Σελίδα 13 από 56 ΠρώτηΠρώτη ... 39101112131415161723334353 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 241 έως 260 από 1105

Θέμα: Ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Ερασιτέχνης Ολυμπιακός

αφου δεν μπορεσε να προσφερει καλως εφυγε
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Στα γραφεία οι οπαδοί (11/10/2010 )

Περίπου 200 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στα γραφεία του ερασιτέχνη τη Δευτέρα, ζητώντας την αποπληρωμή των παικτών.

Το τμήμα πόλο του Θρύλου αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα και η ανακοίνωση που εξέδωσαν τις προηγούμενες ημέρες οι πολίστες μας, δείχνει πως η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη. Βλέποντας όλα αυτά από εκεί και πέρα, 200 περίπου οπαδοί, πήγαν στα γραφεία του ερασιτέχνη τη Δευτέρα για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που επικρατεί και μερικοί από αυτούς - συγκεκριμένα δέκα άτομα - μπήκαν στα γραφεία και συναντήθηκαν με τον Γιάννη Λάμπρου, τον γενικό γραμματέα του ερασιτέχνη.

Ο κ. Λάμπρου άκουσε τις θέσεις των οπαδών και οι οπαδοί από τη μεριά τους ζήτησαν να πληρωθούν οι παίκτες προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Οι οπαδοί παρέδωσαν ένα ψήφισμα στον ερασιτέχνη και συγκεκριμένα στον κ. Λάμπρου, ζητώντας την πληρωμή των παικτών έως το τέλος της εβδομάδας, ειδάλλως απαιτούν την παραίτηση του ΔΣ.
    Αναλυτικά η επιστολή που έδωσαν οι οπαδοί

Κύριοι της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Είμαστε οι άδολοι και συνειδητοποιημένοι οπαδοί του Ολυμπιακού μας, του Ολυμπιακού μας που και για κάποιους εδώ είναι πάνω από αξίες όπως οικογένεια, ιδεολογία, θρησκεία, ακόμα και πιο πάνω από την ίδια την αξία της ζωής τους.

Είμαστε αυτοί οι τρελοί που τραγουδάμε απανταχού της γης: «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό όπου πας εσύ θα είμαι πάντα εγώ να σού τραγουδώ», που στα απλά ελληνικά σημαίνει: ότι και να συμβεί στον Θρύλο μας θα είμαστε κοντά του, στο καλό και στο κακό και το κυριότερο ποτέ δεν θα τον προδώσουμε, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ξανά να του κάνει κακό και δεν είμαστε διατεθειμένοι ν’ αφήσουμε τη Μάνα του Θρύλου μας να ζήσει πέτρινα χρόνια όπως έγινε στο Ποδοσφαιρικό Τμήμα – κάναμε αυτό το λάθος μια φορά, δεύτερη φορά ουκ ανδρός σοφού.

Κύριοι,

Επιλεχτήκατε να έχετε την τιμή να είστε Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μας και να τον υπηρετήσετε και να τον διοικήσετε με ευθύνη, με αγάπη και να τον έχετε πάντα ψηλά ως αρμόζει στην Ιστορία του και στον υπερήφανο κόσμο του. Εσείς τι κάνατε; Όχι πάντως τα αυτονόητα. Αντιθέτως, καταχρεώσατε τον Σύλλογο, επιχειρήσατε με ψέματα να σπιλώσετε ανθρώπους με πολύχρονη ιστορία στον Θρύλο μας, δεν προστατέψατε την αξιοπρέπεια των αθλητών μας κάνοντας τους ζητιάνους για τα δεδουλευμένα τους λες και δεν έχουν ανάγκες ζωής για τους ίδιους και τις οικογένειές τους και επιπλέον διώξατε αθλητές – σημαίες από τον Σύλλογό μας με τον πιο προσβλητικό τρόπο μειώνοντας όχι μόνο τις αμοιβές τους αλλά και την προσωπικότητά τους.

Κύριοι,

Ο ουρανοκατέβατος «κύριος» που θέλει να λέγεται Πρόεδρος του Ερασιτέχνη μας είχε το θράσος να ξεστομίσει το απίστευτο «πέρασαν οι εποχές που υπήρχαν παίκτες – σημαίες». ξεχνώντας ο άμοιρος και ανιστόρητος ότι τις σημαίες των Ομάδων του Ολυμπιακού μας τις ανεβάζει και τις κατεβάζει μόνο ο υπερήφανος κόσμος του και μόνο αυτός.

Κύριοι,

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να λέει ότι είναι τίμια, πρέπει να φέρεται και τίμια, δηλαδή Πρόεδρε και Σύμβουλοι, η θέση σας δεν ήταν για να πουλάτε γκλαμουριά στην πλάτη του Ολυμπιακού μας αλλά και να ματώνει η τσεπούλα σας – έτσι απλά και αντρίκια, αν γνωρίζετε τη λέξη αντρίκια και τη σημασία της για να συνεννοούμαστε. Προσβάλατε και εξευτελίσατε τον Ολυμπιακό μας και τον υπερήφανο κόσμο του, τον φτάσατε στο χείλος του γκρεμού και αυτό για τον κόσμο μας ισούται με εσχάτη προδοσία.

Λοιπόν «κύριοι» για να τελειώνουμε, για τα όλα τα παραπάνω και για το «μεγάλο» έργο που αφήσατε στον Ολυμπιακό μας, σας ανακοινώνουμε: έως το Σάββατο 16 Οκτωβρίου θα υποβάλετε όλοι ανεξαρτήτως τις παραιτήσεις σας και θα αποχωρήσετε σεμνά, ταπεινά και αθόρυβα από το Σπίτι του Θρύλου μας και Σπίτι μας και αν επιλέξετε να μην εκτελέσετε την εντολή μας – γιατί αν δεν καταλάβατε ακόμα για εντολή πρόκειται – από την Κυριακή και μετά ότι και αν συμβεί η ευθύνη θα είναι όλη αποκλειστικά δική σας

Αντίο σας….

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΠΑΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
    .

------------------------------------------------------------------------------------
    «Έχω θέληση να προσφέρω» (11/10/2010 )

Έτοιμος να δηλώσει "παρών", εφόσον του ζητηθεί, είναι ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, μετά τις εξελίξεις στον ερασιτέχνη και την παραίτηση του Γιάννη Συγγελίδη.

Ο πρώην πρόεδρος του ερασιτέχνη, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Nova Sport fm και φάνηκε πως ήξερε την κατάληξη από πολύ πιο πριν. "Δεν μου φαίνονται πρωτόγνωρα, αλλά ούτε και αναμενόμενα αυτά που συνέβησαν. Είναι μια ιστορία που έπρεπε να έχει αντιμετωπιστεί νωρίτερα και να μην φτάσει εδώ", ανέφερε αρχικά ο Θεοδωρακάκης, για να συνεχίσει. "Ο Γιάννης Συγγελίδης είναι ένας άνθρωπος που εκτιμούσα και με τον οποίο με συνέδεε φιλία. Δεν ξέρω με τι συμβουλές και τι άλλες υποδείξεις φτάσαμε εδώ που φτάσαμε -ένα σημείο που για να πω την αλήθεια εμείς που ήμασταν απ’ έξω το βλέπαμε να έρχεται. Όπως και να ‘χει, όμως, δεν είναι ευχάριστο να βλέπεις έναν πρόεδρο, που είχε θέληση να προσφέρει, να φεύγει έτσι".

Ερωτηθείς για το αν του ζητήθηκε ποτέ βοήθεια, απάντησε. "Είχαμε μια καλή φιλία και δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Δεν μπορώ και δεν θέλω να το εξηγήσω. Είμαστε υποχρεωμένοι, όμως, να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Πρέπει ο α’ αντιπρόεδρος να ζητήσει σύγκληση του συμβουλίου, το οποίο μετά θα αποφασίσει αν θα πάει σε εκλογές για νέο πρόεδρο. Έχω θέληση να προσφέρω από οποιαδήποτε θέση μου ζητηθεί. Πρέπει να υπάρξει ενημέρωση, όμως, για όλες τις οφειλές, να γίνει κάποια επαφή με ανθρώπους που έχουν τη θέληση να βοηθήσουν και να βγάλουν τον Ερασιτέχνη να βγει από αυτή την κατάσταση.

Τα μέλη έχουν μειωθεί, δεν είναι πολλά ενεργά. Πρέπει να βρεθεί μια λύση που να δημιουργήσουν εμπιστοσύνη, ώστε να επενδύσει κάποιος τα λεφτά του. Έχω κάτι στο μυαλό μου, αλλά δε θέλω να προτρέξω και να πω τίποτα, διότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μπορεί να έχουν άλλα σχέδια.

Μιλούσα με παίκτες του Ολυμπιακού και ήταν πολύ προβληματισμένοι. Δεν ένιωθα καλά που τους άκουγα έτσι. Είναι καλοί αθλητές και χαρακτήρες και μόνο που δέχθηκαν τις μειώσεις που τους είχε προτείνει η διοίκηση, είναι προς τιμήν τους
    ".

-------------------------------------------------------------------------------------

Βγαίνουν και πάλι μπροστά 12 Οκτωβρίου 2010

Την αρχή έκανε ο κόσμος του Ολυμπιακού την Δευτέρα για να ακολουθήσουν όπως όλα δείχνουν οι επιφανείς και διαχρονικοί χρηματοδότες της ομάδας Μαρινάκης, αδελφοί Αγγελόπουλοι και Κόκκαλης.

Καθοριστική αποδείχτηκε η κίνηση των 200 περίπου φίλων του Ολυμπιακού, οι οποίοι την Δευτέρα το μεσημέρι με[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]τους, ζήτησαν την παραίτηση του ΔΣ, εφόσον δεν τακτοποιηθούν μέχρι το Σάββατο οι οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν φέρει στο χείλος του γκρεμού αρκετά τμήματα του Ερασιτέχνη και ειδικά το πόλο ανδρών. Ο Γιάννης Συγγελίδης παραιτήθηκε από την προεδρία και αμέσως μετά ανέλαβε δράση ο α' αντιπρόεδρος Γιώργος Γλου, ο οποίος έστειλε επιστολές στους ανθρώπους που εδώ και χρόνια αποτελούν τους βασικούς χρηματοδότες του συλλόγου.

Ο λόγος για τους Ευάγγελο Μαρινάκη, αδελφούς Αγγελόπουλους και Σωκράτη Κόκκαλη. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει τα μηνύματα είναι αρκετά αισιόδοξα και όπως όλα δείχνουν και οι τρεις αναμένεται να βοηθήσουν εκ νέου τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, έτσι ώστε, να ξεπεράσει την κρίση.

Χρειάζεται άμεσα 1.500.000 ευρώ

Το άνοιγμα που υπάρχει στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό ανέρχεται στα 3.000.000 ευρώ. Ένα ποσό τεράστιο, από το οποίο τουλάχιστον το μισό θα πρέπει να τακτοποιηθεί άμεσα. Όπως γίνεται λοιπόν αντιληπτό, χρειάζεται το ταχύτερο δυνατό το... φιλί της ζωής από τους προαναφερθέντες, οι οποίοι για ακόμη μια φορά θα πρέπει να... τραβήξουν κουπί και να αποτελέσουν σανίδα σωτηρίας για τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας.

Ενεργοποίηση και του κόσμου

Στην συνέχεια θα χρειαστεί και ο κόσμος του Ολυμπιακού. Τα εκατομμύρια των ερυθρόλευκων φιλάθλων καλούνται να πράξουν τα δέοντα και να βάλουν "πλάτη" στην δύσκολη αυτή συγκυρία για το καλό του συλλόγου. Όσο περισσότεροι γραφτούν μέλη στον ερασιτέχνη, τόσο το καλύτερο για ολόκληρο τον Σύνδεσμο και τα τμήματά του. Είναι δεδομένο πως οι φίλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να αγκαλιάσουν τον σύλλογο και να τον στηρίξουν σε αυτή την δύσκολη συγκυρία.

Συγκρατημένη αισιοδοξία στους αθλητές

Οι εξελίξεις και τα όσα έχουν διαρρεύσει σχετικά με την επόμενη μέρα στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αν μη τι άλλο, έχουν επαναφέρει προς στιγμήν την ηρεμία στους αθλητές του συλλόγου, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία να βγει από το τέλμα η ομάδα. Με εξαίρεση ελάχιστες περιπτώσεις, οι περισσότεροι έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος για αρκετό διάστημα, φτάνοντας σε σημείο να ζουν με δανεικά.

Είναι δεδομένο πως έχουν χορτάσει από υποσχέσεις, ωστόσο όταν ακούς για ονόματα όπως των προαναφερθέντων, τότε δεν μπορείς παρά να είσαι αισιόδοξος για το μέλλον.
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

«Όχι και Πρωτοδικείο… Ολυμπιακός είμαστε»!

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Καμία πιθανότητα να οδηγηθεί ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός στη λύση του Πρωτοδικείου δεν έδωσε ο Γιώργος Γλου.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Θρυλικά Μεσάνυχτα», ο α’ αντιπρόεδρος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα βρεθεί τελικά λύση.

Αφού αποκάλυψε, δε, ότι βρίσκεται ήδη σε επαφές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τόνισε πως οι πόρτες του συλλόγου είναι ανοιχτές για όποιον θέλει να βοηθήσει.

Ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Γλου ανέφερε:

«Ο Ολυμπιακός έχει ζήσει ξανά τέτοιες καταστάσεις και τις έχει ξεπεράσει. Καλά τα ευχολόγια, αλλά πρέπει να μπουν χρήματα. Πιστεύω πως θα βρεθεί μια λύση. Εγώ ήρθα σε επαφή με τον Μαρινάκη, τους Αγγελόπουλους και τον Κόκκαλη για να μάθω τη θέση και την γνώμη τους. Ο κ. Μαρινάκης μου απάντησε αμέσως και μου είπε πως πρέπει να βρεθούμε όλοι σε ένα τραπέζι και να βρούμε μια λύση. Και οι άλλοι δύο ενδιαφέρονται και θέλουν το καλό της ομάδας».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους επιχειρηματίες, είπε: «Οι πόρτες είναι ανοιχτές για όποιον θέλει να προσφέρει. Στόχος είναι να βρεθούν άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτή την δύσκολη στιγμή.

Χρειάζονται και τα μέλη. Ο κόσμος θα φέρει λεφτά. Είμαι ενάντια στην συνδρομή. Ο κάθε ένας να δίνει ό,τι θέλει. Δεν πρέπει να χωρίζουμε τους ανθρώπους σε πλούσιους και φτωχούς. Είτε 10.000 ευρώ βάλει κάποιος, είτε 10 ευρώ, αγαπάει το ίδιο τον Ολυμπιακό. Σαν φίλαθλοι θέλουμε τίτλους, όμως, σαν παράγοντες δεν βάζουμε το χέρι στην τσέπη. Με 100.000 μέλη θα μπορούσαμε να πρωταγωνιστούμε σε όλες τις διοργανώσεις»
    .

Ερωτώμενος, δε, για το αν στις πιθανές λύσεις συμπεριλαμβάνεται και εκείνη του Πρωτοδικείου, ο κ. Γλου ήταν σαφής:

«Δεν πρόκειται να φτάσουμε στο πρωτοδικείο για να οριστεί διοίκηση. Είμαστε Ολυμπιακός και σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί κάτι τέτοιο».
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.974 φορές σε 14.483 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από masinGun Εμφάνιση μηνυμάτων
    [B]
    «Ο Ολυμπιακός έχει ζήσει ξανά τέτοιες καταστάσεις και τις έχει ξεπεράσει. Καλά τα ευχολόγια, αλλά πρέπει να μπουν χρήματα. Πιστεύω πως θα βρεθεί μια λύση. Εγώ ήρθα σε επαφή με τον Μαρινάκη, τους Αγγελόπουλους και τον Κόκκαλη για να μάθω τη θέση και την γνώμη τους. Ο κ. Μαρινάκης μου απάντησε αμέσως και μου είπε πως πρέπει να βρεθούμε όλοι σε ένα τραπέζι και να βρούμε μια λύση. Και οι άλλοι δύο ενδιαφέρονται και θέλουν το καλό της ομάδας».
    E, να μη χάσουμε την ευκαιρία για μια καλή μάσα
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

5. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

Faithful (12-10-10), nbqgr (12-10-10)

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    1.180
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.827 φορές σε 787 μηνύματα
    Ignore User

Δωρεά Μαρινάκη στο Βόλεϊ!

Τον Ευάγγελο Μαρινάκη ευχαρίστησε με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για την πρωτοβουλία του να δωρήσει 60.000 ευρώ για να ξεπεραστούν κάποια σημαντικά προβλήματα στο Βόλεϊ.
    Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι ο πρώτος από τους επιφανείς Ολυμπιακούς, ο οποίος προσέφερε το ποσό των 60.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη και τον βοήθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε προκύψει με τα διεθνή πιστοποιητικά των νέων αποκτημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Oλυμπιακός ΣΦΠ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Βαγγγέλη Μαρινάκη για την οικονομική βοήθεια προς τον Σύνδεσμο, η οποία ήταν άκρως επείγουσα για να εκδοθούν τα διεθνή πιστοποιητικά μεταγραφής των ξένων αθλητών/τριών των ομάδων βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, η οποία ανέρχεται στο πόσο των εξήντα χιλιάδων ευρώ".

Για όσους δεν ξέρουν πρόκειται για κάποιο είδος παραβόλου που χρειάζεται για να παίξουν οι ξένοι παίκτες-παίκτριες χωρίς πρόβλημα.Η σχετική προθεσμία έληγε σήμερα και ως συνήθως πάλι τελευταία στιγμή διευθετήθηκε το πρόβλημα.

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Haris1984 (13-10-10)

Το avatar του χρήστη Dr.Red

Thanks
    5.967
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.211 φορές σε 3.268 μηνύματα
    Ignore User

Γι όλα φταίει ο Κόκκαλης.
    Όταν πήρε όλα τα τμήματα και τα έφτιαξε,και τα έβγαλε από την εσχατη ανυποληψία και τα έσωσε από τη διάλυση,του την λέγαμε κιόλας.Βγάζει λεφτά ο Σώκος,υπάρχουν ολυμπιακάρες που περιμένουν πως και πως κλπ.Αυτός ήταν ο Κόκκαλης που έβγαζε λεφτά από τον Ολυμπιακό.

Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
    Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (15-10-10)

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

παιδια δε ξερω τι λετε,αλλα εμενα μου φαινεται καλο.

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Ο Ολυμπιακός στα χέρια μας.
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

τα εχουμε ξανακουσει αυτα.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Γιατί να δώσει ο μεροκαματιάρης οπαδος εστω κι ενα ευρω?

Πριν κανουν "εκστρατείες" κι εράνους του κώλου ανάμεσα σε μεροκαματιάρηδες, ας πανε τη Δευτέρα στη προπονηση των ποδοσφαιριστών και να τους ζητήσουν στα ισα να τσοντάρουν.

Υπολογίζω οτι καθε μήνα οι λεβέντες εισπράττουν απο μισθοδοσίες μονο (χωρις τα πριμ) πάνω απο 1.000.000 ευρώ ζεστά-ζεστά!

Ενας που παιρνει 50 χιλιάρικα μηνιάτικο, θα φτωχύνει αν μια φορά πάρει 45?

Παιχτες και τεχνικο τιμ πρέπει να ειναι καμια 30αριά ατομο. Αμα δώσουν απο ενα 5χιλιαρο ο ενας (μέσο όρο εννοω, δεν ζητάω να δώσει ο Ποτουρίδης τα ιδια με τον Ριέρα) μαζεύονται μάνι μάνι 150 ζεστα χιιλιάρικα.

Ας ξεκινήσουν λοιπόν απο εκει την "εκστρατεία" και μετά ζητάνει απο μεροκαματιάρηδες κι ανέργους οπαδούς να τσοντάρουν!

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προσωπικα ως πρωτη κίνηση για το καλο του Ολυμπιακου (και σοβαρολογώ απολυτα) αποφασισα να μην ανανεώσω την κάρτα μέλους μου. Δεν το συνιστώ σε κάνεναν ούτε θέτω υπο συζήτηση τους λόγους που με οδήγησαν σε αυτό.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί να δώσει ο μεροκαματιάρης οπαδος εστω κι ενα ευρω?

Πριν κανουν "εκστρατείες" κι εράνους του κώλου ανάμεσα σε μεροκαματιάρηδες, ας πανε τη Δευτέρα στη προπονηση των ποδοσφαιριστών και να τους ζητήσουν στα ισα να τσοντάρουν.

Υπολογίζω οτι καθε μήνα οι λεβέντες εισπράττουν απο μισθοδοσίες μονο (χωρις τα πριμ) πάνω απο 1.000.000 ευρώ ζεστά-ζεστά!

Ενας που παιρνει 50 χιλιάρικα μηνιάτικο, θα φτωχύνει αν μια φορά πάρει 45?

Παιχτες και τεχνικο τιμ πρέπει να ειναι καμια 30αριά ατομο. Αμα δώσουν απο ενα 5χιλιαρο ο ενας (μέσο όρο εννοω, δεν ζητάω να δώσει ο Ποτουρίδης τα ιδια με τον Ριέρα) μαζεύονται μάνι μάνι 150 ζεστα χιιλιάρικα.

Ας ξεκινήσουν λοιπόν απο εκει την "εκστρατεία" και μετά ζητάνει απο μεροκαματιάρηδες κι ανέργους οπαδούς να τσοντάρουν!
    ο ριερα και ο καθε ριερα γιατι να δωσει οχι 5 χιλιαρικα ευρω, αλλα εστω και 1 ευρω? στα φρυδια του ο ερασιτεχνης ολυμπιακος. αυτος υπεγραψε να παιρνει τοσα το χρονο και τοσα θα παρει και προφανως κανεις δεν μπορει να του τα παρει με το ζορι.

δηλαδη αν πηγαινα εγω παιχτης στη μπαγερν, ποιος θα με αναγκαζε να δωσω λεφτα για να πληρωθουν οι παιχτες της ομαδας μπασκετ της μπαγερν?

και να ειχε μεινει ο ντιογο στην ομαδα που ειναι γκαβρο, να πω ναι, αυτος θα δωσει γιατι ειναι γαυρος
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

ANDREASPROEDROS (15-10-10)

Το avatar του χρήστη ANDREASPROEDROS

Thanks
    1.936
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 809 φορές σε 420 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazΗlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    και να ειχε μεινει ο ντιογο στην ομαδα που ειναι γκαβρο, να πω ναι, αυτος θα δωσει γιατι ειναι γαυρος
    Σιγα ρε Ηλια.Θα πνιγουμε απο τα γελια.
    Υ.Γ Παντως αυριο ειναι μια εξαιρετικη ευκαιρια να γνωρισει καποιος απο κοντα αθλητες απο πολλα τμηματα του Ερασιτεχνη Ολυμπιακου.Τωρα το θεμα της χορηγιας ή της παροχης οικονομικης βοηθειας με προβληματιζει,καθως δεν γνωριζω αν θα υπαρχει ''δικλειδα ασφαλειας'' οτι τα χρηματα που θα δωσει ο καθενας θα πανε πραγματικα στα τμηματα του Ερασιτεχνη.Ελπιζω και ευχομαι πως ναι.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ANDREASPROEDROS : 16-10-10 στις 09:33

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

ο ριερα και ο καθε ριερα γιατι να δωσει οχι 5 χιλιαρικα ευρω, αλλα εστω και 1 ευρω? στα φρυδια του ο ερασιτεχνης ολυμπιακος. αυτος υπεγραψε να παιρνει τοσα το χρονο και τοσα θα παρει και προφανως κανεις δεν μπορει να του τα παρει με το ζορι.

δηλαδη αν πηγαινα εγω παιχτης στη μπαγερν, ποιος θα με αναγκαζε να δωσω λεφτα για να πληρωθουν οι παιχτες της ομαδας μπασκετ της μπαγερν?

Ο Ριέρα κι ο κάθε Ριέρα τότε γιατί διαλέγουν με στόμφο να φορέσουν το 7 ή το 77, για να τιμήσουν την ιστορία του Ολυμπιακού? Τι ειναι 5-10 χιλιάδες οταν καθε μήνα ειπσράτεις 225?

Μη σκεφτομαστε με τα μέτρα της δικής μας τσέπης! Τα οικονομικά στάνταρντς αυτών των τύπων, που τους αποθεώνουμε κιόλας στο γήπεδο γιατί μας εκαναν τη τιμή να ερθουν στην ομαδα μας, ειναι πολύ διαφορετικά.

Εγώ αν ειχα 10 χιλιάρικα διαθέσιμα θα άλλαζα επιτελους το αυτοκινητο μου, ενω ο Ριέρα αυτά τα λεφτά τα δίνει για να αλλάξει ταπετσαρίες στο δικο του, ήδη πανάκριβο!

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Ignore User

Κατά τις 12:30 λέω να πάω για καθέ Red-Cafe
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Ριέρα κι ο κάθε Ριέρα τότε γιατί διαλέγουν με στόμφο να φορέσουν το 7 ή το 77, για να τιμήσουν την ιστορία του Ολυμπιακού? Τι ειναι 5-10 χιλιάδες οταν καθε μήνα ειπσράτεις 225?

Μη σκεφτομαστε με τα μέτρα της δικής μας τσέπης! Τα οικονομικά στάνταρντς αυτών των τύπων, που τους αποθεώνουμε κιόλας στο γήπεδο γιατί μας εκαναν τη τιμή να ερθουν στην ομαδα μας, ειναι πολύ διαφορετικά.

Εγώ αν ειχα 10 χιλιάρικα διαθέσιμα θα άλλαζα επιτελους το αυτοκινητο μου, ενω ο Ριέρα αυτά τα λεφτά τα δίνει για να αλλάξει ταπετσαρίες στο δικο του, ήδη πανάκριβο!
    κωστα ολα αυτα ειναι επικοινωνιακα κολπα των διοικησεων. χωρις να εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα με τον ριερα θα σου πω γι'αυτον μιας που πιασαμε αυτο το παραδειγμα.

ποιο 7? και που ηξερε τι σημαινει ο ριερα το 7? @@ μεντολες, του ειπαν το 11 και το 7 ειναι καπαρωμενο, παρε το 11*7=77 για να κανει συνιρμους ο κοσμος και να σε παρει με καλο ματι.

και σε αυτο που λες για τα λεφτα, τα 10 χιλιαρικα δεν ειναι απολυτως τιποτα για αυτον.οτι ειναι για μενα τα 10 ευρω για αυτον ειναι τα 10.000, αλλα γιατι να τα δωσει κιολλας? μακαρι να γινοταν αυτο θα ηταν ενα θετικο βημα δεν αντιλεγω, ομως πρεπει να εχει και αυτος την καλη θεληση να το κανει. αφιβαλλω αν υπαρχουν πανω απο 8-9 ατομα απο το ροστερ που εχουν αυτη την "καλη θεληση".
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Τοτε να παμε και στον Μπαντελιχ που "εγκω ειμαι μπαικτη ντιαφορετιγκο, είμαι μπαίκτη εγκω ηρτε απο ντο ενγκζέντρα" να δωσει ισα με μισο μύριο.
    Εγραφε ο Πρωκταθλητης οτι λεει ενας τυφλος γερακος εδωσε 100 ευρω για τον ερασιτέχνη ενω τα χρειαζοταν για να φαει. Και αντι να ντρεπονται οι μαλακες οι Πουλοπουλοι το γραψανε κιολας. Εμενα σαν Ολυμπιακο με κανει να ντρεπομαι τετοια ξεδιαντροπια του Ολυμπιακου.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Οσο για το αλλο. Θλιβομαι μεν , αλλα αμα χρειαζεται λεφτα ο Ολυμπιακος να κοψει τα οπισθιά του να βρει.Απο μενα ντεν εχει αλλο μάτια μου. Ετσι απλά και όμορφα. Ετσι κι αλλιως αυτοι που θα "διαχειρίζονται" το μπαγιόκο δεν αλλαζουνε.

Post-Pollution Member Το avatar του χρήστη d.n.a.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.215 φορές σε 3.170 μηνύματα
    Ignore User

γκουχ

(απλα τσιγαρόβηχας)

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Ignore User

"
    Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ ευχαριστεί τους φιλάθλους του που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και προσήλθαν το Σάββατο στο Στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" προκειμένου να συνεισφέρουν οικονομικά στον Σύνδεσμο.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί στο πλαίσιο της εκστρατείας "Ο Θρύλος στα χέρια μας" αφού για να ξεπεραστούν τα οικονομικά προβλήματα του Συνδέσμου αλλά και για να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε σε όλα τα αθλήματα είναι απαραίτητη η στήριξη των φιλάθλων η οποία είναι αυτονόητο ότι δεν είναι μόνο η οικονομική, αλλά στη συγκεκριμένη περίοδο αυτό είναι το μείζον πρόβλημα.

Την προσεχή Τετάρτη πρόκειται να εγγραφούν ως μέλη ή να ανανεώσουν την εγγραφή τους οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π".
    Καλά όλα αύτα να 'χαμε κι αποτελέσματα τι έγινε
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Σελίδα 13 από 56 ΠρώτηΠρώτη ... 39101112131415161723334353 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές