Χρονια πολλα στους Γιαννηδες του φορουμ!!
Χρόνια πολλά στον Γιάννη τον Προτάσοφ, τον Γιάννη τον Γιόνκη και σε όποιον άλλον εορτάζει!
Χρονια πολλα στους Γιαννηδες του φορουμ!!
Ιωάννη του Προδρόμου σήμερα. Πολύχρονοι οι Ιωάννηδες, οι Πρόδρομοι, οι Ιωάννες κτλ. Χρόνια πολλά παιδιά!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χρόνια πολλά ιδιαίτερα στους δύο Γιάννηδες, τους σίγουρους, ΜΟΥΡΑΤΗΣ και Προτάσοφ και σε όλους του υπόλοιπους φυσικά.
Τις καλύτερες ευχές μου, για υγεία και ευημερία, προσωπική και οικογενειακή!
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
χρονια πολλα σε ολους τους γιαννηδες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Στον Γιάννη Αγιάννη, τον μπήχτη...
There is a Dude in town
Χρόνια πολλά στον στρατευμένο καπετάν Αντώνη (και σε όλους τους Αντώνηδες) και οι καλύτερες ευχές μας, να τον συνοδεύουν στην θητεία του και μετέπειτα!
Αν έχουμε και κανέναν Γεώργιο, κυρίως από Ήπειρο, που είναι ταμένος στον Νεομάρτυρα, του δίνουμε τις ευχές μας, ομοίως.
Να ναι καλα ο Νίκος που έγραψε στο θέμα γιατί με το γαμωtapatalk δεν το έβρισκα το νήμα με τις ευχές.
Χρονια πολλά στους Αντώνηδες λοιπόν.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
voskos_7 (17-01-15)
Και να 'σαι καλά και εσύ που μπήκες όσο ήταν στην επιφάνεια το θέμα...
Για να τα λέμε όλα...
Χρόνια πολλά, λοιπόν, στον πρωθυπουργό μας κ. κύριον Αντώνιον Σαμαράν! Να τα εκατοστήσει και να παραμείνει στον θώκο του για πολλά πολλά χρόνια, για να μας κάνει την Ελβετία των Βαλκανίων. Κι αν από κάποια στραβή προκύψει Β. Κορέα δεν πειράζει. Οι ευχές ισχύουν!![]()
Χρόνια πολλά στον αφάνα του φόρουμ! Καλός πολίτης καπτεν!![]()
χρόνια πολλά στον αντώνη μας
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αντούνηηηηη! Χρόνια πολλά μπρε!!![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εύχομαι σε όλες και όλου σας, καλή Σαρακοστή! Ημερολογιακά, η περίοδος αυτή, δεν αποτελεί μόνο προπομπό του Αγίου Πάσχα αλλά και εισαγωή στην άνοιξη, που θέλω να ελπίζω πως φέτος θα είναι όμορφη όχι μόνο για τη φύση αλλά και για εμάς τους ίδιους.
voskos_7 (23-02-15)
Χρόνια πολλά στον Θοδωρή (pf7) για την ονομαστική του εορτή: Να έχεις ό,τι καλύτερο για τον εαυτό σου και αυτούς που αγαπάς!
Τις ευχές μου και στους λοιπούς εορτάζοντες του φόρουμ.
Θοδωρή, φίλε και γείτονα στο μεγαλείο του 4ου Ράιχ, σου εύχομαι χρόνια πολλά για την ονομαστική σου, όπως το καλό Βοσκόπουλο από πάνω!
Bookmarks