Paneas (10-09-18)
Χρόνια πολλά σύγγαυρε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Paneas (10-09-18)
Χρόνια πολλά Πανέα!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Paneas (10-09-18)
Χρονια πολλα Πανεα..!!! Οτι επιθυμεις με υγεια....!!!![]()
![]()
Paneas (10-09-18)
Eυχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! Σας εύχομαι να είστε όλοι καλά, υγιείς και ευτυχισμένοι!
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
flessanto (11-09-18)
Ρένα πολύχρονη με υγεία και εύχομαι το δώρο σου σήμερα να είναι δώρο όλων μας.![]()
Χρονια πολλα Ρενα, οτι επιθυμεις.
Rena (20-09-18)
Χρόνια πολλά Ρένα! Να έχεις ό,τι επιθυμείς κι ένα φόρο Γιουρόπα τον Μάιο!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Rena (20-09-18)
Τύπισσα ΜανταΡένα! Χρόνια Πολλά! Πολύχρονη!
There is a Dude in town
Rena (20-09-18)
Χρόνια πολλά Ρένα, με υγεία!
Rena (20-09-18)
Χρόνια πολλά Ρενακι!!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Rena (20-09-18)
Χρόνια πολλά Ρενα,ότι επιθυμείς!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Rena (20-09-18)
Να πούμε χρόνια πολλά στο Ρενάκι μας - να τα χιλιάσεις, αν θέλεις και να έχεις ό,τι έχεις ονειρευτεί.
Να μη ξεχάσουμε όμως, άλλα δύο εξέχοντα μέλη της παρέας που έχουν την ατυχία, για τον παρόντα ιστότοπο, να λέγονται Ευστάθιοι και να επισκιάζονται από τα γενέθλια.
Τις θερμότερες ευχές μου και για τους δύο, για υγεία και κάθε επιτυχία σε ό,τι και αν κάνουν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πολυχρονη Ρενα με υγεια, ευτυχια και αγαπη!
Rena (21-09-18)
Πολυχρονη Μανταρενα!!! Ευχομαι σημερα να εχεις δωρακι απο την ομαδα, κι ας το δεις αυριο!!!!!!!!!!!
Δυο Σταθηδες; Εγω που ξεχναω και ονοματα, μονο εναν θυμαμαι. Πολυχρονοι ομως αμφοτεροι.
Είναι και ο Du3list.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Α ναι. Τι απεγινε αυτη η ψυχη;
Χρόνια πολλά σε όλους. Σε σταθηδες και Ρένα.
Ρένα εύχομαι τα γενέθλιά σου να μας φέρουν γούρι στο παιχνίδι απόψε με την μπαγερ Λεβερκούζεν.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ πολύ σε όλους παιδιά!!!!!!!!!!!!! Εύχομαι υγεία, χαρά σε εσάς και τις οικογένειές σας και επιτυχίες με τον Ολυμπιακό μας!!!!!!!
Flessanto επειδή είμαι γνωστός γκαντεμόσαυρος, περίμενα να μου πεις "γούρι στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους".![]()
flessanto (20-09-18)
Παραλείψαμε τον Στάθη; Πολύχρονος με υγεία Στάθη και περισσότερη αισιοδοξία εύχομαι.![]()
sk12072 (21-09-18)
Χρόνια πολλά στους Σταθηδες!!! Υγεία και επιτυχιες!!
sk12072 (21-09-18)
Bookmarks