έχουν σταλεί 122.331
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
έχουν σταλεί 123.810
Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας ένωσαν τις δυνάμεις τους δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα φιλίας και βοηθώντας παράλληλα τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό να αναπνεύσει.
Για το φιλικό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη διατέθηκαν πάνω από 22.000 εισιτήρια ενώ τα sms στο 54080 έχουν ξεπεράσει ήδη τις 126.000, με περισσότερα από 20.000 να έχουν αποσταλεί το τελευταίο 24ωρο!
Ο κόσμος του Θρύλου ξέρει το πρόβλημα που υπάρχει και βοηθάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Δεν σταματάμε εδώ, στέλνουμε τα μηνύματά μας στο 54080.
Αμα περιμενουν να σωθει ο Ερασιτεχνης απο τα sms εχουν κανει μεγαλο λαθος..
Αντε και μαζεψαν 300.000 sms αντε και εβαλαν μερικοι "μεγαλοι" καμια 500.000 χιλιδες ευρω συνολο 800.000 χιλιαρικα..?
Ωραια για φετος του χρονου παλι φιλικα θα κανουν η θα στελνουμε μια ζωη sms..?
Ωραία και την σώσαμε την χρονιά φέτος! Άσε που θα υπάρχει και η γιορτή για τα 86 χρόνια και τα έσοδα θα πάνε στον Ερασιτέχνη! Κάθε χρόνο δηλαδή αυτό? Εντάξει οι αθλητές έχουν απόλυτο δίκιο, αλλά κι ο κόσμος δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση απ' αυτούς, ίσα ίσα μπορεί να είναι και σε χειρότερη! Εγώ δεν έχω ιδέα από οικονομικά, δεν ξέρω πόσα ακριβώς είναι τα έξοδα του Ερασιτέχνη αλλά ε τόσο δύσκολο να μοιραστούν τα έξοδα η ΠΑΕ, η ΚΑΕ και κάποιοι χορηγοί του Ερασιτέχνη? Εντάξει οι Αγγελόπουλοι δεν έχουν έσοδα γιατί "δεν πουλάει" το μπασκετ, αλλά ο Μαρινάκης κι ο Κόκκαλης που έχουν έσοδα απ' το ποδόσφαιρο, μπορούνε ρε πούστη μου να δώσουν λεφτά, δεν θα χρεοκοπήσουν ούτε θα τους λείψουν! Καταλαβαίνω οτι ο Μαρινάκης έβαζε για χρόνια λεφτά στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αλλά κι αυτός την έκανε όπως όλοι για το ποδόσφαιρο, γιατί εκεί έχει το χρήμα.
Τα SMS, τα φιλικά και οι διάφορες ΜΑΛΑΚΙΕΣ του Καραχάλιου δεν θα κάνουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ, θα βγει μια χρονιά...ΜΕΤΑ ΤΙ?
Reds (25-03-11)
δυστυχώς τπτ δε θα γινει.. τις τελευταιες χρονιες το μπατζετ του ερασιτεχνη ηταν γύρω στα 6 μύρια... φέτος πρεπει να ναι 3-4 μύρια και του χρονου φυσιολογικά θα συρρικνωθεί στα 2...
ήδη εφυγαν παικτες από το ανδρικο βόλλευ και πολο, μειωθηκαν στο μισο πολλά συμβολαια ενω εφυγαν και αθλητες του στίβου
το καλοκαίρι θα ακολουθήσει ενα μαζικο κύμα φυγής πρωτοκλασάτων παικτών και παικτριών του ερασιτεχνη
βασικα θα καταντήσουμε κομπάρσοι και θα εχουμε και το βραχνά των παλαιοτερων χρεων
γιατι καποιοι ήρθαν, πήραν τίτλους και την εκαναν...
Εγω θελω να δω ποτε θα λογοδοτησουν αυτοι(συγκεκριμενοι ειναι),που παρτελαβαν ως διοικηση χρεος καποιων χιλιαδων ευρω και το αφησαν σε εκατομμυρια ευρω,μολις σε 2,5 χρονια.μαλλον ποτε.
Εδώ σχολιάζατε το ματς ρε? Για να τα μεταφέρω
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Που είναι οι παράγοντες Ολυμπιακάρες;
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ…Η προσπάθεια για την οικονομική ενίσχυση του Ολυμπιακού δεν ξεκίνησε χθες με το φιλικό παιχνίδι, όμως αυτή η κίνηση έδωσε οξυγόνο στα ερασιτεχνική τμήματα. Πάνω από 20.000 εισιτήρια πωλήθηκαν ενώ πάνω από 15.000 sms εστάλησαν την ώρα του αγώνα. Το ποσό που έχει μαζευτεί δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό όμως σίγουρα είναι αρκετά σημαντικό. Ο κόσμος του Ολυμπιακού στάθηκε στο πλευρό του συλλόγου, ο απλός κόσμος, όμως οι λεφτάδες ολυμπιακάρες που είναι; Τι περιμένουν για να βοηθήσουν; Κάμερες και μικρόφωνα; Μόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης αγόρασε 2.000 εισιτήρια (από την τσέπη του), ο Γιώργος Γλου άλλα 1.000 (που ο άνθρωπος έχει και προβλήματα) και το thrylos.gr άλλα 1.000. Αυτά ανακοινώθηκαν. Οι υπόλοιποι που ήταν; Γιατί δεν έβαλαν το χέρι στην τσέπη οι επιφανείς ολυμπιακάρες;
Και πάλι μπράβο στο απλό κόσμο του Θρύλου.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
lofou (26-03-11)
ποιος εχει το thrylos.gr?
παντως οσοι περιμενετε απο κοκκαλη ματαια περιμένετε...
ο γλους εχει παρα πολλα προβλήματα, κινδυνεύει με πτώχευση μην πω και φυλακη...
Το thrylos.gr ο Θέμος
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
lofou (26-03-11)
Με τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί από τα SMS στο 54080 κι από τις εισπράξεις του φιλικού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα τα χρέη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού δεν σβήνουν, αλλά τουλάχιστον τα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου πήραν μια βαθιά ανάσα.
Ο στόχος, άλλωστε, δεν είναι άλλος από το να βγει η φετινή σεζόν. Από του χρόνου θα μειωθούν τα μπάτζετ που έχουν οι ανδρικές και γυναικείες ομάδες του βόλεϊ και του πόλο (και όχι μόνο...) και ο Ερασιτέχνης θα αναπνέει πολύ καλύτερα...
Και φέτος υπήρξε μια σχετική μείωση στα μπάτζετ, αλλά ουσιαστικά παρέμειναν σε παράλογα επίπεδα. Αν συνυπολογίσουμε και την γενικότερη οικονομική κρίση, δεν πρέπέι να μας παραξενεύει που φτάσαμε κοντά στο... κανόνι. Είναι δυνατόν ρε να έχει κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ μπάτζετ το ανδρικό πόλο και κάτι παραπάνω το βόλεϊ; Μπροστά στο μπάτζετ της ποδοσφαιρικής ομάδας τα συγκεκριμένα ποσά είναι ψίχουλα, αλλά η ΠΑΕ εκτός από Μαρινάκη, έχει και έσοδα. Το πόλο και το βόλεϊ τι έσοδα έχουν; Πλάκα κάνουμε τώρα; Δυο-τρεις φορές τον χρόνο μαζεύονται περισσότερα από 500-600 άτομα στο κολυμβητήριο του Πειραιά και στο κλειστό του Ρέντη και κατά τα άλλα οι όποιες χορηγίες και επιχορηγήσεις δεν φτάνουν ούτε για να καλύψουν τις μετακινήσεις των εκτός έδρας αγώνων. Είναι λογικό να υπάρχουν αθλητές με συμβόλαια των 100.000 και των 150.000 ευρώ, όταν δεν βγαίνουν από πουθενά αυτά τα λεφτά;
Το θέμα είναι να βγει η φετινή χρονιά με τους αθλητές πληρωμένους και χωρίς προβλήματα κι από του χρόνου βλέπουμε. Εφόσον, πάντως, πάνε όλα κατ’ ευχή, καλά θα κάνουν έξω από τα γραφεία της ανακαινισμένης λέσχης στο Πασαλιμάνι να στήσουν άγαλμα στους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού και στο Νίκο Καραχάλιο. Στους οργανωμένους επειδή βάζουν συνεχώς το χέρι στην τσέπη και κάνουν ότι μπορούν για να σώσουν τον αγαπημένο τους σύλλογο και στον Καραχάλιο επειδή έχει τρέξει αφάνταστα το τελευταίο δίμηνο και χωρίς αυτόν στο τιμόνι όλης αυτής την προσπάθειας, ίσως να μην υπήρχε η ίδια επιτυχία...
Τα sms ειναι λαθος..Αντε και μαζευτηκαν οσα μαζευτηκαν τι διαολο καθε χρονο sms θα στελνουμε?
Ο Ερασιτεχνης δεν σωνετι ετσι,για να σωθει ο Ερασιτεχνης πρεπει καποιοι λεφταδες να βαλουν το χερι στην τσεπη απο εκει και περα τα μελοι που ειναι εγεγραμενα ειναι ΜΟΝΟ αυτοι που εχουν διαρκειας.
Παπσρια δηλαδη καθε χρονο και λιγοτεροι..
Εν το μεταξυ εχω μια απορια ολος ο οΛυμπιακος γιατι δεν γραφεται μελος στον Ερασιτεχνη??Παρα μονο περιμενουν απο τους φιλαθλους?
Οι "λεφτάδες" δεν είναι λύση δεν υπάρχει περίπτωση να βρίσκονται 3 με 4 εκατ τον χρόνο.
Η λύση όντως είναι τα μέλη και χρειάζονται πάνω από 60-70 χιλιάδες.
Επίσης συμμετοχή στους αγώνες με 1000 εισητήρια σε κάθε αγώνα θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα και θα είχαν κι αγωνιστικη υποστηριξη οι ομάδες.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Haris1984 (27-03-11)
Bookmarks