Σελίδα 25 από 56 ΠρώτηΠρώτη ... 515212223242526272829354555 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 481 έως 500 από 1105

Θέμα: Ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Το avatar του χρήστη kwtsios

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.849 φορές σε 1.286 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    E,για όνομα ρε παιδια. Στείλτε λεει sms και καβλιάρικες γριές και τ' αρχίδια του παπά για να σώσετε την ομάδα. Δηλαδή για να καταλαβω, αυτοι που διοικούν περιμένουν το δικό μου ... ενα γαμημένο ευρώ για να κάνουνε τα κουμάντα τους; Τζίζας ρε! Και τότε γιατί είναι ακόμα διοίκηση και δεν πουλοπαίρνουνε , να χάσουνε και τη "δόξα". Και για να χουμε και καλό ρώτημα , τι αμαξάκι οδηγάει ο Καραχάλιας, να το συγκρίνουμε με το δικό μου ρε παιδάκι μου να δούμε τη διαφορά. Και αμα είναι χαλάλι το ευρώ ρε να του το δώσω του φτωχού του ανθρώπου να πιεί εναν καφέ να σχωρνάει τα πεθαμένα μου.

Χωρίς πλάκα τώρα , ο Ολυμπιακός πρώτα χρειάζεται ανθρώπους που θα ενδιαφέρονται γι' αυτόν και όχι για αρπαχτές, και που θα ΔΩΣΟΥΝ από το δικό τους κομπόδεμα πρώτα, πριν απαιτησουν από τον απλό κόσμο, με την γελοία πια (με το περασμα του χρόνου) δικαιολογία της "αγάπης για την ομάδα" να δώσει το υστέρημά του. Και οποιος από αυτούς γουστάρει να έρθει να κανουμε μια σούμα τι έχω δώσει εγώ για τον Ολυμπιακό σε φράγκα, να δούμε ποιος θα βγει πιο μάγκας με βάση τα εισοδήματά μας.
    Ετσι απλα.

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Αύριο

17:00 γήπεδο Μελίνα ΜερκούρηΟλυμπιακός - Ανατόλια 7η αγωνιστική β φάσης πρωταθλήματος Βόλλευ Γυναικών (θέσεις 1-6)
    18:00 Κολυμβητήριο Πειραιά Ολυμπιακός - Μπάγερ Ίρντινγκεν προημιτελικός Τσαμπιονς Καπ πόλο γυναικών
    19:00 Γήπεδο Ορεστειάδας Ολυμπιακός - Ηρακλής Τελικός κυπέλλου Ελλάδος Βόλελυ ανδρών τηλεοπτική κάλυψη ΕΤ-1.

Και άντε, ρε γίδια, το πόλο είναι διεθνής αγώνας δεν αλλάζει ώρα και άντε, ρε κριάρια, ο τελικός του βόλλευ ανδρών έχει τηλεοπτική κάλυψη και αλλάζει δύκολα ώρα ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ; ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΡΕ
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

3. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον nbqgr για αυτό το μήνυμα:

ANDREASPROEDROS (18-03-11), Haris1984 (18-03-11), lofou (19-03-11)

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Κερδισαααααααα!

το dvd του Gio!!!!!

5. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Haris1984 για αυτό το μήνυμα:

ANDREASPROEDROS (18-03-11), lofou (19-03-11)

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Ignore User

Μπράβο ρε Χάρη, άντε τώρα κι ένα του Λεμονή
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Το avatar του χρήστη ANDREASPROEDROS

Thanks
    1.936
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 809 φορές σε 420 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καραχάλιος: "Εκτός συνόρων"

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Καραχάλιος, σε συνέντευξη του δήλωσε πως ο Ολυμπιακός του μέλλοντος πρέπει να ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα.

Ο Νίκος Καραχάλιος σε συνέντευξη του στο "Present Days", αναφέρθηκε στο πρόγραμμα σωτηρίας του συλλόγου, για το μέλλον του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε κατηγορηματικά πως παρά τις δυσκολίες, δεν σκέφτηκε ποτέ να τα παρατήσει.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη μίλησε ακόμη και για την πολιτική κατάσταση της χώρας και δεν παρέλειψε να επισημάνει πως το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα θέλει πολλές αλλαγές.

Διαβάστε αναλυτικότερα τι είπε ο Νίκος Καραχάλιος:

Εδώ και λίγες εβδομάδες έχει ξεκινήσει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα για την σωτηρία του ερασιτέχνη και τον Ολυμπιακό του 2020. Τα μηνύματα που λαμβάνετε είναι θετικά;

"Εμείς είμαστε αισιόδοξοι. Ο πρώτος στόχος είναι να καλύψουμε το άνοιγμα της σεζόν που είναι ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Θέλει υπομονή από όλους. Αυτά τα λεφτά πρέπει να τα μαζέψουμε από το πουθενά. Αυτή η πρώτη φάση του προγράμματος ολοκληρώνεται στα μέσα Ιουνίου".

Μεγάλη ανταπόκριση υπάρχει από τον κόσμο του Ολυμπιακού και για την καμπάνια των sms στο 5408. Πλησιάζουν τα 100.000 μηνύματα την ώρα που ο Παναθηναϊκός δεν είχε ούτε 10.000 στο ίδιο διάστημα. Φαντάζομαι είστε ευχαριστημένοι…

"Ναι. Ο κόσμος μας έχει εκπλήξει κι ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό".

Πως θα συνεχιστεί το πρόγραμμα για τη σωτηρία του Ολυμπιακού;

"Υπάρχει το μεγάλο φιλικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα σε λίγες ημέρες στο Καραϊσκάκη. Πήγαμε στη Σερβία μαζί με τον Τζόρτζεβιτς και τον Κοβάσεβιτς και οι άνθρωποι μας υποδέχτηκαν πολύ ζεστά. Το ίδιο ελπίζουμε να κάνουμε κι εμείς στην Αθήνα. Νοιώσαμε σαν το σπίτι μας. Θα ακολουθήσει ένα μεγάλο event τον Απρίλιο, μετά το Πάσχα, για τα γενέθλια του Ολυμπιακού. Θέλουμε να υπάρχει κάθε μήνα ένα μεγάλο γεγονός".

Ένα μεγάλο θέμα είναι αυτό με τα χρέη προς τους αθλητές του ερασιτέχνη Ολυμπιακού από τα προηγούμενα χρόνια που είναι αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Είναι εφικτό να ξεχρεωθούν οι αθλητές και πότε;

"Οι αθλητές μας στηρίζουν με την υπομονή που κάνουν. Αυτό που έχει πει αυτή η διοίκηση είναι πως θα υπάρξει διακανονισμός για τα χρέη σε βάθος τριετίας ή τετραετίας. Κανείς δεν θα χάσει τα λεφτά του από τον Ολυμπιακό κι ο σύλλογος δεν θέλει δικαστικές διαμάχες".

Τι είναι αυτό που σας έχει ενθουσιάσει και τι σας έχει απογοητεύσει από την πορεία του προγράμματος;

"Αυτό που θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό, είναι το γεγονός ότι όποιος καθίσει να ασχοληθεί και να μάθει για το πρόγραμμα είναι κοντά μας. Θέλει να βοηθήσει. Το κακό είναι πως η ευαισθητοποίηση στην εποχή μας είναι χαμηλή ειδικά για κοινωφελείς σκοπούς".

Πως φαντάζεστε τον Ολυμπιακό της νέας εποχής;

"Τον φαντάζομαι χωρίς χρέη. Θα είναι οικονομικά υγιής. Δεν θα έχει κέρδη αλλά ούτε ζημιές. Τον Ολυμπιακό τον φαντάζομαι πιο ελληνικό. Πιο Ολυμπιακό, με αθλητές να βγαίνουν από τις ακαδημίες του. Πιο νεανικό με μικρότερο μέσο όρο ηλικίας σε όλες τις ομάδες. Πιο οργανωμένο. Να υπάρχει σχέδιο κι όχι μόνο όραμα. Πιο ευρωπαϊκό αλλά και πιο Εθνικό. Να μπορούν να τον χαρούν οι φίλοι μας στην Αυστραλία και στην Αμερική".

Στο θέμα των μελών, που είναι πολύ σοβαρό για τον Ολυμπιακό, θα υπάρξουν αλλαγές;

"Το θέμα όντως είναι πολύ σοβαρό. Ο Ερυθρός Αστέρας εφαρμόζει το πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα κι εμείς στις επαφές που έχουμε με τους Σέρβους προσπαθούμε να μάθουμε πολλά πράγματα. Χρειάζεται μελέτη και πιστεύω πως θα ανοίξει τη νέα χρονιά".

Είναι σε θέση ο ερασιτέχνης να συντηρηθεί μόνος του;

"Όσο υπάρχει η οικονομική κρίση δεν μπορεί τα συντηρείται από τα μέλη του. Από το 2015 και μετά ίσως γίνουν κάποια βήματα".

Όλο αυτό το διάστημα που αντιμετωπίζετε τα προβλήματα του ερασιτέχνη, σκεφτήκατε να τα παρατήσετε λόγω των δυσκολιών;

"Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τα παρατούν και πάντα παίρνω ρίσκα. Δυστυχώς οι επώνυμοι φίλοι της ομάδας δεν έχουν κάνει ενέργειες για να βοηθήσουν. Πολλοί εξ' αυτών δημιούργησαν το πρόβλημα. Δεν μπορεί να ξέρει όλος ο κόσμος πως οι αθλητές είναι απλήρωτοι για μεγάλο διάστημα και να μην υπάρχει ευαισθητοποίηση. Κάποιοι πρέπει να βοηθήσουν. Θα ήθελα από τις βίλες της Κηφισιάς να σκέφτονται και το προπονητήριο στο Ρέντη (βόλεϊ) που δεν έχει πετρέλαιο και να στείλουν κανένα τόνο".

Η προηγούμενη διοίκηση ήθελε να φτιάξει κολυμβητήριο αλλά και άλλες κτιριακές εγκαταστάσεις. Ο κ. Μαρινάκης παλαιότερα ήθελα να κατασκευάσει κολυμβητήριο. Συνεχίζεται ν' ακολουθείται το ίδιο πλάνο;

"Ο κ. Μαρινάκης ανακατασκεύασε το κλειστό του Ρέντη. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Είχε ενδιαφερθεί για το κολυμβητήριο αλλά αυτό το θέμα εκτιμώ πως δεν είναι της παρούσης. Όσο υπάρχουν απλήρωτοι αθλητές πρώτος στόχος είναι αυτοί κι όχι τα κτίρια. Το θέμα της λέσχης είναι κάτι που μας απασχολεί, αλλά θα γίνει μόνο με αυτοχρηματοδότηση από κάποιον επιχειρηματία, εάν βρεθεί".

Θα σας ενδιέφερε να είστε ο επόμενος πρόεδρος στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό;

"Αυτή την στιγμή υπάρχει ο επίτιμος πρόεδρος κ. Θεοδωρακάκης, ο οποίος μας βοηθάει πολύ. Είναι κάτι που θα δούμε σε συνεννόηση με όλους. Από μόνος μου δεν θα κάνω καμία κίνηση".

Θα υπάρξουν εκλογές σύντομα στον ερασιτέχνη;

"Η διοίκηση αυτή είναι προσωρινή. Όταν κλείσει ο κύκλος της θα πάμε σε εκλογές".

Ο Νίκος Καραχάλιος έχει κλείσει την πόρτα στην πολιτική ή σκέφτεται να επιστρέψει στην κεντρική σκηνή;

"Διατηρώ τις επαφές με το κόμμα μου αλλά τώρα προτεραιότητα είναι ο Ολυμπιακός. Ούτω ή άλλως, μέσα από τον σύλλογο ασκείται κοινωνική πολιτική. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος οργανισμός".

Στην Ελλάδα υπάρχει μέλλον ή τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα στη συνέχεια;

"Η χώρα είναι σε μια πολύ δύσκολη φάση. Οι κυβερνήσεις των τελευταίων 20 ετών έχουν τεράστιες ευθύνες για αυτό που ζούμε. Οι πολιτικές ηγεσίες δεν μπορεί να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και οι πολίτες οργανώνονται από μόνοι τους. Από την εποχή του… δε βαριέσαι, περάσαμε στην εποχή του… δεν πληρώνω. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να έχουμε αποτελέσματα".

Την πτώχευση θα τη γλιτώσει η χώρα;

"Η χώρα λειτουργεί υπό καθεστώς πτώχευσης. Ο κόσμος είναι φοβισμένος και δεν βλέπει ένα σχέδιο που υπάρχει. Φοβάται να κάνει κινήσεις μήπως κι επιδεινωθεί η κατάσταση".

Πριν από λίγους μήνες ο Ολυμπιακός "φιλοξένησε" στο Καραϊσκάκη τον 8ο διεθνή αγώνα κατά της φτώχειας, στον οποίο έπαιξαν οι φίλοι του Ζιντάν με τους φίλους του Ρονάλντο. Ο σύλλογος δείχνει να μπαίνει σε μια νέα εποχή. Θα συνεχιστούν αυτές οι κινήσεις;

"Ως άνθρωπος που ασχολείται με τις διεθνείς σχέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός μπορώ να πω πως θα συνεχιστούν. Πριν από λίγες εβδομάδες, ήμουν στην Γενεύη και πιστεύω πως θα δουλέψουμε αυτό το πρόγραμμα μαζί με τον ΟΗΕ. Βέβαια, τέτοιες ενέργειες θέλουν προγραμματισμό. Η επιτυχία του αγώνα στο Καραϊσκάκη ήταν μεγάλη και τον παρακολούθησαν πάνω από 660.000.000 θεατές σε όλο τον κόσμο. Κάτι αντίστοιχα μεγάλο μπορεί να γίνει από τον Σεπτέμβριο".

Ο Ολυμπιακός έχει αναπτύξει συνεργασίες με μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους;

"Αυτό είναι ένα θέμα της δικής μου αρμοδιότητας. Είχα και θα συνεχίσω να έχω επαφές με την ΦΙΦΑ, την ΟΥΕΦΑ αλλά και τον σύλλογο των μεγάλων κλαμπ της Ευρώπης. Ο προγραμματισμός γίνεται από τώρα. Μέσα στον επόμενο μήνα, ο κ. Μαρινάκης θ' ανακοινώσει το πρόγραμμα".

Με ποιους συλλόγους ο Ολυμπιακός έχει έρθει πιο κοντά;

"Η Λίβερπουλ είναι ένας από αυτούς. Είναι κι αυτοί κόκκινοι, εδρεύουν σε λιμάνι και έχουμε πολύ καλές σχέσεις λόγω των μεταγραφών του Ριέρα και του Νέμεθ. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες, όμως. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να κάνει βήματα προς την Ευρώπη και γι' αυτό αξιοποιούμε ανθρώπους Παγκόσμιας εμβέλειας όπως είναι ο Κοβάσεβιτς, αλλά κι ο Καρεμπέ, στον πρόσφατο αγώνα κατά της φτώχειας".

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ελπίδες να ανακάμψει και να εισέλθει σε νέα εποχή;

"Το ποδόσφαιρο μας έχασε μια μεγάλη ευκαιρία μετά από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2004. Η επιτυχία της Εθνικής έφερε τον κόσμο πιο κοντά αλλά δεν έγινε τίποτε ουσιαστικό για ν' αλλάξει το ποδόσφαιρο, ούτε από την πολιτεία ούτε από τους συλλόγους. Ποτέ δεν είναι αργά, όμως".

Υπάρχει ελπίδα, δηλαδή, να δούμε καλύτερες ημέρες;

"Η πρόταση του κ. Μαρινάκη για την εξομοίωση των κανονισμών του ελληνικού ποδοσφαίρου με αυτούς της ΟΥΕΦΑ είναι πολύ σοβαρή. Πρώτα απ' όλα, πρέπει να εξαλειφθεί η βία. Πρέπει όμως να κοιτάξουμε κι ένα σοβαρό θέμα. Να βρούμε πόρους. Το ποδόσφαιρο είναι ένας κακός καθρέπτης της κοινωνίας μας και θέλει πολλές αλλαγές".

Μετά από ένα χρόνο απουσίας, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας. Ποιος είναι ο στόχος για τη νέα χρονιά;

"Καταρχάς θέλω να ευχηθώ στην ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα. Του χρόνου θέλουμε να παίξουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Πρέπει να βγει από τα σύνορα της Ελλάδος ο Ολυμπιακός. Αυτός είναι ο στόχος".

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Δεν μου λέτε; Ποιοι θα πάτε στο φιλικό στις 24 του μήνα;
    Έχετε πάρει εισιτήρια; Σε ποιες θύρες; Λέω να πάω να πάρω θα βρω; Να έχω παρέα θέλω άρα να ξέρω που θα είστε.
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ANDREASPROEDROS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καραχάλιος: "Εκτός συνόρων"
    Βαλε κανα φράγκο μωρη μουχλέτζα που ζητας τα δικά μας και παψε να χουφτωνεις τα παιδακια. Δεν πας για δήμαρχος. Ή μήπως πας;
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

10. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

ANDREASPROEDROS (18-03-11), Du3lisT (18-03-11), Faithful (18-03-11)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μου λέτε; Ποιοι θα πάτε στο φιλικό στις 24 του μήνα;
    Έχετε πάρει εισιτήρια; Σε ποιες θύρες; Λέω να πάω να πάρω θα βρω; Να έχω παρέα θέλω άρα να ξέρω που θα είστε.
    Εγώ δεν θα παω
    Αλλα ηταν αγένεια αφου ρωτησες να μην απαντήκω.

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ δεν θα παω
    Αλλα ηταν αγένεια αφου ρωτησες να μην απαντήκω.
    Ιππότης ή πότης;
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sadi (18-03-11)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ιππότης ή πότης;
    Ιπποποταμος

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.753
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.313 φορές σε 10.850 μηνύματα
    Ignore User

Άμα το φιλικό γίνει για δική μου ενίσχυση κι οχι του Ερασιτέχνη, τότε ναι θα πάω. Δεν ζητάω πολλά, το 50% απ' τα κέρδη θέλω.
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Περα απο την πλακα,οποιος μπορει να παει,ας παει.θα επιχειρησω να παρω εισιτηριο τη Δευτερα απο τα Παμπλικ.

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.753
    Ignore User

Εγώ ούτε την μαλακία το SMS έχω στείλει κι ούτε υπάρχει περίπτωση να το κάνω και ούτε με τον Ερυθρό Αστέρα θα πάω. Ας ρίξει λίγο τις τιμές ο χοντρός γιατί μας ξέσκισε και ίσως το ξανασκεφτώ.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άμα το φιλικό γίνει για δική μου ενίσχυση κι οχι του Ερασιτέχνη, τότε ναι θα πάω. Δεν ζητάω πολλά, το 50% απ' τα κέρδη θέλω.
    Να αλλαξεις ομαδα φιλαρακι. Βαγγέλα μην ακους τους εγκάθετους εγώ με το 30% δέχομαι.

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.753
    Ignore User

Να αλλαξεις ομαδα φιλαρακι. Βαγγέλα μην ακους τους εγκάθετους εγώ με το 30% δέχομαι.
    Βολεύομαι και με το 10%

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βολεύομαι και με το 10%
    Δε θα χαλας την πιατσα εσύ καταστρέφοντας τις τιμές. Κανόνισε μη σε βρουνε τίποτα Τσετσένοι και ο Μπέος.

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.753
    Ignore User

Δε θα χαλας την πιατσα εσύ καταστρέφοντας τις τιμές. Κανόνισε μη σε βρουνε τίποτα Τσετσένοι και ο Μπέος.
    Δεν μπλέκω με τον Μπέο, προτιμώ τους άλλους...

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Ignore User

Ο κοντός βάζει λέει 500 χιλιάρικα στους λαγούς μήπως να βάλουν κι οι δικοί μας 1 μύριο;
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Το avatar του χρήστη ANDREASPROEDROS

Thanks
    1.936
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 809 φορές σε 420 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τεόντοσιτς: "Πρέπει όλοι να βοηθήσουν"

Ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος συμπληρώνει σήμερα 24 χρόνια ζωής, μίλησε για το φιλικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα, τονίζοντας πως πρέπει να γεμίσει ο "Ναός".

Ο Σέρβος γκαρντ των Πειραιωτών μίλησε στο "Olympiacos.org" για την φιλική αναμέτρηση της Πέμπτης (24/3), υποστηρίζοντας πως όλοι πρέπει να σταθούν στο πλευρό του Ερασιτέχνη αυτές τις δύσκολες ώρες.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] Παράλληλα, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι, οι δύο αγαπημένες του ομάδες θα αγωνιστούν γι΄αυτό τον ιερό σκοπό.

"Χαίρομαι πραγματικά που οι δυο ομάδες που αγαπώ έχουν αυτή τη σχέση και το δείχνουν σε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όταν έμαθα για τον προγραμματισμό αυτού του φιλικού χάρηκα πραγματικά γιατί δείχνει ότι η σχέση των δυο ομάδων είναι κάτι παραπάνω από ουσιαστική.

Τη στιγμή του ξεχωριστού αυτού παιχνιδιού ο Μίλος Τεόντοσιτς και οι συμπαίκτες του θα ετοιμάζονται για τον αγώνα με τη Σιένα: "Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να είμαι κι εγώ στο γήπεδο λόγω του κρίσιμου αγώνα που έχουμε, αλλά θα πρέπει το Καραϊσκάκη να γεμίσει και μετά να γεμίσει και το ΣΕΦ. Αυτή η μέρα θα πρέπει να είναι γιορτή γι’ όλους τους Ολυμπιακούς και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε".

Ο Μίλος ξέρει καλά πόσο σημαντικό είναι για ένα σύλλογο να είναι υγιές το ερασιτεχνικό του κομμάτι: "Είναι η καρδιά της ομάδας και πρέπει να χτυπά σωστά γιατί διαφορετικά μακροπρόθεσμα το σώμα που είναι οι επαγγελματικές ομάδες δεν θα αντέξουν.

Ο αθλητισμός ξεκινά στις μικρές ηλικίες, εκεί μπαίνουν οι βάσεις για να γίνει ένας Σύλλογος μεγάλος. Επίσης θα πρέπει να βρεθεί λύση γι’ όλους αυτούς τους αθλητές που ιδρώνουν καθημερινά και πολλές φορές το κάνουν χωρίς κανένα αντίκρισμα. Γι’ αυτό και θα πρέπει όλοι να βοηθήσουν".

Το avatar του χρήστη lofou

Thanks
    613
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 468 φορές σε 320 μηνύματα
    Ignore User

Από την Κύπρο υπήρξαν στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό πολλά τηλεφωνήματα και email με τα οποία ο κόσμος ζητούσε να μάθει πως θα μπορεί να στέλνει μήνυμα για την ενίσχυση του Θρύλου αφού το 54080 δεν εξυπηρετεί τη Μεγαλόνησο.

Αυτές τις ημέρες λοιπόν υπάρχουν συζητήσεις και συνεννοήσεις για να λυθεί το ζήτημα και να έχουν και οι Κύπριοι το δικό τους νούμερο που θα μπορούν να στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης…
    PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

ANDREASPROEDROS (19-03-11)

Σελίδα 25 από 56 ΠρώτηΠρώτη ... 515212223242526272829354555 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές