dtakis80 (11-03-15)
Χιλιόχρονος ο Τάκαρος και να έχει ό,τι ονειρεύεται για τον εαυτό του και αυτούς που αγαπάει!
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dtakis80 (11-03-15)
Τάκαρε Τεράστιε, χρόνια πολλά και από μένα!
dtakis80 (11-03-15)
Χρόνια μας πολλά, ως Έθνος, αν και δεν του φαίνεται...
Στα πιο εφικτά, να ευχηθώ για υγεία και μακροημέρευση στους εορτάζοντες του φόρουμ που έχουμε έναν σίγουρα (dubudubuza) και μάλλον έχουμε κι άλλο, αν θυμάμαι καλά.
Ό,τι επιθυμείτε παιδιά!
sardine (25-03-15)
πολυχρονοι ολοι οι εορταζοντες υγεια ευχομαι και καθε καλο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τις θερμότερες ευχές μας, στον Δημήτρη (castillo7) για τα γενέθλιά του: Να τα χιλιάσεις και να έχεις ό,τι επιθυμείς για το εαυτό σου και όσους αγαπάς!
Εύχομαι σε όλες και όλους καλή Ανάστση και ακόμα καλύτερο Άγιο Πάσχα.
Γιορτάστε με λογική, γλεντήστε με μέτρο τη μέγιστη αυτή εορτή της χριστιανοσύνης και αφήστε την ελπίδα να γλυκάνει τις καρδιές σας.
differance (11-04-15), iakov7 (12-04-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-04-15), pirateeeeeee (11-04-15), voskos_7 (11-04-15)
Είθε η Ανάσταση του Θεανθρώπου που θα συντελεστεί σε λίγες ώρες να γίνει η απαρχή της ανάστασης της πατρίδας μας και της αγαπημένης μας ομάδας: του Θρύλου μας!
Καλή Ανάσταση αδέρφια!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
dimace (11-04-15), iakov7 (12-04-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-04-15), voskos_7 (11-04-15)
Καλή Ανάσταση να ευχηθώ, με το καλό να σας βρει και να πάντοτε να σας βρίσκει με αυτούς που αγαπάτε και σας αγαπούν.
Κάτι τέτοιες μέρες, είναι πολύ σημαντικές για να τις περνάμε με τυχαίους και κάποιες φορές, είναι πολύ αργά για να καταλάβουμε πόσο λάθος κάναμε, ώστε να επανορθώσουμε, όσο γίνεται, στην επόμενη ευκαιρία...
differance (11-04-15), dimace (11-04-15), iakov7 (12-04-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-04-15)
Καλή Ανάσταση σε όλους σας,φίλοι μου! Υγεία,ψυχική και σωματική,πρώτα και πάνω απ' όλα ,γιατί βλέπουμε και ζούμε πολλά στις μέρες μας,και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε!
iakov7 (12-04-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-04-15), voskos_7 (11-04-15)
καλη ανασταση παιδια υγεια ευχομαι και να περασετε ομορφα με ανθρωπους που αγαπατε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Χριστός Ανέστη, αγάπες μου!
dimace (12-04-15)
Αληθώς ο Κύριος και ας μην είδα φέτος ούτε αυγό, ούτε αρνί, ούτε τίποτα!
voskos_7 (12-04-15)
Χριστος Ανεστη! Καλο Πασχα σε ολους![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα σε ολους ευχομαι! Ανασταση ψυχων,δυναμεων κεκρυμενων εντος και περιξ!
differance (13-04-15), voskos_7 (13-04-15)
χριστος ανεστη παιδια κα χρονια πολλα.να ειστε καλα με υγεια και δουλεια
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χριστός Ανέστη παίδες, όλοι να μαστε καλά και χαρούμενοι
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
dimace (13-04-15)
Χριστος Ανεστη, και απο εμενα παιδια, με λιγη καθυστερηση... Ευχομαι υγεια χαρα και οτι καλυτερο σε εσας και στους αγαπημενους σας ανθρωπους...!!! Να'στε καλα!!!![]()
differance (15-04-15), voskos_7 (15-04-15)
Δεν υπάρχει καθυστέρηση σε αυτό. 40 ημέρες Χριστός Ανέστη θα ευχόμαστε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χιλιόχρονος ο nikolios και ας έχει ό,τι επιθυμει!
nikolios (18-04-15)
Ευχαριστω πολυ να σαι καλα.
voskos_7 (18-04-15)
Bookmarks