Σωστα τον ξεχασα τον φιλο gdk7...χρονια πολλα και σε σενα φιλε μου!
Χρόνια Πολλά κι από μένα σε όλους του εορτάζοντες και εορτάζουσες...
Κωστάκη να χαίρεσαι τον κορίτσαρό σου!
Σε όλα τα γαυράκια Γιώργηδες και Γεωργίες, πάντα ευτυχισμένοι!
Να πω και τον gdk7 που έχουμε γνωριστεί στο Καραϊσκάκη, να χαίρεται την οικογένεια και το όνομά του...
Αντε, πάω για γλυκά και ποτά!
1925
Σωστα τον ξεχασα τον φιλο gdk7...χρονια πολλα και σε σενα φιλε μου!
Ευχαριστώ για τις ευχές σας. Να είστε ολοι καλά.
.....
Χρονια πολλα παιδια και απο εμενα σε ολους τους Γιωργηδες και της Γεωργιες. Λιγο πολυ ολοι μας εχομαι καποιον συγγενη, γνωστο η φιλο που γιορταζει σημερα. Να τους-τις χαιρεστε ολοι σας.
Χρονια πολλα στον [ links. ][ links. ][ links. ][ links. ][ links. ]
και οσους εχω ξεχασει ας με συγχωρησουν. Επισης στον Κωσταντη μου ευχομαι να χαιρεται την κορουκλα του την Γεωργια και να ζει την καθε στιγμη μαζι της ολο αγαπη και στοργη, οπως και να την δει ευτυχισμενη και γεματη προοδους στην ζωη της. Χρονια πολλα και στην τριτη μου κορι την Γεωργια που ειναι η βαπτιστικια μου και απο φετος μετακομισε στην Ελλαδα και μου λειπει. Χρονια πολλα σε ολους και ολες...
Ευχαριστώ για τις ευχές σας, ρε παιδιά! Να είστε καλά και να χαίρεστε όσους αγαπάτε!
Χρόνια σου πολλά Ρενάκι μου!
Να σε χαίρονται αυτοί που σ'αγαπάνε!
...Και καλό πτυχίο!!![]()
. . . . .
Χρόνια Πολλά, Ρένα! Ό,τι επιθυμείς!
Ρενα, χρόνια πολλά και καλό πτυχίο.
.....
Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα Ρένα και να δεις σύντομα τον Παπαλουκά πρωταθλητή Ευρώπης.![]()
, 100 ;
Χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια Ρενα και οτι επιθυμεις...
!!!( )
!
:![]()
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕΝΟΥΛΙ από τον υπναρα της υπόθεσης...
Καλό πτυχιο και οτι επιθυμείς βρε!
;
Xronia polla Renaki kai oti epithymeis!! Kalo ptyxio alla panw apo ola ygeia kai eytyxia!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ευχαριστω!!!!
Υγεια και επιτυχιες για τον θρυλο μας!!!![]()
Χρόνια πολλά ντοκ Ρένα... ό,τι επιθυμείς, να είναι Παπαλουκάς και να το σηκώσει...![]()
1925
Να στε καλα ολοι παιδια.Σας ευχομαι ο,τι ποθειτε!!![]()
Bookmarks