χρονια πολλα παναγιωτη.να χαιρεσαι τις γυναικες σου
Χρονια πολλα Παναγιωτη!!!Να εισαι υγιης χαρουμενος και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!
χρονια πολλα παναγιωτη.να χαιρεσαι τις γυναικες σου
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χρόνια πολλά Πρόεδρε!
Παναγιώτη χρόνια πολλα και καλα!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Χρονια πολλα Παναγιωτη! υγεια και οτι επιθυμεις ευχομαι![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Mένιο γίγαντα χρόνια σου πολλά! Πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς φιλαράκι!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
celticfrost (30-11-14)
Μένιο, χιλιόχρονος και ό,τι καλύτερο, εύχομαι!
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
celticfrost (30-11-14)
Μενιο χρονια πολλα αδερφε,υγεια κι οτι ποθεις!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
celticfrost (30-11-14)
χρονια πολλα μενιο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
celticfrost (30-11-14)
Xρόνια πολλά ρε Μένιο, χιλιόχρονος κι ό,τι επιθυμείς!
celticfrost (30-11-14)
Mένιο Χρόνια Πολλά και από μένα και ότι επιθυμείς!
Υγεία πάνω από όλα!
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
celticfrost (30-11-14)
χρονια πολλα μενιο. υγεια και οτι επιθυμεις ευχομαι![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
celticfrost (30-11-14)
Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
celticfrost (01-12-14)
Χρονια πολλα με υγεια Μενιο!!!![]()
celticfrost (01-12-14)
Στις 30 Νοεμβρίου 1924 πάρθηκε η απόφαση της γέννησης του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας στην κοσμική ταβέρνα "τσίου τσίου" έπειτα από τις πολλές συναντήσεις και προεργασίες στο προαναφερθέν κατάστημα του Φαλήρου αλλά και στο ζυθεστιατόρειο του Αλαφούζου (κοντά στο σημερινό μετροπόλιταν)
Νονός ο αξιωματικός του πολεμικού ναυτικού Ν. Καμπέρος, με τον αδερφό του τον πρωτοπόρο Δημήτριο Καμπέρο -μια από τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες της ελληνικής ιστορίας- να προτείνει τις εμφανίσεις (σύμφωνα με τον θρύλο)
Χρόνια πολλά σε όλους, ειδικά στους Ναυτικούς, σε όσους μάχονται και καλή ανάσταση!
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
8PYLOS (09-12-14)
Θέλω να είμαι ο πρώτος που θα ευχηθώ στους πολλούς και εκλεκτούς Νίκους του φόρουμ και ιδιαίτερα στον καλό μου φίλο Βοσκό, που μου κρατά παρέα και εκτός φόρουμ με ωραίες συζητήσεις. Να σε χαίρεται η οικογενεία σου, Νικόλα, να την χαίρεσαι και συ με υγίεια και μια καλή κοπέλα σου εύχομαι, κατά προτίμηση αυτή που έχεις στην καρδιά σου.
Χρονια πολλα σε ολους τους Νικολες του φορουμ,στις Νικολετες και σε οσους γιορταζουν.
Να ειστε καλα παιδια και ευτυχισμενοι!!
8PYLOS (09-12-14), nikos7 (06-12-14), Red&White-Nick-7 (06-12-14)
Οι Νικόλαοι αποτελούν παραδοσιακά μια μεγάλη ομάδα μελών στο φόρουμ. Χρόνια πολλά σε όλους, είτε είναι ενεργά μέλη, είτε δε γράφουν πια.
Πολύχρονοι και ό,τι επιθυμείτε παιδιά!!
Sent from my old iPhone using the new Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
8PYLOS (09-12-14), nikos7 (06-12-14), Red&White-Nick-7 (11-12-14)
Χρόνια πολλά στα παιδιά που γιορτάζουν,ότι επιθυμείτε παίδες!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Bookmarks