κ τα Thanks)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sadi (06-05-08)
Χρόνια πολλά στο Δημήτρη - drizzt
Αντε ρε παλικάρι, να σε δούμε και από κοντά τώρα που τελείωσες ;)
Bookmarks