Xρόνια Πολλά Στάθη!
Να ευχηθώ και εγώ Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Υγεία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειες σας.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Καλά Χριστούγεννα παιδιά! Υγεία σε σας και τους ανθρώπους σας!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Χρόνια πολλά σε όλους , για ένα καλύτερο μέλλον για όλους , ας είναι η τελευταία μαύρη χρονιά για αυτήν την χώρα και αυτόν τον λαό.
8PYLOS (26-12-13), Du3lisT (24-12-13), sabar77 (26-12-13), VALVERDES_7 (24-12-13), voskos_7 (25-12-13)
Xρονια πολλα και ερυθρολευκα Σταθη!!!Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!
sk12072 (25-12-13)
Xρόνια πολλά Στάθη! Πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς!!
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sk12072 (25-12-13)
Καλά Χριστούγεννα γαυράκια! Εύχομαι υγεία, χαρά και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!!
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
[Youtube]gC688vi_OWU[/Youtube]
Merry Christmas babes
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Χρόνια πολλά. Καλά Χριστούγεννα σε όλους μας. Υγεία - ευτυχία - αγάπη και καλή φώτιση να έχουμε.
Χρόνια πολλά και στον Στάθη, υγεία να έχεις να χαίρεσαι την κοράκλα σου και την οικογένεια σου !
καλα Χριστουγεννα παιδια,με υγεια,καλα να περασετε ολοι,οπου κ αν ειστε οτι κ αν κανετε......
σας ευχαριστω ολους παιδια.
καλα χριστρουγεννα να εχετε και να περασετε ολοι υπεροχα.να μην ξεχνατε οτι την χρονια που
μας ερχεται θα πανηγυρισουμε το 3ο ευρωπαικο και μια μεγαλη προκριση επι της μαντσεστερ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καλα χριστουγεννα σε ολους!!!Να ειστε καλα και ευτυχισμενοι και να χαιρεστε την οικογενεια σας!!!!
Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα!!!
Καταρχην, χρονια πολλα σταθη, και ότι επιθυμεις..!!
Καλα χριστουγεννα σε ολους σας παιδια, να περασετε ολοι τελεια, με υγεια πανω απ'ολα...!!![]()
![]()
![]()
Χρόνια πολλά, υγεία αγάπη και ευτυχία, εύχομαι σε όλους!
Μία παραπάνω στον εορτάζοντα [MENTION=6228]Red Sting[/MENTION]: Όλα να σου πηγαίνουν όπως τα θέλεις και να σε βλέπουν αυτοί που σε αγαπάνε όπως εσύ επιθυμείς!
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Χρόνια πολλά σύγαυροι με υγεία, ευτυχία και κάθε καλό για εσάς τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την ομαδάρα μας!!!
Χρόνια πολλά σε Χρήστους, Χριστίνες και Μανώληδες. Επίσης χρόνια πολλά σε όλους, καλά Χριστούγεννα και καλή ερυθρόλευκη χρονιά να έχουμε, γεμάτη υγεία και κούπες.![]()
Xρόνια πολλά Κόκκινο Κεντρί! Πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς παιχταρά μου!!
Red Sting (05-02-14)
χρονια πολλα παιδια υγεια σας ευχομαι πρωτα απο ολα και ολα τα αλλα ερχονται
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Χρονια πολλα σε ολους,υγεια κι ευτυχια για σας και τις οικογενειες σας!
Μια ευχη παραπανω στους Χρηστους μας λογω την ονομαστικης τους εορτης!![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
8PYLOS (26-12-13), dimace (25-12-13), Du3lisT (25-12-13), Red Sting (05-02-14), VALVERDES_7 (25-12-13)
Στάθη φίλε μου πολύχρονος.
Χρίστο φανταράκι επίσης χρόνια πολλά.
Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους παιδιά.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Καλα Χριστουγεννα, Χρονια Πολλα σε ολο τον κοσμο!![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Bookmarks