voskos_7 (04-08-15)
voskos_7 (04-08-15)
Ευχαριστώ άπαντες και αντεύχομαι!
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Χρόνια πολλά στις Μαρίες, στους Παναγιώτηδες, στις Παναγιώτες, σε όλον τον κόσμο! Χρόνια πολλά και στον πρόεδρό μας τον [MENTION=14]pandragon[/MENTION] ;, χάρη στον οποίο έχουμε ετούτον εδώ το χώρο να τα λέμε!
Χρόνια πολλά παιδιά! Πολύχρονοι @[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] ;, στη σπάω πάλι) και ό,τι επιθυμείτε!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χρόνια πολλά στους Παναγιωτηδες θηλυκόυς και σερνικους.
Πολυχρονοι με υγεία.
Χρόνια σας πολλά αδέρφια μου !!!
Χρόνια σου καλά και δημιουργικά Δράκε μας!!!!!!
Χρονια πολλα και καλα σε οσους γιορταζουν σημερα και φυσικα στον Παναη και τον Pandragon,που μας φιλοξενει σε αυτον τον χωρο.
Να ειστε γεροι και ευτυχισμενοι και να χαιρεστε τις οικογενειες σας!!
Εκτός από Παναγιώτηδες (Ζουπάνος, δτάκης80, ΑΙΙΖ, σκορπιός7, Νιστίσιμος, Ρεντ Εμπάιρ, Κομπέιν, τον Πρόεδρο, φυσικά) και τις Παναγιώτες, έχουμε και τις Μαρίες, τουλάχιστον και τις Δέσποινες, που γιορτάζουν σήμερα...
Φυσικά και τις καλύτερες ευχές μου, σε όλους και σε πιο γενικό πλάνο, να ευχηθούμε η χάρη Της, να αποδειχτεί μεγαλύτερη από τη δική μας και να μας βοηθάει, όσο μπορεί και γίνεται, τέλος πάντων.
Thanks guys. Χρόνια πολλά κι από μένα στους συνονόματους.![]()
Ευχαριστω για τις ευχες.
Χρονια πολλα σε οσους και οσες γιορταζουν, υγεια σε ολους, και κουπες με τον Θρυλο.
Πολυχρονοι ολοι και ολες να ειστε ευχομαι καθε καλο με υγεια και παντα επιτυχιες
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
χρονια πολλα στους παναγιωτηδες.τον παναη τον ποκερα απο τον βολο και τον μεγαλο προεδρο μας,τον τακαρο με την υπεροχη κορακλα του,
τον πανουλη απο το περιστερι....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sk12072 : 17-08-15 στις 17:32
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χρονια πολλα στους Παναηδες,οτι ποθειτε παιδες!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
panahs7 (17-08-15)
Καλλιτέχνη, να τα χιλιάσεις και να έχεις ό,τι καλύτερο για εσένα και όσους αγαπάς!
Paneas (10-09-15)
Eυχαριστώ πολύ φίλος, να σαι καλά κι εσύ ότι επιθυμείς!
voskos_7 (10-09-15)
Χρόνια πολλά και από μένα, φίλε καλλιτέχνη. Υγίεια, πρόοδος και ό,τι άλλο επιθυμείς.
Paneas (10-09-15)
Σ΄ευχαριστώ πολύ! Να' σαι καλά κι εσύ!![]()
Τύπε καλλιτεχνικέ, χρόνια σου πολλά και καλά ρε.![]()
There is a Dude in town
Paneas (11-09-15)
Xρόνια πολλά Πανέα! Πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Paneas (11-09-15)
Χρονια πολλα και καλα Πανεα!Να εχεις υγεια και επιτυχιες.
Paneas (11-09-15)
Bookmarks