Ανημερα του Αγιου Ιωαννου, γιορταζει κι ο Βαγγελης Ιωαννου;;;;;
![]()
Χρόνια πολλά στον Γιαννάκο τον Περηπατητή...
There is a Dude in town
Ανημερα του Αγιου Ιωαννου, γιορταζει κι ο Βαγγελης Ιωαννου;;;;;
![]()
Στον έναν, τον παλιό, τα είπα κατ' ιδίαν.
Στον άλλο, τον νεώτερο, θα τα πω από εδώ, αν και λίγες ώρες μετά: Αντώνη (flessanto) γερά και χρόνια σου πολλά. Να σου έρθουν όλα και εσύ να κρατήσεις αυτά που θέλεις, για εσένα και όσους αγαπάς!
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (18-01-19)
Χρόνια πολλά Αντώνη φλας, χρόνια πολλά Αντώνη αφάνα!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
flessanto (19-01-19)
voskos_7 (19-01-19)
Red Sting (20-01-19)
Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες!!!!!!!!! Να ειστε καλα και ο,τι επιθυμειτε.
Και μια νικη στα γιαννενα βουκοβιτς θελοντος.
Ναι και τα χρονια πολλα τα λεω απο λινκ.![]()
flessanto (20-01-19)
Μαργαρίτα, χρόνια σου πολλά και πάντα καλά!
Faithful (25-01-19)
Χρόνια πολλά Μαργαρίτα! Να είσαι πάντα υγιής! Σου εύχομαι πολλές επιτυχίες στη ζωή σου και πολλά μπινελίκια στους παίκτες μας
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Faithful (25-01-19)
Χρόνια πολλά μαργαρίτα ότι επιθυμείς.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Faithful (25-01-19)
Χαχα ευχαριστώ πολυ!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τύπισσα γκρίνια... χώσε κι άλλο λέμε... γιατί αν χώνεις, είσαι καλά. Και σου εύχομαι να χώνεις για πολλά πολλά χρόνια ακόμη... πολύχρονη, καλότυχη.
There is a Dude in town
Χρονια πολλα και καλα Μαργαριτα!!! Να εισαι γερη, δυνατη και παντα γαυρινα, παντα με τσαμπουκα.![]()
χρονια πολλα μαργαριτα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χρόνια πολλά στο Θοδωρή, pf7, και κάθε επιθυμία του να γίνει πραγματικότητα!
Xρόνια πολλά τύπε!!!!! Εύχομαι υγεία και πολλά πρωταθλήματα με τη θρυλάρα!!!!!!!!!
.....Και να μείνει το πουλεν ο Χασαν.![]()
The Dude (26-04-19)
Ελα ρε τυπε, χρονια πολλα οτι επιθυμεις.
The Dude (26-04-19)
Χρόνια πολλά τύπε Τύπε! Πολλές γυναίκες σου εύχομαι και πολλές κούπες με τον θρύλο!
― Bertrand Russell
The Dude (26-04-19)
Τύπισσα ΜανταΡένα, τύπε μου Τρολ, τύπε τσίμπημα... σας ευχαριστώ... είστε ίσιοι.
Οι υπόλοιποι; Ετσι είπαμε; Σας κατουράω...
Να στε καλά όλοι ρε. Αυριο δεν ξέρουμε τί μας ξημερώνει. Μην θεωρείτε δεδομένο τίποτα. Γαμιέται ο παο.
There is a Dude in town
Τυπεεεεε Χρονια πολλα να εισαι παντα γερος και δυνατος, και να μη σταματησεις ποτε να κοσμεις το φορουμ μας με την τιτανοτεραστια παρουσια σου...!!!![]()
![]()
![]()
The Dude (26-04-19)
Bookmarks