ttg_red (27-09-15)
Τις καλύτερες ευχές μου στον μεγαλο-uploader των αγώνων της ομάδα μας στο παρόν φόρουμ.
Θωμά, να τα χιλιάσεις και να έχεις υγεία, αγάπη από όλους γύρω σου και ό,τι άλλο επιθυμείς, για όσο το επιθυμείς!
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ttg_red (27-09-15)
χρονια πολλα θωμα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ttg_red (27-09-15)
Νίκο και Στάθη, σας ευχαριστώ παρά πολύ παιδιά και εσείς οτι επιθυμείτε, με υγεία πάνω απ' όλα και οτι καλύτερο!!!
voskos_7 (28-09-15)
Πολύχρονος Θωμά. Ότι επιθυμείς φίλε.
ttg_red (27-09-15)
ttg_red (27-09-15)
πολυχρονος θωμα οτι επιθυμεις ευχομαι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ttg_red (27-09-15)
Χρόνια πολλά Θωμά!! Πολύχρονος και καλά... Uploads !!
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ttg_red (27-09-15)
χρονια πολλα και καλα Θωμα,με υγεια και πολλους ερυθρολευκους αγωνες!!
ttg_red (27-09-15)
panahs7 (28-09-15)
celticfrost (29-09-15)
Rena (28-09-15)
Χρονια πολλα Πάνο, οτι επιθυμεις φιλε μου, με υγεια πανω απ'ολα!!! Να τα εκατοστησεις!!!![]()
![]()
panahs7 (03-10-15)
Χρονια πολλα χακερ!!Να εχεις ο,τι επιθυμεις,υγεια πανω απ΄ολα και γρηγορα με μια κονσολα (να εχω καποιον να σχολιαζω παιχνιδια).
panahs7 (03-10-15)
panahs7 (03-10-15)
Χρονια πολλα στον ιμπραιμοβιτς, εχει γενεθλεια σημερα.
Αντε, θα πω και στο ζουπαν, αφου μπηκα που μπηκα στο θεμα. Χρονια πολλα ρε πανο, να τα εκατοστισεις.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
panahs7 (03-10-15)
Ζουπανάκο, χρόνια πολλά, πολύχρονος!
Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν και αγαπάς!
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
panahs7 (03-10-15)
Nαι ναι, ξέρω. Χρόνια πολλά, πολύχρονος, χιλιόχρονος, happy birthday κλπ κλπ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks