Είναι ήδη και τα δύο... Ευχαριστώ Ρενάκι!
Καλά είμαστε και έτσι... Να είσαι καλά Λευτέρη!
Είπαμε να βγάλουμε τον Ιούλιο λίγο με πίεση για να ξεκουραστούμε τον Αύγουστο και από το πρώτο δεκαήμερό του γελάει μέχρι και ο Δεκέμβριος...
Να είσαι πάντα καλά και να σε προσέχουνε.
Και για εσένα, ό,τι καλύτερο Δημήτρη!
Εδώ και δύο χρόνια έχω Γερμανικό αυτοκίνητο και πληρώνω συντήρηση Ιταλικού... Άμα σε θέλει...
Να είσαι πάντα καλά!
Μας κάνει ό,τι δεν επιτρέπεται... Να έχεις πάντα ό,τι τραβάει η ψυχή σου και ό,τι άλλο δικό σου αρχίζει από "ψ" και σηκώνεται όταν βλέπει Ολυμπιακό και λοιπά μεγαλειώδη θεάματα...
Είμαι... Ευχαριστώ Αντώνη και για εσένα ό,τι καλύτερο!
Να είσαι πάντα καλά, να περνάς ακόμα καλύτερα και η ζωή να σου προσφέρει τα πολλαπλάσια από αυτά που έχεις προσφέρει εσύ στο φόρουμ (βέβαια δεν εύχομαι η ζωή να ανταποδώσει την προσφορά σου με πολλαπλάσια βίντεο και εικόνες πρωτοσέλιδων, αλλά με κάτι πιό αξιοποιήσιμο για τον Θωμά)...
Όσοι δε μου ευχηθήκατε, καλά κάνατε και εγώ το ίδιο θα μου έκανα...
Όχι ότι όσοι μου ευχηθήκατε κάνατε λάθος, αλλά μη το πείτε και στον ψυχολόγο σας, ειδικά αν σας λέει ότι οι συνεδρίες σας πηγαίνουν καλά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Kαλά κάναμε και ευχηθήκαμε βοσκόπουλο!Σε φορουμ του Ολυμπιακου είμαστε ο,τι θέλουμε κάνουμε.
Πάντως έμαθα και κάτι καινούργιο. Λευτέρη λένε τον Ζιοβάνι, όχι Μαξιμίλιαν.![]()
Xρόνια πολλά στον αδμίνουρα, ιδρυτή και κυρίαρχο του χώρου τούτου! Παναγιώτη χρόνια σου πολλά παιχταρά μου, υγεία χαρά και ευτυχία σου εύχομαι !!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Rena (15-08-20)
Χρόνια πολλά εννοείται και σε όσους και όσες γιορτάζουν!1
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες.
Χρόνια πολλά στον Παναγιώτη, που μας έχει δανείσει αυτό το χώρο για να γράφουμε, να περνάμε την ώρα μας και να φτιάχνουμε τη διάθεσή μας.
Χρόνια πολλά και καλά σε όσους γιορτάζουν!!
Χρόνια πολλά και ερυθρόλευκα στον Paneas.
Είμαι σίγουρη ότι από τη στιγμή που έφυγε, έχει φτιάξει τη ζωή του και κυκλοφορεί με φεραρι.
Οσοι φεύγουν από δω, φτιάχνουν τη ζωή τους και οδηγούν μπεμβέ...
There is a Dude in town
Rena (10-09-20)
Υπαρχει ζωη μετα το red-dna/forum.com ;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Rena (10-09-20)
Λετε να έπαθε κορονοιο??Πολλά παιδια παιδια που έγραφαν, πέθαναν εεεε σταμάτησαν να γράφουν τότε με την καραντινα.
Δεν υπαρχει κανεις που να εφυγε και να παιρνει το λεωφορειο;
Κι οταν λεμε οτι φευγουν απο το φορουμ, φευγουν κατευθειαν με τη bmw ή μετα την παιρνουν;
Μπορεί και να την παίρνουν για να την αγοράσουν όσο γράφουν ακόμα εδώ...
giovanni#10 (10-09-20)
Xρόνια πολλά και καλά Σταύρο!!!
estai (15-09-20)
Πολυχρονος Σταυρο.
estai (15-09-20)
Σταύρο, πολύχρονος και όλα να σου πηγαίνουν μόνο προς το καλύτερο!
estai (15-09-20)
Στάθη χρόνια πολλά ρε φίλε. Ότι επιθυμείς σου εύχομαι..
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sk12072 (29-09-20)
Σταθη πολυχρονος, ο.τι επιθυμεις.
(γιατι του ευχομαστε;)
sk12072 (29-09-20)
Bookmarks