Σελίδα 5 από 56 ΠρώτηΠρώτη 1234567891525354555 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 81 έως 100 από 1105

Θέμα: Ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΕINAI πετυχημένη διοίκηση η τωρινή Χρυσα μου.Ξέρεις πολλές διοικήσεις σε ερασιτεχνικά τμήματα που να πήραν τόσες κούπες σε μια χρονια,δίχως να δώσουν φράγκο?

Σωστο και αυτο...

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από masinGun Εμφάνιση μηνυμάτων
    να τ' ανοίξω τώρα ;;;
    Βασιλη, οτι και να πουμε, οταν δυστυχως υπαρχουν ανθρωποι που συντηρουν μια αρρωστημενη κατασταση γιατι ετσι τους βολευει δεν προκειται να αλλαξει τιποτα...
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αστο να πάει στο διάολο βρε Βασίλη...
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kritikia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασιλη, οτι και να πουμε, οταν δυστυχως υπαρχουν ανθρωποι που συντηρουν μια αρρωστημενη κατασταση γιατι ετσι τους βολευει δεν προκειται να αλλαξει τιποτα...
    η κατάσταση διαιωνίζεται όταν δεν μιλάμε και δεν κάνουμε τίποτα ...

όταν μια φορά στο τόσο που πατάνε ... τους πάρει ο διαλος τον πατέρα και την μάνα ... τότε να δείτε πως μαζεύονται !!!!

αλλά βλέπεται τα 25,000 μέλη είναι πολλά για να τα διαχειριστούν οι μπούφοι της Αλεξάνδρας (νέο είδος σαν τον Γλάρο του Αιγαίου (ή Αιγαιόγλαρο ) , την οχιά της Μύλου και τα άλογα της Συρου)
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

3. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον masinGun για αυτό το μήνυμα:

DaRkSaGa79 (17-06-09), kritikia (17-06-09)

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

η κατάσταση διαιωνίζεται όταν δεν μιλάμε και δεν κάνουμε τίποτα ...

όταν μια φορά στο τόσο που πατάνε ... τους πάρει ο διαλος τον πατέρα και την μάνα ... τότε να δείτε πως μαζεύονται !!!!

αλλά βλέπεται τα 25,000 μέλη είναι πολλά για να τα διαχειριστούν οι μπούφοι της Αλεξάνδρας (νέο είδος σαν τον Γλάρο του Αιγαίου (ή Αιγαιόγλαρο ) , την οχιά της Μύλου και τα άλογα της Συρου)
    Επί της ουσίας τα μέλη είναι 5-7.000,δεδομένου ότι τα υπόλοιπα 18000 απλά πληρώνουν την συνδρομή ως φέσι,κατά την αγορά του διαρκειας στο ποδόσφαιρο.Και εγώ λέω το εξής.Γιατί με κάποιο τρόπο,να μην πληρώνεις από ΠΡΙΝ την συνδρομή μέλους,και ΕΠΕΙΤΑ να αγοράζεις το διαρκειας?Και δεν είναι θέμα "ταλαιπωρίας" του κόσμου.Μπορεί να γίνει εύκολα και όμορφα,ηλεκτρονικά για παράδειγμα.ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ παιδιά,παντού.Η συνδρομή πρέπει να πηγαίνει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ σε λογαριασμούς του ερασιτέχνη.Δεν έχει καμια σχέση ο Κόκκαλης έτσι δεν είναι?
    *****8.23*****

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

μεγάλη κουβέντα γιάννη με πολλά αναπάντητα ερωτήματα ... δεν γίνεται με μυνήματα γιατί θα πιαστούν τα δαχτυλά μας , από κοντά συνοδεία καφέ ή ποτού ....
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Επί της ουσίας τα μέλη είναι 5-7.000,δεδομένου ότι τα υπόλοιπα 18000 απλά πληρώνουν την συνδρομή ως φέσι,κατά την αγορά του διαρκειας στο ποδόσφαιρο.Και εγώ λέω το εξής.Γιατί με κάποιο τρόπο,να μην πληρώνεις από ΠΡΙΝ την συνδρομή μέλους,και ΕΠΕΙΤΑ να αγοράζεις το διαρκειας?Και δεν είναι θέμα "ταλαιπωρίας" του κόσμου.Μπορεί να γίνει εύκολα και όμορφα,ηλεκτρονικά για παράδειγμα.ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ παιδιά,παντού.Η συνδρομή πρέπει να πηγαίνει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ σε λογαριασμούς του ερασιτέχνη.Δεν έχει καμια σχέση ο Κόκκαλης έτσι δεν είναι?
    μεγάλη κουβέντα γιάννη με πολλά αναπάντητα ερωτήματα ... δεν γίνεται με μυνήματα γιατί θα πιαστούν τα δαχτυλά μας , από κοντά συνοδεία καφέ ή ποτού ....
    Γιάννη δεν είναι ταυτόχρονη πληρωμή προηγείται σε άλλο χώρο μ' άλλο μπλόκ απόδειξης η συνδρομή μέλους, και μετά με την επίδειξη της κάρτας μέλους ή την απόδειξη γίνεται η ανανέωση του διαρκείας. Μπορείς να κάνεις την ανανέωση του μέλους όποτεδήποτε πρίν το διαρκείας απλώς και εμένα αλλά φαντάζομαι και πολλούς άλλους μας βολεύει το να πάμε μόνο μία φορά.

Βασίλη στο θέμα των μελών μην δίνεις έτσι ασαφείς απαντήσεις γιατί αν όσοι προσπαθούμε να το τρέξουμε δεν είμαστε σαφείς δεν ξέρεις τι μπορεί να αντιληφθεί κάποιος άλλος.
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δεν νοείται ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της Ελλάδας να μην έχει σοβαρή παρουσία στο Internet !!!
    Αν στείλεις email δεν σου απαντάει ποτέ κανείς, δεν λύνουν ποτέ κανένα τεχνικό πρόβλημα, δεν σου επιλύουν καμία απορία !!!
    Το site κύριοι δεν είναι για τις ανακοινώσεις και να βλέπουμε το ρόστερ αλλά για να μπορεί να επικοινωνεί ο κοσμάκης!
    .

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Α, καλα. Ποιο ευκολα θα σου απαντησει ο...Ομπάμα σε μέιλ παρα ο Ολυμπιακος.

Εγω παλι εχω ξεχασει το password για το olympiacos.net και δεν υπαρχει εναλλακτικος τροπος ανακτησης του κωδικου, οπως σε καθε αλλη email διευθυνση. Εχω στειλει καμποσα mails, αλλα με συνδεσαν με Κάιρο.

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

steliosb (18-06-09)

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από steliosb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν νοείται ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της Ελλάδας να μην έχει σοβαρή παρουσία στο Internet !!!
    Αν στείλεις email δεν σου απαντάει ποτέ κανείς, δεν λύνουν ποτέ κανένα τεχνικό πρόβλημα, δεν σου επιλύουν καμία απορία !!!
    Το site κύριοι δεν είναι για τις ανακοινώσεις και να βλέπουμε το ρόστερ αλλά για να μπορεί να επικοινωνεί ο κοσμάκης!
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων

Εγω παλι εχω ξεχασει το password για το olympiacos.net και δεν υπαρχει εναλλακτικος τροπος ανακτησης του κωδικου, οπως σε καθε αλλη email διευθυνση. Εχω στειλει καμποσα mails, αλλα με συνδεσαν με Κάιρο.
    Μήπως να πείτε μια καλή κουβέντα να με κάνουν Διευθυντή Πληροφορικής;
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

steliosb (18-06-09)

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων

Γραψε κατι κατα του Κοκκαλη και θα επικοινωνησουν άμεσα μαζί σου.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

steliosb (18-06-09)

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γραψε κατι κατα του Κοκκαλη και θα επικοινωνησουν άμεσα μαζί σου.

Δια ζώσης
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sadi (19-06-09)

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Γιάννης Συγγελίδης βρέθηκε στο τρίτο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7 και μίλησε για όλα. Χαρακτήρισε τον εαυτό του στρατιώτη του Ολυμπιακού και είπε ότι ο κόσμος είναι η ραχοκοκαλιά του συλλόγου. Αναφέρθηκε επίσης στο θέμα του κολυμβητηρίου και στις επιτυχίες που είχαν όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη την σεζόν που μας άφησε. Ο Γιάννης Συγγελίδης, επίσης εξήγησε στους εκπροσώπους των συνδέσμων και την σημασία των μελών.

Αναλυτικά η ομιλία του προέδρου του Ερασιτέχνη, Γιάννη Συγγελίδη.

"Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια που συμμετέχω στα θέματα του Ολυμπιακού αισθάνομαι πρώτα στρατιώτης και μετά οτιδήποτε άλλο. Με αυτή την ιδιότητα είμαι εδώ. Ένας από εσάς. Αισθάνομαι μεγάλη μου τιμή να είμαι ανάμεσά σας όπως οποιοσδήποτε πραγματικός Ολυμπιακός.
    Για τον ενιαίο Ολυμπιακό εσείς είστε η ραχοκοκαλιά, εσείς είστε η ατμομηχανή και από όλους εσάς εξαρτάται το μέλλον του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα και πέραν αυτής.
    Στο σύντομο χρονικό διάστημα που ανέλαβα την ηγεσία του Ερασιτέχνη αντιμετωπίσαμε τεράστια προβλήματα και ένα πρωτοφανή πόλεμο. Να θυμίσω μόνο το Χαλάνδρι -και τι δεν έγινε εκεί- και μετά την Πάτρα. Στην Πάτρα ένα όργιο βίας προσπάθησε να μας στερήσει αυτό που δικαιούμαστε. Όλες οι προσπάθειες των αντιπάλων μας πνίγηκαν στα ίδια δίκτυα που άπλωσαν. Προσπάθησαν να μας πνίξουν και πνίγηκαν οι ίδιοι.

Φέτος ζήσαμε μία ανάταση πρωτοφανή σε όλα τα ομαδικά αθλήματα.
    -Βόλεϊ ανδρών, πρωτάθλημα και κύπελλο.
    -Πόλο ανδρών, πρωτάθλημα και κύπελλο.
    -Πινγκ-πονγκ, πρωτάθλημα γυναικών.

Και συνεχίσαμε…

-Πόλο γυναικών, πρωτάθλημα μέσα στη Βουλιαγμένη από την πρωταθλήτρια Ευρώπης.
    -Και έρχεται τον Αύγουστο το 50ο πρωτάθλημα στην κολύμβηση.
    Όλα αυτά τα καταφέραμε μαζί. Εσείς είστε αυτοί που φέρνετε μαζί με τους παίκτες μας τις νίκες, εσείς είστε αυτοί, που είστε εκεί όταν φαίνεται η πλάστιγγα να γέρνει αντίθετα, εσείς υψώνετε ανάστημα και φωνή. Εμείς είμαστε εκεί να οργανώσουμε, να διαμορφώσουμε την κατάσταση που θα μας οδηγήσει στη νίκη.
    Στον Ολυμπιακό παίκτες και φίλαθλοι είμαστε ένα. Δεν φοβόμαστε ο ένας τον άλλο. Δεν βάζουμε γραμμές. Αλλά δουλεύουμε μαζί για το καλό του Συλλόγου, για το καλό του Ολυμπιακού.
    Μαζί η νίκη σε όλα τα αθλήματα είναι εφικτή.
    Και για αυτό χρειάζεται οργάνωση, χρειάζεται υπευθυνότητα και προπάντων Χρειάζεται Συμμετοχή. Συμμετοχή κάθε Ολυμπιακού.

Είναι αδιανόητο ο Ολυμπιακός να μην έχει τον αριθμό των μελών που ανταποκρίνεται στις δεκάδες γιατί όχι εκατοντάδες χιλιάδες των οπαδών που πραγματικά έχει.
    Από άκρη σε άκρη, η Ελλάδα και η Γερμανία, η Αμερική, η Αυστραλία, έχουν συνδέσμους, έχουν ανθρώπους σαν και εσάς που δίνεται όλο σας το είναι για τον Ολυμπιακό.
    Προσωπικά θεωρώ ότι όλοι εσείς συντελείτε στη δημιουργία του μεγάλου Ολυμπιακού. Του Ολυμπιακού με όλα τα γράμματα κεφαλαία.
    Αυτό είναι που θέλουμε όλοι μας. Η οικογένεια μας να γίνει τεράστια και να αγκαλιάσει όλους τους Ολυμπιακούς. Θέλουμε η αγάπη του κάθε Ολυμπιακού να είναι αναγνωρίσιμη, να είναι έμπρακτη.
    Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Θέλω να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου. Για την αγάπη μας για τον Ολυμπιακό παίρνουμε χρόνο από την οικογένεια μας, από τους φίλους μας. Από τη δουλειά μας. Από τη ίδια την επιβίωσή μας. Γιατί; Γιατί θέλουμε να πετύχουμε. Γιατί θέλουμε να είμαστε πρώτοι. Γιατί είμαστε περήφανοι. Γιατί είμαστε Ολυμπιακοί.
    Σε μία περίοδο σαν τη σημερινή, που η οικονομική κρίση χτυπάει αλύπητα, μικρούς και μεγάλους, ο Ολυμπιακός μας χρειάζεται όλους και προπάντων αυτούς που θυσιάζουμε μεγάλο κομμάτι του εαυτού μας. Ας δώσουμε τη μάχη να φέρουμε ακόμα περισσότερους κοντά μας. Σήμερα, όχι του χρόνου. Σήμερα. Γιατί σήμερα χτίζουμε το αύριο.

Αυτό θεωρώ πρωταρχικό στόχο για να κατακτήσουμε αυτά που μας αξίζουν στη συνέχεια.
    -Είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να μην έχει το δικό του Κολυμβητήριο;
    -Είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να μην έχει το δικό του γήπεδο βόλεϊ ή τις δικές του εγκαταστάσεις Στίβου;

Αυτά δεν θα τα κάνει ο Συγγελίδης. Θα τα κάνουμε μαζί. Θα τα κάνουμε μαζί μόνο αν το θέλουμε. Μόνο τότε μπορούν να γίνουν και θα γίνουν.
    Ο Ολυμπιακός χρειάζεται κάθε ένα από εσάς, κάθε ένα από εμάς.
    Θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί. Αρκεί να έχουμε εμπιστοσύνη και πίστη σε αυτά που θέλουμε.
    Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ".

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ανατριχιασα.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Kαι του χρόνου!

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

παντα τετοια.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Χάρης Κυριακούλης και η Αλεξάνδρα Καλογερά είναι τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο ΑΣ Ολυμπιακός. Ο πρώτος αναλαμβάνει αρμοδιότητες συνδέσμου μεταξύ των ομαδικών αθλημάτων και του ΔΣ του συλλόγου. Επίσης, έφορος στο τμήμα του γυναικείου βόλεϊ.

Όσον αφορά τη δεύτερη, αναλαμβάνει τη θέση της υπεύθυνης των Ακαδημιών του πειραϊκού συλλόγου.

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Με την εκλογή πέντε νέων αναπληρωματικών μελών του ΔΣ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου Καραϊσκάκη.

Οι κ.κ. Καλλίνικος Καλλίνικος, Ιωάννης Κεντ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, Εμμανουήλ Ρουσσέτος και Θεόδωρος Τρύφων θα καλύψουν τα κενά στο ΔΣ που είχαν προκύψει από τις παραιτήσεις των μελών τους προηγούμενους μήνες.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Συγγελίδης τους καλωσόρισε στο ΔΣ. «Πρόκειται για ανθρώπους επιτυχημένους στους τομείς στους οποίους δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά, έχουν όρεξη να συνδράμουν ώστε να κάνουμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ακόμη μεγαλύτερο και το σημαντικότερο είναι λάτρεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας. Μας περιμένει πολύ δουλειά. Όπως τόνισα και κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, τον επόμενο χρόνο θα κινηθούμε πάνω σε τρεις άξονες. Να φέρουμε ακόμη περισσότερους φιλάθλους κοντά στον Ερασιτέχνη με την ιδιότητα του ενεργού μέλους, να προχωρήσουμε το θέμα του Κολυμβητηρίου και να αναπτύξουμε ακόμη πιο πολύ τις Ακαδημίες όλων των αθλημάτων μας», τόνισε.

H Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού:

- Ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου για τροποποίηση άρθρων του καταστατικού του Συνδέσμου ώστε αυτό να εναρμονισθεί με τον νέο αθλητικό νόμο.

- Επικυρώθηκαν τα Πρακτικά των Γεν. Συνελεύσεων του Συνδέσμου των ετών 2003 έως και 2008.

- Εγκρίθηκαν οι Οικονομικές Καταστάσεις (Απολογισμός, Ισολογισμός) της χρήσης από 01/01/2008 έως 31/12/2008 και ο Προϋπολογισμός εσόδων-εξόδων της προσεχούς ετήσιας χρήσης (01/01/2010 έως 31/12/2010).

- Έγινε η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλάχτηκε το Δ.Σ. από κάθε ευθύνη για την περίοδο από 29/06/2008 έως 31/12/2008.

