Οχι ακριβώς αφου δεν ειδα να ενδιαφέρεται αλλος....ααααα, ξεχασα θα "βοηθήσουν" Μαρινακοκοκκαλαίοι... οκ, ανασανα τώρα.
καταντια να εχουμε για προεδρο του ερασιτεχνη τον κουντουρη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Οχι ακριβώς αφου δεν ειδα να ενδιαφέρεται αλλος....ααααα, ξεχασα θα "βοηθήσουν" Μαρινακοκοκκαλαίοι... οκ, ανασανα τώρα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
O Δήμος Κορυδαλλού δεν δίνει το κλειστό για τις ομάδες βόλλευ του Ολυμπιακού, και προφανώς έχει δίκιο τα γήπεδα φτιάχτηκαν με λεφτά των πολιτών για να 'χουν μισθό οι ημέτεροι όχι να δουλεύουν κιόλας έλεος με τις απαιτήσεις σας κωλόγαβροι.
Ο άλλος του Ρέντη που δεν άκουσε τίποτα για κρίση θέλει λέει αυξημένο ενοίκιο.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ε ας αφήσουν και τα 2 να σαπίζουν. Έλεος δηλαδή. Δεν τους φτάνουν τα έσοδα που θα φέρουν, θέλουν και την πίτα ολάκερη και το σκύλο χορτάτο.
Λεφτά για τις κοπέλλες του πόλο έναντι των δεδουλευμένων τα οποία υπολογίζεται να εξωφληφούν μέχρι τέλος Αυγούστου.
Λεφτά και για την αντρική ομάδα.
Παίκτες έφυγαν αλλά σημαντικά βήματα έχουν γίνει για να καλυφθούν κενά σε Βόλλευ και πόλο κοντά σε κούπα στην κολύμβηση.
Ελπίζω σύντομα να έχω ένα συγκεντρωτικό για τα τεκταινώμενα στον Ερασιτέχνη.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
IERO (13-08-11)
Πάμε παίδες γερά
Tα διαρκείας του Ερασιτέχνη αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα και περιλαμβάνουν τα αθλήματα βόλεϊ και του πόλο σε άνδρες και γυναίκες. Οι τιμές τους θα είναι 100 ευρώ τα απλά και 300 ευρώ για τις θέσεις των επισήμων τόσο στο Ρέντη (Μελίνα Μερκούρη) όσο και στο Παπαστράτειο (Πέτρος Καπαγιέρωφ). Ο αριθμός που θα δοθεί στην κυκλοφορία είναι λίγο περισσότερα από 500, τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν αφού υπάρχει ήδη ζήτηση από τον κόσμο που θέλει σε αυτή τη δύσκολη χρονιά να είναι κοντά στις ομάδες του Ερασιτέχνη. Οι λεπτομέρειες για την απόκτησή τους θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες από τη διοίκηση της ομάδας.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Κάνε μια έτσι ρε πρόεδρε και πάρε το 20% (1 εκατ) από το δωράκι του λαγού και δώστο στον ερασιτέχνη και θα 'ναι 30% υπερβασλη στο budget του ερασιτέχνη, να πάρουμε κούπες για να πιούμε στη υγεία του κορόιδου
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ή εναλλακτικά ακύρωσε τη μεταγραφή του Τζιόλη και δίνε από 500 χιλιάρικα για τα επόμενα 3 χρόνια.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ο κόσμος του Ολυμπιακού συνεχίζει να «μιλάει» στα δύσκολα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να ενισχύει την προσπάθεια που κάνει ο Ερασιτέχνης.
Οι οπαδοί του Θρύλου, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες συνεχίζουν να στηρίζουν οικονομικά τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου. Οι σύνδεσμοι από την Κύπρο και την Κεφαλονιά παρέδωσαν στον Ερασιτέχνη χρήματα και για αυτό οι Πειραιώτες τους ευχαρίστησαν θερμά.
Οι σύνδεσμοι από την Μεγαλόνησο (Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό, Παραλίμνι, Πάφος) παρέδωσαν το ποσό των 1600 ευρώ, ενώ πρόσφατα είχαν ενισχύσει και πάλι τον Ερασιτέχνη, από τις ετήσιες εκδηλώσεις και μέσω των φιλικών που είχε δώσει στην Κύπρο ο Θρύλος. Ο σύνδεσμος από την Κεφαλονιά απέστειλε το ποσό των 500 ευρώ.
gavros.gr
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
iakov7 (27-10-11)
Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Ερασιτέχνη.
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:
"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους ότι ξεκίνησε η διάθεση των Καρτών Διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.
Οι Κάρτες Διαρκείας 2011-2012 διαχωρίζονται ως εξής:
Α. Κόκκινες Κάρτες Διαρκείας οι οποίες ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες, όλων των διοργανώσεων, των ομάδων μας Βόλεϊ Ανδρών, Βόλεϊ Γυναικών, Πόλο Ανδρών και Πόλο Γυναικών. Οι Κόκκινες Κάρτες Διαρκείας αντιστοιχούν στην οικονομική ενίσχυση των 100 Ευρώ.
Β. Χρυσές Κάρτες Διαρκείας οι οποίες αντιστοιχούν στις θέσεις VIP των γηπέδων που χρησιμοποιούν ως έδρα οι ομάδες μας Βόλεϊ Ανδρών, Βόλεϊ Γυναικών, Πόλο Ανδρών και Πόλο Γυναικών. Ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες όλων των διοργανώσεων που συμμετέχουν οι ομάδες μας. Οι Χρυσές Κάρτες Διαρκείας αντιστοιχούν στην οικονομική ενίσχυση των 300 Ευρώ.
Η διάθεση των Καρτών Διαρκείας 2011-2012 του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. πραγματοποιείται καθημερινά από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. (Πλατεία Αλεξάνδρας, Πειραιάς) από τις 10:00 έως τις 17:00.
Πληροφορίες: 2104190902-3."
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Παρούσα κι η θύρα 7 του Λονδίνου
«ΘΥΡΑ 7 ΛΟΝΔΙΝΟΥ – ON TOUR SINCE 1992
H Θύρα 7 Λονδίνου ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό παρών στο παιχνίδι της αγαπημένης της ομάδας, στο πλαίσιο του ομίλου του Champions League στο «Emirates Stadium», εναντίον της Άρσεναλ. Σε αγαστή συνεργασία με την Θύρα 7 στην Ελλάδα, παρέλαβε 1100 εισιτήρια, τα οποία και διαθέτει στα μέλη της. Μάλιστα έχουν γίνει 800 προεγγραφές στο site του συνδέσμου και αναμένεται τις 2 τελευταίες ημέρες της διάθεσης τους να εξαντληθούν.
Ο επί χρόνια πρόεδρος του συνδέσμου, Τάκης Αραβάνης και ο αντιπρόεδρος του, Dr. Αριστείδης Ταγκαλάκης, πήραν (σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη) την πρωτοβουλία να διαθέσουν μαζί με τα εισιτήρια του αγώνα και κουπόνια ενίσχυσης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, που τιμώνται 5 λίρες έκαστο, ώστε και η Θύρα 7 του Λονδίνου να συνδράμει στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, να εξυγιάνει τον σύλλογο.
Το νέο αίμα του συνδέσμου, που τρέχει για όλα τα θέματα του, ο Γρηγόρης, ο Ανδρέας και ο Ζώης, έχουν αναλάβει τον ιερό αυτό σκοπό και όλα μέχρι στιγμής πάνε μια χαρά. Μάλιστα ευελπιστούν ότι θα δώσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βοήθεια στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.
Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του συνδέσμου είναι το «london@gate7europe.com», ενώ στο site «[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], μπορούν να δουν πληροφορίες για το πως και που διατίθενται τα εισιτήρια του αγώνα ΑΡΣΕΝΑΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και άλλα χρήσιμα και χρηστικά θέματα.
Μετά τιμής,
Τάκης Αραβάνης, Dr. Αριστείδης Ταγκαλάκης».
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ο Ερασιτεχνης μετα βιας υπαρχει..
Για εμενα το καλυτερο που εχουν να κανουν ειναι να τον διαλυσουν η εστω να κρατησουν 2-3 τμηματα.
Μπραβο στους παιχτες μας για την κινηση τους να δωσουν καποια χρηματα στον Ερασιτεχνη.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Πήραν 200.000 πριμ για την... ήττα από την Άρσεναλ και δίνουν τις... 20.000 στον ερασιτέχνη? Σκίστηκαν και σιγά μην τους πω μπράβο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χα...!!
Οι ποδοσφιαρστες γενικα ειναι ταληροφονιαδες και τσιγκουνιδες αδυνατο να πιστεψω οτι δοθηκαν ακομα και 20.000 χιλιαρικα απο αυτους αλλα και να δοθηκαν λεμε τωρα
καταξοδευτηκαν τα παληκαρια..
Δηλαδη πηγε στον καθενα απο 1000-1500 ευρω..Οσο δηλαδη χαλανε για λουλουδια στον Πλουταρχο την βραδια..![]()
δεν οφειλαν να δωσουν τιποτα ρε παιδες, σκεφτειτε αν εισασταν εσεις σε μια ασχετη ομαδα στο εξωτερικο θα ενδιαφεροσασταν για τη ερασιτεχνικη?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Βασικα αποψή μου ειναι οτι επεσε σήμα "ή τα δίνετε ή παιρνετε 20 χιλιαρικα λιγότερα". Ολα για μια εικονα ειναι σ' αυτη την κενωνια την ασπιλη.
BrazHlias (28-10-11)
Bookmarks