panahs7 (03-10-13)
Χρόνια πολλά, Πάνο!
panahs7 (03-10-13)
ΖΟΥΠΑΝΟΥΛΗ
Χρόνια καλά με υγεία, κέρδηκαι ό,τι επιθυμείς!
panahs7 (04-10-13)
Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος αυτός που πρώτος θα ευχηθεί ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον αγαπητό σε όλους μας ΜΕΓΙΣΤΟ!
Κωστάρα, αδελφέ μου, να είσαι καλά, γερός, δυνατός, φραγκωμένος, για να χαιρόμαστε την συντροφιά και τις
γνώσεις σου για πολλά πολλά χρόνια. Η μικρή μας παρέα και εγώ προσωπικά, θεωρούμε προνόμιο να σ' έχουμε φίλο!
Και του χρόνου με υγίεια και να το κάψεις αύριο βράδυ!
sirkostas (08-10-13)
Κώστα, χρόνια πολλά! Να μας χαίρονται!Ο,τι ποθείς να το έχεις και να είσαι πάντα υγιής!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
sirkostas (08-10-13)
Σήμερα, βλέπω έχουν γεννέθλια οι προσωπικότητες: Κώστα, Χρήστο, να τα χιλιάσετε, να είστε υγιείς και ο καθένας να έχει πάντοτε το καλύτερο για τον εαυτό του και αυτούς που αγαπάει!
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Χρόνια πολλά σε Σερ Κώστα και Χριστάρα! Ότι επιθυμείτε αμφότεροι, με υγεία και πολλές γκόμενες!
Ναι και ο Σερ ρε τι θέλετε; Ακόμα νέο παιδί είναι...![]()
Χρονία πολλά και στον φιλο Κρις. Υγιεία και ότι άλλο επιθυμείς.
Red Sting (07-10-13)
Χρόνια πολλά κι από δω Χρίστο και ΣερΚώτσο! Χιλιόχρονοι...![]()
Xρονια σας πολλα παιδια να ειστε πολυχρονοι και να εχετε οτι επιθυμειτε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
χρονια πολλα στον σερ και στον χρησταρα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κώστα και Χρήστο χρόνια πολλά
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Xρόνια Πολλά στον ένα και μοναδικό Μέγιστο και στον φίλο μου τον Χρήστο τον Φουστερικό
Οτι επιθυμείτε παιδιά.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Xρόνια πολλά, χρόνια πολλά! Πολύχρονοι σερκώτσος και ρεντ στινγκ! Ό,τι επιθυμείτε παιδιά!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χρόνια πολλά σε Κώστα και Χρήστο, πάντα υγεία και ευτυχία. Σας εύχομαι τα καλύτερα !
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
Χρονια πολλα σε Κωστα και Χρηστο,οτι επιθυμειτε,να σας χαιρονται οι δικοι σας!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Χρόνια πολλά στον συνγενεθλιάζοντα Χρήστο.
ΥΓ. Ζουπάνε, ο γέρος ο κόκκορας εκτιμάται δεόντως από τις πουλάδες. Σε καμια 20αριά χρόνια θα το διαπιστώσεις κι εσύ.![]()
sirkostas (08-10-13)
Πολύχρονοι, υγεία, ευτυχία και ό,τι επιθυμείτε παίδες!![]()
Bookmarks