- Έγινε ο Διοικητικός-Αγωνιστικός απολογισμός της περιόδου 2008-2009.

- Εγκρίθηκαν ο ορισμός των Μελών της Επιτροπής Διοίκησης του Τ.Α.Α. και ο καθορισμός των διοικητικών και διαχειριστικών αρμοδιοτήτων αυτής.

Οι δηλώσεις των νέων μελών:

Κων/νος Μίχαλος:
    «Μας ενώνει η αγάπη και το πάθος γα τον Ολυμπιακό. Ο καθένας από κάθε μετερίζι πρέπει να βοηθήσουμε σε αυτό το σημαντικό έργο που επιτελείται».

Καλλίνικος Καλλίνικος:
    «Επειδή υπήρξα αθλητής ιστιοπλοΐας του Ολυμπιακού, μπορώ να γνωρίζω τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές, ειδικά αυτοί που δεν έχουν χορηγούς. Αυτοί χρειάζονται περισσότερο την βοήθεια μας, γι αυτό και είμαστε εδώ.»

Γιάννης Κεντ:
    «Εχω περάσει πολλά με τον Ολυμπιακό. Ημουν μέσα στην Θύρα 7 το 1981. Κάποια στιγμή έφυγα για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό, αλλά ποτέ δεν έπαψα να μαθαίνω τα νέα της ομάδας που αγαπάω. Τώρα που επέστρεψα θέλω να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου.»

Εμμανουήλ Ρουσσέτος:
    «Με τον Ολυμπιακό με συνδέουν πολλά και ειδικά το κύπελλο κυπελλούχων του βόλεϊ που κατακτήσαμε το 1996 όταν ήμουν στη Διοίκηση του συλλόγου. Δεν θα πω πολλά λόγια γιατί είναι η ώρα να δουλέψουμε όλοι μαζί προκειμένου να δικαιώσουμε τις προσδοκίες των φιλάθλων και των μελών μας.»

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

karytheod (30-09-09)

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Συνεδρίασε το Δ.Σ. του Ολυμπιακού

Συνεδρίασε σήμερα το απόγευμα το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Η παρουσία των νέων μελών δίνει άλλη οντότητα στην ερυθρόλευκη διοίκηση που είναι πιο ισχυρή από ποτέ και έτοιμη να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες των φίλων της ομάδας. Από την συνεδρίαση δεν προέκυψε κάτι ανακοινώσιμο.

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Συγγελίδης έδωσε συγχαρητήρια για τις επιτυχίες που σημείωσε ο Ολυμπιακός και τόνισε πως η αχαριστία δεν συγχωρείται.

Aναλυτικά η επίσημη δήλωσή του:

"Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. έχουν ήδη ξεκινήσει. Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου στις ομάδες μας που έχουν ξεκινήσει καλά και ιδιαίτερα στην ομάδα βόλεϊ ανδρών για τη μεγάλη νίκη της επί του Παναθηναϊκού στο Μετς.

Προερχόμαστε από μια θριαμβευτική για τον Σύνδεσμο μας αγωνιστική περίοδο κατά την οποία κατακτήσαμε στα τέσσερα ομαδικά αθλήματα δύο νταμπλ και ένα πρωτάθλημα, παρά τις δύσκολες συνθήκες που διαμόρφωσε η οικονομική κρίση.

Στις δύσκολες αυτές συνθήκες προσπαθήσαμε ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου να μην επηρεαστεί σοβαρά ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. Καταφέραμε να δυναμώσουμε τις ομάδες μας και παράλληλα οι αθλητές να μην έχουν οικονομικές επιπτώσεις όπως συνέβη σε όλους τους άλλους Συλλόγους. Αυτό οφείλεται σε επίπονες προσωπικές μου προσπάθειες αλλά και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Πετύχαμε να φέρουμε κοντά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ανθρώπους που τον αγαπούν, με οικονομική δυνατότητα και διάθεση προσφοράς. Είναι ως εκ τούτου αυτονόητο ότι οι υποχρεώσεις όλων στον Σύνδεσμο είναι αυξημένες ώστε η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος να είναι ακόμη καλύτερη από την περσινή.

Για να γίνει αυτό πρέπει να κατανοήσουν όλοι ότι πάνω από όλα είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
    Όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά πρέπει να αγωνιζόμαστε σε όλα τα επίπεδα. Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν αθλητή να θεωρήσει και να προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σαν όχημα για οποιεσδήποτε προσωπικές επιδιώξεις.

Τέτοιες συμπεριφορές θα οδηγούν άμεσα όποιον τις επιχειρεί εκτός της μεγάλης και ένδοξης οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Επίσης δεν θα γίνουν ανεκτές συμπεριφορές που υπονομεύουν την ενότητα και προσβάλλουν τον Σύνδεσμο μας. Πρώτα απ' όλα πρέπει να θεωρούν όσοι αγωνίζονται, εργάζονται και δραστηριοποιούνται στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ότι αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τους ίδιους. Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κανείς δεν έχασε και όλοι οφείλουν να είναι ευγνώμονες. Η αχαριστία δεν συγχωρείται.

Είναι σίγουρο ότι και αυτή θα είναι μια δύσκολη οικονομική περίοδος καθώς οι επιπτώσεις της κρίσης εξακολουθούν να υφίστανται και θα είναι εντονότερες. Σε αυτή την ανηφόρα χρειάζεται πραγματική πίστη και αντοχή. Θα δοκιμαστούν όλοι. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες με ψυχραιμία και καλοπιστία για να μην υπάρξουν δυσμενείς συνέπειες σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο αγωνιστικό.

Γιάννης Συγγελίδης

Πρόεδρος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.".

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    1.180
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.827 φορές σε 787 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ανακοίνωση Θρύλου για Κουζούνη!

Ανακοίνωση-καταπέλτη κατά του Παναθηναϊκού και του αθλητικού δικαστή εξέδωσε ο Ολυμπιακός με αφορμή την κλήση σε απολογία του Παύλου Κουζούνη.
    Ο νεαρός βολεϊμπολίστας των Πειραιωτών, χτύπησε λίγο κάτω από το μάτι από αντικείμενο που πέταξαν πράσινοι οπαδοί στο ντέρμπι του Μετς, αλλά φαίνεται ότι... έφταιγε γι' αυτό.

Η έκθεση της αστυνομίας ανέφερε ότι ο παίκτης προκάλεσε με την συμπεριφορά του την πράσινη κερκίδα και για τον λόγο αυτό κλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή για να δώσει εξηγήσεις. Την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε μόλις με 5.000 ευρώ, αν και -όπως λέει και η ανακοίνωση- θα έπρεπε να είχε φάει αποκλεισμό της έδρας για 1 ως 3 αγωνιστικές.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού έχει ως εξής:

