Faithful (25-01-17)
Δύσκολο να το ξέρει κανείς, αλλά κάποιος πρέπει να το πει:
Μαργαρίτα, χρόνια σου πολλά και όλα να πηγαίνουν από το καλό, στο καλύτερο!
Χρόνια πολλά και στους Γρηγόρηδες (και στα μικρογεύματα - γιατί όχι)!
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Faithful (25-01-17)
Ελα ρε Βοσκέ, να σαι καλα!!!!
Όντως δύσκολη γιορτή
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
voskos_7 (25-01-17)
Χρονια πολλα Μαργαριτα, με υγεια και οτι αλλο επιθυμεις...!!
Υ.Γ: Και με λιγοτερη γκρινια, αν γινεται....![]()
Faithful (25-01-17)
χρονια πολλα μαργαριτα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Faithful (25-01-17)
Χρόνια πολλά Μαργαρίτα,ότι επιθυμείς!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Faithful (25-01-17)
Χρόνια πολλά και καλά γαυρίνα!!!Εύχομαι υγεία και πολλές νίκες με τον Θρυλο μας.
Faithful (25-01-17)
Ευχαριστώ παιδιά! Διπλό στο μιλάνο για δώρο
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Rena (25-01-17)
Μαργαρίτα χρόνια πολλα και καλά.
Παίδες ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για την γιορτή μου (οκ πριν καμία εβδομάδα ήταν άλλα όπως έχετε καταλάβει μέχρι εχθές είχα πήξει στην δουλειά και είχα εξαφανιστεί από παντου)
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Faithful (25-01-17)
Χρόνια πολλά Μαργαρίτα! Πολύχρονη και όοοοοοοοοοοοοοο,τι επιθυμείς !!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Faithful (25-01-17)
Χρόνια πολλά κορίτσια και αγόρια! Χρόνια πολλά σε όλους !
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους.
Ακούω και την παρέλαση των παιδιών των σχολείων Βύρωνα και είμαι σε καλή διάθεση.Χρόνια πολλά Ελλάδα.Και φυσικά χρόνια πολλά Ολυμπιακέ (παντού πάει ο Ολυμπιακός).
Χρόνια πολλά σε όσους εορτάζουν και καλή λευτεριά στη πατρίδα..
Χρόνια πολλά! Λευτεριά στον Αρτέμη Σώρρα.![]()
Reds (25-03-17)
χρονια πολλα σε οσους και οσες γιορταζουν
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Να ευχηθώ σε όλες και όλους καλή Ανάσταση και ακόμα καλύτερο Πάσχα!
Φάτε και πιείτε με μέτρο (ειδικά το δεύτερο) και έχετε κατά νου πως ο Κύριος δεν θυσιάστηκε για την ευδαιμονία του ουρανίσκου αλλά για τη σωτηρία της ψυχής.![]()
differance (14-04-17), Red&White-Nick-7 (15-04-17), Reds (14-04-17), Rena (15-04-17), sabar77 (15-04-17), sirkostas (14-04-17), ttg_red (19-04-17)
Eίθε η Ανάσταση του Θεανθρώπου να φέρει ποδοσφαιρική ανάσταση στην ομάδα μας, ευρωπαϊκές κούπες στα άλλα τμήματα, υγεία και ευτυχία σε όλους εσάς.
Καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά!!
Καλό Πάσχα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ. Καλά να περάσετε με τους δικούς σας ανθρώπους αυτές τις μέρες.
differance (14-04-17), dimace (15-04-17), Red&White-Nick-7 (15-04-17), Reds (14-04-17), Rena (15-04-17), sabar77 (15-04-17), ttg_red (15-04-17)
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους. Και μην φάτε πολύ και μετά δεν μπορείτε να κινηθείτε σαν τον τσορι ένα πραγμα
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Red&White-Nick-7 (15-04-17), Rena (15-04-17), sabar77 (15-04-17), sirkostas (14-04-17), ttg_red (15-04-17)
Χρόνια πολλά σε όλους τους γαυρους και καλή ανάσταση. Να είστε καλά παιδιά και να περάσετε υπέροχα με τις οικογένειές σας.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χρονια πολλα και καλη Ανασταση σε ολους σας παιδια...Με υγεια πανω απ'ολα σε εσας και τις οικογενειες σας....!!!
flessanto (16-04-17), Red&White-Nick-7 (15-04-17), Rena (15-04-17), sabar77 (15-04-17), sirkostas (15-04-17)
Bookmarks