Πρωταθλητές και Πρωταθλήτριες σας χαιρετώ. Πάω να σουβλίσω τον οβελία.
Καλά να περάσετε όλοι είτε φύγετε είτε ότι όχι.
Και το νου σας μην αρχίσω τα ομαδικά μπαν μόλις γυρίσω.
Φιλιά σκατούληδες!![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Καλά φαγοπότια κουζουλό!!![]()
kouzoulo (22-04-08)
ελευθερια να περασεις υπεροχα.καλο πασχα και καλη ανασταση να εχεις.αληθεια που θα τον σουβλισεις τον οβελια;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
kouzoulo (22-04-08)
kouzoulo (22-04-08)
Κριμα...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
καλη ανασταση κουζουλο και καλες μασες!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
καλο πασχα σε ολους , αυτοχθονες ιθαγενείς , και ξενιτεμενους , με καλο φαι ελληνικα δηλαδη , πιωμα αναλογα την τοποθεσια , οινους διονυσιακους, τσικουδιές για τον νησι που έσωσε τον Δια , τσιπουρα τους Ηπειρωτικους Ελληνες , ουζακι για τους Αιγαιοπελαγιτες αγαπητους μου , με λύρες , βιολια , κλαρινα, ζουρναδες, τσαμπούνες , σε πεντοζαλιδες , μπαλους , συρτους στα τρία , Τσαμικους ,Καλαματιανους ,Πωγωνισιους ....
Υγεια παιδια , ευτυχια και παντα πρωταθλητές...
συγνωμη σε οσους ξεχασα να θυμιθω και να μνημονευσω..
panty (23-04-08)
Αδέρφια μου απανταχού γαύροι πρωταθλητές σας εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με υγεία και χαρά σε σας και τους αγαπημένους σας!
ΥΓ. Για μερικές ημέρες δεν θα έχω πρόσβαση στο φόρουμ (θα μιλήσουμε όμως με όσους έχω καταχωρημένους στα κινητά!)
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
να εισαι καλα παντελη.καλη ανασταση σε σενα και στην οικογενεια σου.καλα να περασετε οπου και να πατε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panty (23-04-08)
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ
ΑΛΛΙΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
φευγεις και εσυ βασιλη;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panty (23-04-08)
Bookmarks