πολυχρονοι ολοι παιδια υγεια και ευτυχια ευχομαι.
Xρονια πολλα σε ολους τους Γιωργηδες,να σας χαιρομαστε!![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
πολυχρονοι ολοι παιδια υγεια και ευτυχια ευχομαι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πολύχρονοι οι Γιωργηδες!
Ευχαριστούμε παιδιά!
Χριστός Ανέστη, επί της ευκαιρίας!
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
voskos_7 (23-04-14)
Xρόνια πολλά στους Γιώργηδες!
Τύπε, χιλιόχρονος, ευτυχισμένος και πολυπράγμων, εύχομαι!
Να μοιράζεις την αγάπη σου, όπου επιθυμείς και να την δέχονται για όσο το επιθυμείς!
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
The Dude (25-04-14)
Dude-αλάνι-για πάντα στο Λιμάνι!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! Να έχεις πάντα Υγεία, θετική σκέψη και φρεσκάδα! Πολύχρονος κι ευτυχισμένος αδερφέ!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
The Dude (25-04-14)
Xρονια πολλα και καλα στα παιδια που γιορταζαν αυτες τις μερες!!
Χρονια πολλα με υγεια και επιτυχιες Τυπε!!
The Dude (25-04-14)
Ετεροχρονισμένα χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν παιδιά. Να είστε καλά και να χαιρόσαστε τη ζωή σας και τους δικούς σας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πολυχρονος Μητσο, ο,τι επιθυμεις!
The Dude (25-04-14)
Τυπάρα Μήτσε πολύχρονος και καλόχρονος βρε συ!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
The Dude (25-04-14)
Εδώ και αρκετά χρόνια, η σημερινή μέρα ήταν για μένα η υπενθύμιση πως με τον ερχομό μου σε τούτο δω το πράμα, έκανα και το πρώτο κακό. Την ώρα που γεννιόμουν, έχανα και τη μάνα μου. Και ως δολοφόνος της ίδιας μου της μάνας η οποία πυροδότησε την απώλεια και του πατέρα μου 6 χρόνια αργότερα, μου συμπεριφέρθηκα με τον πιο σκληρό τρόπο.
Δεν ξέρω πως και γιατί αλλά κάποια στιγμή εκεί στα 17-18 μου αποφάσισα πως ίσως τελικά να τα έβλεπα και λάθος και πως η θυσία αυτής της γυναίκας να με φέρει στον κόσμο να δικαιώνεται με το να γίνω από επιζήμιος σε μένα και στους άλλους, ωφέλιμος και λιγάκι καλύτερος κάθε μέρα από την προηγούμενη. Εχοντας χάσει ό,τι πιο κοντινό μπορεί να έχει ένας άνθρωπος μέχρι εκείνη τη στιγμή, μάνα, πατέρα και αδελφό, μόνο προς τα πάνω μπορούσα να πάω. Ετσι με προσπάθεια κέρδισα μικρές και μεγάλες μάχες της ζωής, και κυρίως, κατάφερα να επιβιώσω 37 ολόκληρα χρόνια. Οκ, οι δαίμονες του ποτού και των καταχρήσεων με κυριεύουν αλλά έχω συμφιλιωθεί και με αυτούς... σε αυτούς άλλωστε βλέπω πως θα προσκυνήσει τελικά ο Τύπος...
Κάπου 20 χρόνια μετά, κοιτάζω πίσω και ακόμα δε μου αρέσει αυτό που βλέπω αλλά δεν είναι τελείως μαύρο. Ναι, είμαι μεγάλο ψυχάκι, το ξέρω, ναι είμαι ανίκανος να βάλω οποιονδήποτε στη ζωή μου σοβαρά αλλά τουλάχιστο, έχω γύρω μου φιλαράκια που με εκτιμάνε για αυτό που είμαι, με έχουν γύρω τους και δεν φοβούνται.
Θα σας φανεί περίεργο αλλά όλα αυτά τα 37 χρόνια έναν και μοναδικό φίλο είχα να με παρηγορεί και να με στηρίζει. Τον λένε Ολυμπιακό... Ο Ολυμπιακός μου στάθηκε από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, Μάνα, Πατέρας, Οικογένεια...σε κάθε στιγμή της ζωής μου θυμάμαι να στηρίζομαι συναισθηματικά στην ομάδα, στην Ιδέα. Βέβαια, παλιά ήμουνπολύ πιο θερμόαιμος από τώρα, τώρα πλέον απλώς απολαμβάνω, ήρεμος, καλά οκ, όχι ήρεμος αλλά απολαμβάνω... κι απόψε, ανήμερα δυο μεγάλων προσωπικών μου συμβάντων, περιμένω κάτι από αυτά τα αλητάρια με τα ερυθρόλευκα...
Γιατί τα γράφω αυτά;! Δεν ξέρω, ειλικρινά. Προφανώς είχα τον χρόνο, τον χώρο και τη διάθεση. Αναρωτηθήκατε κάποιοι και σας ευχαριστώ -ειλικρινά το λέω, συγκινήθηκα- που ήμουν τις τελευταίες μέρες. Στην ιδιαίτερη πατρίδα της μάνας μου ήμουν. Της έλεγα ευχαριστώ. Συγγνώμη της λέω κάθε βράδυ... αλλά για πρώτη φορά άκουσε κι ένα ευχαριστώ. Και δεν θα καθόμουν να τα γράψω αν δεν έβλεπα το pm που έλαβα το πρωί κι ευχαριστώ τον τύπο τον Θρύλο γι αυτό.
Αυτά. Σας ευχαριστώ πολύ που μου ευχηθήκατε, ελπίζω να συνεχίσουμε να τα λέμε.
Σας έριξα;!
ΕΛΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ!!!!!
Ολυμπιακός ρε. Να τον αγαπάμε, να τον σεβόμαστε. Είναι η προέκταση του εαυτού μας.
There is a Dude in town
8PYLOS (25-04-14), consigliere (28-04-14), DaRkSaGa79 (25-04-14), differance (25-04-14), dimace (27-04-14), dtakis80 (25-04-14), estai (25-04-14), Rena (25-04-14), sabar77 (25-04-14), sadi (25-04-14), sirkostas (25-04-14), vasilis-thrylos7 (25-04-14), voskos_7 (25-04-14)
The Dude (25-04-14)
Tύπε άρχοντα, κυμπάρη και δερβίση, χρόνια σου πολλά, καλά και ευτυχισμένα!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
The Dude (25-04-14)
Xρονια καλα τυπε μου, παντα γερος και ο,τι επιθυμεις.
*****8.23*****
The Dude (25-04-14)
Dude,χρονια πολλα και ευτυχισμενα αδερφε,υγεια κι οτι αλλο αγαπας!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
The Dude (25-04-14)
Χρόνια πολλά Μήτσε! Ωραία κατάθεση ψυχής, by the way (που λέμε και στο Ζητούνι).
The Dude (25-04-14)
Χρόνια πολλά τύπε!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
The Dude (25-04-14)
Τύποι μου, σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Μακάρι να μπορούσαμε να το συνδυάσουμε και με πρόκριση.
Να είστε όλοι σας καλά. Υγεία πάνω από όλα και μετά επιτυχίες ερυθρόλευκες!
There is a Dude in town
τυπε ερωτιαρη χιλιοχρονος αδερφε,οτι επιθυμεις,με υγεια!
The Dude (25-04-14)
Bookmarks