"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Mεγάλη γιορτή σήμερα, γιορτάζει η μισή Ελλάδα. Χρόνια πολλά λοιπόν στους εορτάζοντες, τον Πρόεδρό μας (pandragon), τους Παναήδες κλπ κλπ.
Όσο για τους υπόλοιπους, άμα δε γιορτάζεται εσείς προσωπικά, όλο και κάποια Μαρία θα έχετε στην οικογένεια. Να την χαίρεστε!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χρόνια πολλά σε όλους. Την χάρη Της να έχετε.
Χρονια πολλα σε ολο τον κοσμο και ιδιαιτερα στους εορταζοντες του φορουμ!
Υγεια και αγαπη να χαριζει η Μεγαλοχαρη!
Χρονιά πολλά πανεοπαναηδες και λοιποί.
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
χρονια πολλα σε ολα τα παιδια που γιορταζουν
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χρονια πολλα στον φιλο akate-makate που εχει γενεθλια σημερα. Να'σαι παντα καλα αδερφε, χιλιοχρονος.
panahs7 (16-08-17)
πολυχρονοι συναδελφοι
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
consigliere (02-09-17), flessanto (02-09-17)
Χρόνια πολλά στον "ανοιχτή" του αποψινού αγώνα. Χρόνια πολλά Θωμά! Για να δούμε. Θα σου κάνει το δωράκι σου η ομάδα?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ttg_red (27-09-17)
χρονια πολλα θωμα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ttg_red (27-09-17)
Πολύχρονος Θωμά με υγεία και ό,τι άλλο επιθυμείς!
ttg_red (27-09-17)
Τύπε πανδύσκολε, είσαι ψύχραιμη μορφή, ίσιος σα τσολιάς... η ζωή είναι πανδύσκολη και είναι για τους πανδύσκολους... υγεία, χρόνια πολλά και πολλες νίτσες πάνω σου για λαπ ντανς...
There is a Dude in town
ttg_red (27-09-17)
![]()
χιχιχι θα δουμε Κοσμα...!! Σε ευχαριστω παρα πολυ Κοσμα για τις ευχες σου, και σε εσενα ευχομαι οτι επιθυμεις με υγεια πανω απ'ολα κι οτι καλυτερο...!!!
![]()
Σε ευχαριστω παρα πολυ Σταθη..!! Και εσυ οτι ποθεις με υγεια πανω απ'ολα...!!!
Σε ευχαριστω παρα πολυ Νικο, και εσενα ευχομαι οτι επιθυμεις με υγεια και οτι καλυτερο...!!!
![]()
Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου Τυπε τρισμεγιστε...!!! Να'σαι καλα , κι οτι επιθυμεις με υγεια πανω απ'ολα κι οτι καλυτερο...!!
![]()
Red&White-Nick-7 (27-09-17), The Dude (27-09-17)
Πολυχρονος, τυπε Πανδυσκολε κι η Παναγια μαζι σου![]()
Χρόνια Πολλά με Υγεία Θωμά και η Παναγία μαζί σου, μαζί μας και σήμερα μαζί με τον Ολυμπιακό.
Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
Ιωάννης Μακρυγιάννης
ttg_red (27-09-17)
Χρόνια πολλά Thomas και απόψε κοίτα να μην μας γαμ...εις. Ακόμα πονάω από την Κυριακή![]()
ttg_red (27-09-17)
![]()
Σε ευχαριστώ παρά πολυ για τις ευχές σου φίλτατε τζιο...!!!!
![]()
Και εσυ ότι επιθυμείς με υγεία πάνω απ'όλα..!!!!
Το ματσάκι είναι πανδυσκολο...!!! Ας κάνουμε πολλές φορές το Σταύρο μας σήμερα..!!!
Σε ευχαριστώ παρά πολυ φίλε Protassov, και σε εσενα εύχομαι ότι επιθυμείς με υγεία..!!!![]()
Χαχαχαχα σε ευχαριστώ παρά πολυ Δημήτρη...!!! Κι εσυ οτι επιθυμείς με υγεία πάνω απ'ολα...!!!!![]()
Ελπίζω να μου κάτσει κάτι καλό σήμερα...!!!!
giovanni#10 (27-09-17)
Χρονια πολλα Θωμά! Ο,τι καλύτερο στη ζωή σου!
Sent from my iPhone using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ttg_red (28-09-17)
Red Sting (28-09-17)
Bookmarks