drizzt (06-05-19)
Χρόνια πολλά Δημήτρη, ότι επιθυμείς με υγεία πάνω απ’ολα...!!!![]()
![]()
![]()
drizzt (06-05-19)
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές, ένα από τα λίγα κοινά πράγματα που έίχα στα 30 και τώρα στα 40 μου η παρέα εδώ.
Υγεία να έχουμε για να μπορούμε να παλλεύουμε όλα τ' άλλα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (07-05-19), Red Sting (06-05-19)
Χρόνια πολλά.
drizzt (07-05-19)
The Dude (07-05-19)
BrazHlias (07-05-19)
BrazHlias (08-05-19)
χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες σημερα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χρονια πολλα σε ολους οσοι γιορταζουν, παιδες.
Χρονια πολλα σταθη, να τα εκατοστισεις.
Αχ εσεις οι νεοι μια χαρα ειστε. Να'χα τα χρονια σας ρε παιδια. Δυστυχως εμεις μεγαλωσαμε πια, η μονη μας διασκεδαση ειναι να πηγαινουμε στον καφενε και να πινουμε κανενα κατρουτσο. Η μονη μας ψυχαγωγια, να κοντραριζομαστε με τους συνομιλικους μας για το ποιος εχει περισσοτερη πιεση. Οι μονες μας κοινωνικες συναναστροφες σε κηδειες παλιων συμμαθητων...
Αλλα δεν παραπονιεμαι. Την ζησαμε κι εμεις την ζωη μας καποτε. Μονο ενα απωθημενο μου εμεινε. Η Παναγιωτα. Παει κι αυτη γερασε. Εφτασε το βυζι της στο γονατο.
Να ερθει τουλαχιστον ο κοουλ με τα δυο πρωταθληματα nba μπας και μας ξανασηκωθει.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Du3lisT (14-06-19)
Χρόνια πολλά στο πιο ακριβό κόσμημα του φόρουμ: ΒραζΗλία, όλα να πηγαίνουν μόνο προς το καλύτερο!
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (22-07-19)
Χρόνια πολλά Ηλία!
Χρόνια πολλά και στους άλλους Ηλίες του φόρουμ
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (22-07-19)
Χρόνια πολλά κύριε Ηλία.
BrazHlias (22-07-19)
Πολυχρονοι οι Ηλιες.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giovanni#10 : 22-07-19 στις 07:17
BrazHlias (22-07-19)
Χρόνια πολλά και καλά στους Ηλιες του φορουμ!!!
BrazHlias (22-07-19)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πολύχρονος ρε!
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
BrazHlias (22-07-19)
Τύπε τρολ, συγχώρεσέ με, συμπάθα με κι έτσι...
Σου εύχομαι υγεία ρε. Αυτό. Και να χαίρεσαι με την κοινή χαρά μας... τις νίτσες...
There is a Dude in town
BrazHlias (22-07-19)
Και γω ξεχάστηκα,χρόνια πολλά Ηλία να είσαι πάντα γερός και χαμογελαστός ρε φίλε!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
BrazHlias (22-07-19)
Χρονια Πολλα φιλε Ηλια...!! Να εισαι παντα γερος & δυνατος με υγεια πανω απ'ολα...!!!![]()
![]()
![]()
BrazHlias (22-07-19)
Ηλία και Ηλία χρόνια πολλά ρεεεεε. Ότι επιθυμείτε
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BrazHlias (22-07-19)
Bookmarks