-
ADMIN
ή 6-0
Χρόνια πολλά και από εδώ Θοδωρή, πάντα υγεία και χαρά
-
-
!!!
-
-
-
-
-
-
-
3 '' panty :
Coach (23-12-08), gdk7 (24-12-08), mpak (23-12-08)
-
Εφόσον βγήκα και επισήμως σε άδεια (άσχετο αλλά έτσι το είπα για να σκάσετε
) να ευχηθώ και εγώ σε όλους Καλά Χριστούγεννα!
-
-
ADMIN
Καλά Χριστούγεννα σε όλους
Και τις ευχές στον εορτάζοντα Στάθη που έχει γενέθλια (πολλοί τοξότες μαζευτήκαμε εδω μέσα)
-
-
-
-
-
-
Minchia...
Σταθη γερα και ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!
Καλα Χριστουγεννα σε ολους παιδια! Με υγεια πανω απ' ολα και για τ' αλλα εδω ειμαστε!
-
-
-
-
Χρονια πολλα Σταθη!!!! να εχεις ο,τι επιθυμεις!!!! και ελπιζω ο Ντιογκο να γινει ισαξιος του Μαγου και να μεινει για παντα στον Ολυμπιακο!!!!
-
-
Red Sting
!!!! , !!!! !!!!
. .
-
-
ευχαριστω παιδια για τις ευχες σας.να ειστε ολοι καλα και να εχετε καλα χριστουγεννα.ευχαριστω και το σερφαρισμα που εκανα πριν απο 1.5 χρονο και κατεληξα σε αυτο εδω το site.
απο τοτε ειλικρινα μαγκες νιωθω σαν να ηρθα στο σπιτι μου.γνωρισα πολλα παιδια προσωπικα και εξεπλαγην απο το επιπεδο του φορουμ.ειμαστε πολυ μακρια απο ολα τα υπολοιπα.και χρησιμοποιω τον πρωτο πληθυντικο γιατι ειλικρινα πιστευω οτι ειμαστε μια οικογενεια εδω μεσα.
χρονια πολλα σε ολους και στις οικογενειες σας μεσα απο την καρδια μου για καλες γιορτες.
-
7 '' sk12072 :
Gavros4life (24-12-08), kouzoulo (24-12-08), mpak (24-12-08), Red Sting (24-12-08), Red$mile (24-12-08), sadi (24-12-08), siokos (24-12-08)
-
-
-
σε ευχαριστω κοσμα μου.να εισαι καλα.
-
-
....
-
4 '' differance :
kouzoulo (24-12-08), mpak (24-12-08), Red$mile (24-12-08), sadi (24-12-08)
-
Post-Pollution Member
-
-
.
-
2 '' sirkostas :
Red$mile (24-12-08), sk12072 (24-12-08)
-
την κακια δεν την λαμβανω υπ’οψιν μου κωστα και κραταω τις ολοθερμες ευχες σου και τις ανταποδιδω.
να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενος.
-
-