Χρόνια πολλά σε όλους,εορτάζοντες και μη! Να μας φυλάει όλους η Μεγαλόχαρη!
χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες και εορταζουσες υγεια και ευτυχια ευχομαι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Pandragon/Zoupan/AIIZ/dtakis80/cobain/SKORPIOS/Paneas και σ' όποιον ξεχνάω αυτή τη στιγμή πολύχρονοι όλοι σας.
Pandragon,Zoupan,AIIZ,dtakis80,cobain,SKORPIOS_7
Χρονια σας πολλά,πάντα με υγεία με χαίρεστε τις οικογένειες σας!
Χρόνια πολλά κι από μένα σε όλους. Καλή ξεκούραση.
panahs7 (15-08-14)
Xρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες!!!να ειστε καλα και ευτυχισμενοι!!
Χρονια πολλα σε ολα τα παιδια. να ειστε ολοι καλα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καλως σας ξαναβρηκα παιδες μετα απο παρατεταμενες διακοπες. Ιδεα δεν εχω τι εχει παιχτει με μεταγραφες, πληρης απουσια.
Χρονια πολλα στα παιδια που γιορταζαν τον τελευταιο 1+ μηνα και καλο χειμωνα να εχουμε!
Χρόνια πολλά στο φιλαράκι ΙΕΡΟ που έχει εγκαταλείψει εσχάτως τα δοξασμένα χιώτικα χώματα κι έχει γίνει χαϊλάντερ!
![]()
χιλιοχρονος Γιωργαρε,οτι επιθυμεις,με υγεια!
χρόνια πολλά γιώργο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χρόνια πολλά ΙΕRΟ, χαϊλάντερ από τη Γκόντορ. Πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς φιλαράκι !!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Διπλά γενέθλια βλέπω σήμερα. Χρόνια πολλά στο πατριωτάκι μου τον Βασίλη και στον Χάρη.
![]()
vasilis-thrylos7 (29-08-14)
Μπίλυ, χρόνια πολλά και καλά.
Χάρη, και από εδώ, πολύχρονος!
Χρονια πολλα παιδια,με υγεια!
Χρονια πολλα παιδια
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks