tre7 (14-12-07)
αν εχουμε άλλους Λευτέρηδες πολύχρονοι...
tre7 (14-12-07)
πολύχρονη η Μαργαριτα ..
Faithful (06-05-08)
sadi (15-12-07)
Σακη δεν εχω ιντερνετ Σαββατοκυριακο
Xρόνια πολλά Μαργαρίτα και οτι επιθυμείς!!!
Μιλάμεεεε
Faithful (06-05-08)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΠΛΗ & ΚΟΥΖΟΥΛΟ ... ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ... ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΙΣΕΙΣ ΜΙΚΡΗ ... ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ.![]()
Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ...
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Αγαπητέ τούρτα συνadmin τουρτα χρονια τουρτα σου τουρτα πολλά και τουρτα ευτυχισμένα, τουρτα να τουρτα δεις τουρτα τον τουρτα Ολυμπιακό τουρτα στον τουρτα Τελικό τουρτα .
Παντα τουρτα υγεία τουρτα και τουρτα ευτυχία τουρτα , να τουρτα σε τουρτα αγαπάνε τουρτα οι τουρτα φίλοι τουρτα σου τουρτα και τουρτα να τουρτα ζηλευουν τουρτα οι τουρτα εχθροί τουρτα σου.
sadi (15-12-07)
Χρονια πολλά και στους Λευτέρηδες και τις Ελευθερίες.
Και φυσικά στο κουζουλό μας που ομορφαίνει το forum
Χρονια πολλά κουζουλό , να τα χιλιάσεις!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
kouzoulo (15-12-07)
sadi (15-12-07)
Χρόνια μας πολλά ππλη! Να ζήσουμε να μας χαίρονται!![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
sadi (15-12-07)
Πολύχρονο να είναι το κουζουλό!!!!
Μιλάμεεεε
kouzoulo (15-12-07)
Και στο Σάκη επίσης!!!
Μιλάμεεεε
sadi (15-12-07)
Να ειστε καλα παιδια, ευχαριστώ πολύ, και ανταποδίδω τις ευχές![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Σιγα μην αρχισω απο το ρεμαλι, τον παλιογερο τον διαχειριστη!..Προτιμω τα απλα μελη και τους νεους!
Χρονια πολλα Ελευθερια μου και ο,τι επιθυμεις!Πρωτα απο ολα υγεια και μετα ο,τι καλο! Και με μετρο τις τσικουδιες!
Οσο για σενα τομαρι, (συν)διαχειριστη να τα εκαταστησεις και να εχεις παντοτε γερο στομαχι για να πινουμε μαζι τιποτε βοτκες και λοιπα "ξυδια"!
Υ.Γ. Αιντε να τελειωνουμε με τους τοξοτες γιατι εχουμε φρικαρει με δαυτους!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Καλά ρε αντιΟλυμπιακοί και εγκάθετοι μίρλες, κανένας δεν ευχήθηκε νίκη την Κυριακή;; Όλοι παρακαλάτε να χάσουμε για να αρχίσει η γκρίνια; Ουστ!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Παρόλα αυτά σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Ηλία! Θα προσπαθήσω να βάλω ένα μέτρο στις τσικουδιές, αν και μου βάζεις δύσκολα!
Αντεύχομαι γεμιστά, παστίτσιο, μουσακά, λαγό στιφάδο, χταποδι στα καρβουνα, γιουβετσι, κοντοσουβλι, τυπόπιτα, σπανακόπιτα, σουτζουκάκια σμυρνέικα...και...και ότι άλλο θέλεις τέλος πάντων. Είναι μεγάλη η λίστα και βαριέμαι να ψάχνω!
+1000000000
Άντε να παίρνουν σειρά τα συμπαθέστατα Αιγοκεράκια!![]()
Bookmarks