δεν μου αρεσει αυτη η κινηση
Οι Χατζηχρήστοι κάποτε θα κυβερνήσουν αυτη τη χώρα. Το έλεγα και δεν με πιστεύανε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
δεν μου αρεσει αυτη η κινηση
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
δεν ήξερα που πρέπει να βάλω το αρθράκι μιας και λέει για ολο τον Ολυμπιακό . το βάζω εδώ λοιπόν γιατί , εδώ "αξίζει" να είσαι γάβρος
Κοντά στο ιστορικό ρεκόρ ο Ολυμπιακός
Η ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού κατέκτησε την Κούπα, το ίδιο και οι παίκτες στο βόλεϊ, στο πόλο είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο και εφόσον οι ερυθρόλευκοι πάρουν το τρόπαιο και στο μπάσκετ, ο Θρύλος θα σημειώσει το απόλυτο ιστορικό ρεκόρ στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, καθώς για πρώτη φορά σύλλογος θα έχει το Πρωτάθλημα και στα τέσσερα μεγάλα ομαδικά αθλήματα, ταυτόχρονα, σε μία σεζόν.
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος στην φετινή σεζόν (2010-2011) να πραγματοποιήσει ένα ιστορικό ρεκόρ, το οποίο δεν έχει σημειωθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν από ελληνικό σύλλογο, κατακτώντας, ταυτόχρονα, μέσα σε μία χρονιά, το Πρωτάθλημα, στα τέσσερα σημαντικότερα ομαδικά αθλήματα, δηλαδή, στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο βόλεϊ και στο πόλο.
Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε κατέκτησαν φέτος πανηγυρικά το τρόπαιο στο ποδόσφαιρο, τα παλικάρια του Γιάννη Καλμαζίδη συγκλόνισαν με την προσπάθεια τους στο βόλεϊ, η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και εφόσον πάρουν την Κούπα οι ερυθρόλευκοι και στο μπάσκετ, τότε, θα πραγματοποιηθεί ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ, το οποίο πιστοποιεί το μεγαλείο και την δυναμική του πειραϊκού συλλόγου.
Ο Ολυμπιακός, βέβαια, έχει καταφέρει αρκετές φορές στο παρελθόν να σημειώσει το απόλυτο στα Πρωταθλήματα, σε ποδόσφαιρο, βόλεϊ, πόλο και μπάσκετ, αλλά συνήθως έμενε στην κατάκτηση των πρώτων τριών τροπαίων, καθώς τα τελευταία χρόνια του τα "χαλάει", στην επίτευξη αυτού του ιστορικού ρεκόρ, το τμήμα καλαθοσφαίρισης. Πρόσφατο παράδειγμα το 2009, καθώς και τότε οι ερυθρόλευκοι είχαν την δυνατότητα να τα σαρώσουν παντού, αλλά η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη έχασε τον τίτλο.
Χρονιές που έχει φτάσει στα 3/4: 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2009.
Τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο: 38
Αναλυτικά: 1931, 1933, 1934, 1936, 1937, 1938, 1947, 1948, 1951, 1954, 1955, 1956, 1957, 1958, 1959, 1966, 1967, 1973, 1974, 1975, 1980, 1981, 1982, 1983, 1987, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2011.
Tα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού στο βόλεϊ: 25
Αναλυτικά: 1968, 1969, 1974, 1976, 1978, 1979, 1980, 1981, 1983, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1998, 1999, 2000, 2001, 2003, 2009, 2010.
Τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού στο πόλο: 24
Αναλυτικά: 1927,1933, 1934, 1947, 1949, 1951, 1952, 1969, 1971, 1992, 1993, 1995, 1996, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2007, 2008, 2009, 2010.
Τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ: 9
Αναλυτικά: 1949, 1960, 1976, 1978, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997.
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Geo 5 (03-05-11)
Η άποψή μου που φυσικα δεν θα βρει ουτε ενα συμπαραστατη ειναι να διαλυθεί ο επαγγελματιας Ολυμπιακος (ποδοσφαιρο-μπασκετ) και να παραμεινουν τα υπολοιπα τμηματα. Πολο-Βολει-Κολύμβηση κτλ, ανδρών και γυναικών. Εκτος του γεγονότος οτι θα βαρεθούμε να κατακτάμε Ευρωπαϊκά θα γνωρίσουν και οι ανω των 30 τι σημαίνει ψυχή γάβρου γιατί αν την προλαβαν (που δεν νομιζω) αχνά θα την θυμούνται.
διελυσαν τον ερασιτεχνη και καρφακι δεν τους καιγεται! οταν ήταν 80 000 τα μέλη όλοι ήθελαν να ειναι προεδροι...
την εφαγε ο συγγελίδης γιατι επι προεδρίας του μειωθηκαν ραγδαία τα μέλη και την εκανε λαγος
και τωρα λενε στειλτε sms.... εστειλαν 180 000 οι 40χιλιάδες μαλακες (αναμεσα τους και γω που εδωσα εισφορες, εβαλα και εστειλαν sms και τους εστειλα και μεσω paypal) γιατι ειπαν αν περιμένουμε απο τους ματσωμένους δε θα δουμε χαϊρι
αποτελεσμα: τους εδωσαν 5% των φετινων, ισως τους δώσουν ακομη 5% και το χρέος εκτινάσσεται στα 4 εκ. ευρω
και του χρονου παρακαλουνται αντι στεφάνων για το κλεισιμο του ερασιτεχνη να δινονται εισφορες για να ξοφλησουμε τα παλαια χρεη
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Να μην κρυψουνε τιποτα. Να μη βαλουνε τα 60 και 70 μύρια. Να βαλουνε 10 να γλυτώσουνε και λεφτα και να παιρνουνε 6-8 ευρωπαϊκα τη σαιζον (καλα για τα εγχωρια πρωταθλήματα απλα θα βαζουμε τις ακαδημιες και θα τα παιρνουμε). Να παει να γαμηθει και το μπασκετ και το ποδοσφαιρο.
αν εξαλειφθεί το ξέπλυμα χρήματος , ο σημερινός επαγγελματικός "αθλητισμός" θα καταρρεύσει μέσα σε μια μέρα
και όχι τίποτα άλλο , αλλά πλέον δεν υπάρχουν και αλάνες για να βγει και κανα φιντανάκι
διαφορά έκανε και μάλιστα μεγάλη . το "τότε" και το "τώρα" που θυμάται ο καθένας μας , έχει χαοτική διαφορά .
το ζήτημα είναι αν η διαφορά είναι προς το καλύτερο .
να εξαλειφθεί και εγώ μαζί σου , μετά όμως όλες οι ευρωπαϊκές χώρες μαζί δεν φτιάχνουν ένα πρωτάθλημα με 16 ομάδες .
Α,δε λεω για Ευρώπη, μονο για την Ελλαδα με νοιαζει. Ας ψοφησει ολη η υπολοιπη Ευρώπη, ας φτιαχτει, ας παιξει μπαλαρα, δε με νοιαζει. Ουτε καν για την Ελλαδα εδω που τα λεμε. Για τον Ολυμπιακο μονο μιλαω.
Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες και οι αντίπαλοι στα φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός στο νησί μας στις 10 και 12 Μαΐου. Οι οπαδοί του Θρύλου, ετοιμάζουν αποθεωτική υποδοχή στους πρωταθλητές και αναμένεται να δώσουν το δυναμικό παρών σε αυτά τα παιχνίδια, στα οποία θα υπάρχει και κουπόνι συνεισφοράς για τον Ερασιτέχνη, αξίας 2 ευρώ.
Η νέα οικονομική ενίσχυση συνδέσμου φιλάθλων μας προέρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού, προς τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, όπως μας πληροφορεί το thrylos.gr.
Συγκεκριμένα ο σύνδεσμος από το Τορόντο απέστειλε το ποσό των 1000 ευρώ. Επίσης, το ποσό των 500 ευρώ πρόσφεραν(συνολικά) ως οικονομική ενίσχυση στον Ερασιτέχνη τα μέλη μας, Αντώνης Παπαγεωργίου, Νίκος Λυμπερόπουλος, Δημήτρης Γκοβέσης και Θανάσης Καλαμπόκης
Βρε τον Νικολάκη! Πήρε κούπα και άρχισε να μοιράζει λεφτά
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αντίο Ευρώπη για Ολυμπιακό!
"Goal" 12:09 9/5
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές ομάδες πιθανότατα να τις οδηγήσουν εκτός ευρωπαϊκών κυπέλλων ή ακόμα και εκτός Τσάμπιονς Λιγκ θέτοντας υπό αμφισβήτηση τις δύο θέσεις που κατέχει η Ελλάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Μετά από 85 χρόνια ιστορία η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού δεν αντέχει να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ (στην ένθετη ο απογοητευμένος Ανδρέας Ανδρεάδης) Σήμερα στις 3 μ.μ. θα γίνει στα γραφεία της ΕΟΠΕ συνάντηση της ηγεσίας της ομοσπονδίας με τους εκπροσώπους των συλλόγων που έχουν εξασφαλίσει θέση για τα ευρωπαϊκά κύπελλα της περιόδου 2011-12.
Η συνάντηση θα γίνει για να πάρει η ΕΟΠΕ τη διαβεβαίωση των διοικήσεων των σωματείων ότι έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγωνιστούν ώστε να δηλωθούν οι ομάδες στη CEV, χωρίς να προκύψουν προβλήματα και ποινές με αποσύρσεις εκ των υστέρων.
Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών, αφού δεν μπορεί να σηκώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις, όπως είναι το παράβολο συμμετοχής, τα πολλά και κοστοβόρα ταξίδια αλλά και τις πολλές και δαπανηρές προϋποθέσεις που υπάρχουν ως όροι συμμετοχής.
Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί εάν θα λάβει μέρος στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας, όπου υπάρχουν λιγότεροι αγώνες και δεν απαιτούνται τηλεοπτικά συμβόλαια και δεν υπάρχουν ποινές.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] Θα χαθεί η δεύτερη
Εκτός των άλλων, η παρούσα διοίκηση μετράει αντίστροφα στον Ολυμπιακό και κανείς δεν μπορεί να δεσμευτεί για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη στιγμή που οφείλονται τεράστια ποσά σε αθλητές και προπονητές. Ο Ηρακλής αναμένεται να δηλώσει συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού η Ελλάδα θα κατέβει με μια ομάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κινδυνεύοντας φυσικά να χάσει τη δεύτερη θέση που κατέχει.
Αμφίβολος και ο ΠΑΟ
Στην ίδια μοίρα και ο Παναθηναϊκός. Σήμερα το πρωί θα αποφασιστεί εάν θα δηλώσει συμμετοχή στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας, ενώ ΠΑΟΚ και ΕΑΠ λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα. Επιλαχούσα είναι η Λαμία, που έχει εξασφαλίσει θέση για το Βαλκανικό Κύπελλο, αλλά και ο Αρης.
Στον «αέρα» είναι και η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, που έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας, αλλά δεν αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη να δηλώσει συμμετοχή. Ο Παναθηναϊκός είναι τιμωρημένος, το Μαρκόπουλο και η ΑΕΚ θα δηλώσουν συμμετοχή, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ανατόλια, με επιλαχούσα ομάδα τον Ηρακλή Κηφισιάς.
Ρε χέστε το μαλακα το μιραλα και δώστε ένα φράγκο εδώ να αναπνεύσει η ομάδα και να παίξουμε ευρώπη.
Δείξτε λίγο έλεος στην ομάδα που παίζει Και για τη φανέλα και την ιστορία του Θρύλου.
Προτιμώ να φύγει ο αχάριστος μιραλα και να πάρουμε ας πούμε Veli-Gkeka (παράδειγμα μην βαράτε) και να δώσουν 5 φράγκα στον ερασιτέχνη,χίλια μπράβο θα εισπράξουν από τον κόσμο.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
nbqgr (09-05-11)
Αμ οταν τα ελεγα εγω οτι με τα sms δε γινεται δουλεια και κοφτε τις μαλακίες μου τη λεγανε κιολας.
καλά χέστε την Ευρώπη , η αποχή καλό θα μας κάνει ...
με τους παίκτες ποιος μπορεί να συζητήσει για όποιο θέμα ;;;; ΚΑΝΕΝΑΣ
με τους παίκτες πότε μπορεί να συζητήσει κάποιος για όποιο θέμα ;; ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ
έτσι δεν μπορεί να στηθεί ομάδα !
υ.γ. και αν οι ομάδες είναι χάλι μαύρο οι ΕΟΠΕ είναι ακόμα χειρότερα . η Ομοσπονδία ζήτησε από τους παίκτες να φέρουν φόρμες και υλικά από τις ομάδες τους για τις προπονήσεις της Εθνικής !!!! οι παίκτες απάντησαν πως αν οι προπονήσεις γίνουν μακρυά δεν θα πάνε , γιατί δεν έχουν ούτε για βενζίνη !!!
ΩΡΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑ
πραγματικα καταντια...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ντούντου, Μαρέσκα, Γκαλέτι, Ντιόγο, xxx, κλπ κλπ. Το συμβόλαιο ενός από αυτούς αν πήγαινε στον ερασιτέχνη 15 ευρωπαϊκές κούπες τη χρονιά θα σηκώναμε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
όπως λένε μερικοί κάφροι ,
διαλύστε το άντρο της Ντόλτσε Βίτα και δώστε τα λεφτά εκεί που πρέπει , κάθε χρόνο θα σηκώνουμε το ελάχιστο δυο ευρωπαϊκά !
Bookmarks