Η κλήση σε απολογία του βολεϊμπολίστα μας, Παύλου Κουζούνη από τον Αθλητικό Δικαστή δεν αποτελεί παρά μία προσπάθεια για να αντιμετωπισθεί η κατακραυγή που προκάλεσε στη φίλαθλη κοινή γνώμη η αθώωση ουσιαστικά του Παναθηναϊκού για τα όσα συνέβησαν στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα Ελλάδας.
    Δεν μας προκαλεί έκπληξη αλλά προκαλεί θλίψη και πολλά ερωτηματικά τόσο η λειτουργία της Αθλητικής Δικαιοσύνης και του Αθλητικού Δικαστή όσο και αυτής της αστυνομίας και του υπεύθυνου για τα μέτρα τάξης.
    Είναι πρωτοφανές αλλά η έκθεση της αστυνομίας είναι αναληθής και ελλιπής στην προσπάθεια να ενοχοποιηθεί για τα αντικείμενα που δέχτηκε, ευτυχώς κάτω από το μάτι, ο βολεϊμπολίστας μας.
    Τα ερωτηματικά είναι καυτά και δεν αφορούν μόνο το Σύνδεσμό μας αλλά γενικότερα την κοινωνία αφού παρόμοιες λειτουργίες όχι απλά προβληματίζουν αλλά και δημιουργούν πληθώρα ερωτηματικών.
    Ο Αθλητικός Δικαστής δίκασε την υπόθεση των βιαιοτήτων των οπαδών του Παναθηναϊκού σε βάρος του προπονητή και των αθλητών της ομάδας μας, αποκορύφωμα των οποίων ήταν ο τραυματισμός του Παύλου Κουζούνη και επέβαλε την ποινή «χάδι», όπως χαρακτηρίστηκε από σχεδόν το σύνολο του Τύπου, το πρόστιμο των 5.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό, ενώ το πειθαρχικό δίκαιο του αθλήματος προβλέπει ρητά ποινή μίας έως τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.
    Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Ή ο Αθλητικός Δικαστής δεν έλαβε υπ' όψιν του την έκθεση της αστυνομίας αλλά δεν επέβαλε την προβλεπόμενη από το πειθαρχικό δίκαιο ποινή για κάποιο λόγο ή έλαβε υπ' όψιν την αναληθή όπως προαναφέρουμε έκθεση της αστυνομίας, που αναφέρει ότι ο βολεϊμπολίστας μας έκανε χειρονομία και το εξέλαβε κακώς ως ελαφρυντικό για τον Παναθηναϊκό χωρίς όμως να καλέσει τον αθλητή για απολογία ταυτόχρονα με την εκδίκαση της υπόθεσης.
    Αυτό σημαίνει ότι δέχτηκε την ενοχή του χωρίς απολογία αλλά τον καλεί να απολογηθεί μετά την έκδοση της απόφασης.
    Υπερβαίνει όμως και την αναληθή έκθεση της αστυνομίας η Αθλητική Δικαιοσύνη, αφού καλεί τον Παύλο Κουζούνη σε απολογία με την κατηγορία ότι προέβη σε ΑΣΕΜΝΗ χειρονομία προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού κάτι που δεν αναφέρεται σε καμία έκθεση και δεν προκύπτει από πουθενά.
    Σε ότι αφορά την αστυνομία και τον κο Ταξίαρχο που υπογράφει την έκθεση, τα πράγματα είναι ακόμη πιο θλιβερά. Γράφει η αστυνομία στην έκθεσή της ότι «Στο τέταρτο(4) σετ ο παίκτης του Ολυμπιακού με αριθμό 11 έκανε χειρονομία στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και κάποιοι εξ' αυτών πέταξαν τρία(3) μικρά πλαστικά μπουκάλια κατ' αυτού με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας για πέντε(5) λεπτά. Δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών".
    Παρατηρούμε τα εξής στην αστυνομική έκθεση:
    1.Τα επεισόδια συνέβησαν στο τρίτο(3) και όχι στο τέταρτο(4) σετ όπως αναληθώς αναφέρει.
    2.Είναι αναληθές ότι πέταξαν μόνο τρία μικρά πλαστικά μπουκάλια αλλά όπως αναφέρεται στην έκθεση των διαιτητών του αγώνα, αντικείμενα έπεφταν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.
    3.Η διακοπή δεν ήταν πέντε(5) λεπτά όπως αναληθώς αναφέρει η αστυνομία αλλά δεκατέσσερα(14) λεπτά όπως πολύ συγκεκριμένα αναφέρεται στην έκθεση των διαιτητών του αγώνα και που διαπίστωσαν άλλωστε όλοι οι τηλεθεατές από τις 20:26 έως τις 20:40.
    4.Προκαλεί απορία το γεγονός ότι στην έκθεση της αστυνομίας δεν αναφέρεται πουθενά ο τραυματισμός του Παύλου Κουζούνη όταν μάλιστα γέμισε με αίμα το πρόσωπο του αθλητή μας.
    Δεν αναμένουμε απαντήσεις αλλά έχουμε την απαίτηση και από την Αθλητική Δικαιοσύνη και από την αστυνομία να πράττουν δίκαια και σωστά.

Τέλος κάνουμε γνωστό προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να πτοήσουν την ομάδα μας τέτοιες καταστάσεις και αδικίες, τις οποίες υποστήκαμε και πέρυσι και δώσαμε την απάντησή μας στον αγωνιστικό χώρο. Το ίδιο κάνουμε πάντα και θα κάνουμε και εφέτος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

Τώρα εγώ τι να σχολιάσω!Είναι δυνατόν να υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία άτομα που αντί να προστατεύουν τους αθλητές μιας ομάδας φέρονται χειρότερα και από hooligans!Σιγά να μπορούσαν να συλλάβουν τους δράστες αφού όλη τους η έννοια ήταν να παρακολουθούν τον Κουζούνη που προκαλούσε!Ποιά αίματα κέτσαπ απ'το Πανταλέων ήταν δώρο στο Κουζούνη!

Σελίδα 5 από 56 ΠρώτηΠρώτη 1234567891525354555 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές