chainsaw (08-10-10)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
chainsaw (08-10-10)
υπαρχει καποια ιδεα μαζικης μας κινητοποιησεως?εννοω των μελων...
Ναι αμέ, αλλα καλύτερα να μην ανοιξω το στομα μου γιατι δεν θελω να φαω και ξύλο...
πμ,Προεδρε!
Τιποτα σπουδαιο μωρε θα τα πουμε και το Σαββατο, εμεις που δε θα τρεχουμε πισω απο το τοπι.
Αγοράστε διαρκείας για τον Ερασιτέχνη!
Με 50 ευρώ μπορεί κάποιος να αγοράσει συνδεσμιακό διαρκείας για όλα τα αθλήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.
Τα συνδεσμιακά εισιτήρια διαρκείας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κυκλοφορούν και θα πρέπει οι φίλοι του συλλόγου να σπεύσουν και να τα αγοράσουν μαζικά, στηρίζοντας αυτό που αγαπούν παθολογικά.
Η τιμή τους είναι 50 ευρώ με ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα αθλήματα του Eρασιτέχνη. Είναι υποχρέωση όλων των φίλων του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της χώρας να τα εξαντλήσουμε σε λίγες ώρες!
ΣΧΟΛΙΟ=Το ειχα αποφασισει απο καιρο και θα αγορασω και εγω.Ας στηριξει ο καθενας οπως και οσο μπορει.Συγχαρητηρια για την δουλειαπου γινεται στον Ερασιτεχνη,γιατι πριν 2 μερες που ειχα παρει τηλεφωνο να ρωτησω ποτε κυκλοφορουν τα διαρκειας για τα τμηματα του Ερασιτεχνη μου ειχαν πει οτι δεν γνωριζουν
.
καλη ιδεα αυτη ανδρεα.ισως το κανω και εγω.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Με μια καυστική ανακοίνωση ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών “Ultras7” σχολίασε τα τεκτενόμενα στο ερασιτεχνικό τμήμα του Ολυμπιακού και κάλεσε τους απανταχού φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν τον ερασιτέχνη καθώς η διάλυση της ομάδας πόλο είναι πιο κοντά από ποτέ. «Που είστε κύριοι Ολυμπιακάρες; Που είναι η στήριξη σας στον μεγάλο Ερασιτέχνη Ολυμπιακό; Τον Θρύλο που δοξάζει το δαφνοστεφανωμένο σε τόσα αθλήματα και σε τόσα μέρη της Γης; Δεν έχει Καραϊσκάκη με σουίτες ο Ερασιτέχνης και σας ενοχλεί αυτό; Γιατί δε του κάνετε εσείς; Που είναι η στήριξη σας και η Ολυμπιακοφροσύνη σας τώρα; Θέλετε να ανέβει η μετοχή σας; Στηρίξτε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Θέλετε να σας βγάλουμε το καπέλο; Να σας παραδεχτούμε; Στηρίξτε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! » αναφέρει σ’ένα σημείο η δήλωση, ενώ παρακάτω συνεχίζει «Τις ευθύνες του τις έχει και ο λαός του Θρύλου και σε μεγάλο βαθμό! Φωνάζουμε τόσο καιρό για στήριξη του Ερασιτέχνη! Για την εγγραφή όλων μας στα μητρώα του Ερασιτέχνη και κάποιοι λένε "Α δε πήραμε άλλο παίχτη στη μπάλα δε γράφομαι...." ΝΤΡΟΠΗ!!»
Η κατάσταση στον ερασιτέχνη έχει φτάσει στο απροχώρητο. Το πόλο, το πιο επιτυχημένο τμήμα του Ολυμπιακού, βρίσκεται πλέον σε οριακό σημείο. Οι παίκτες αρνούνται να προπονηθούν ενω σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Α1.
Απο το [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Θα δωσουν τι λύση;;
Κύριε Συγγελίδη αλήθεια, γιατί δε ζητάτε έστω 100.000ευρώ από γνωστούς υποστηρικτές του Ολυμπιακού και χορηγούς όπως οι κύριοι κύριοι Θεοδωρίδης, Τζουβελεκάκης, Κάτσικας, Λιακουνάκος, Τσάκος, Γουλανδρής, Λαυρεντιάδης και άλλους χορηγούς της ΠΑΕ κι της ΚΑΕ;; Σίγουρα θα βοηθήσουν......... Σωστά;;
Ο...ΔΙ(ΠΟΛ)ΙΚ(Ο)Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...
Φτάνοντας στα τέλη του 2010, διακρίνει κανείς στον Ολυμπιακό κόσμο, 2 διαφορετικές νοοτροπίες...
Η μία αφορά τον Ολυμπιακό που μαγεύει, που τυφλώνει απο τα φλάς της δημοσιότητας, που προσελκύει όλους αυτούς που σχηματίζουν ουρά στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας και στα γραφεία της ΚΑΕ για να διαφημιστούν πάνω στην ερυθρόλευκη, κάνοντας πολλές φορές τον έφηβο να κρύβετε πάνω στην φανέλα απο την παρέλαση των χορηγών...
Είναι ο Ολυμπιακός που πουλάει, που γεμίζει τις σουίτες απο επώνυμους Ολυμπιακούς που βλέπουν το Καραισκακη σαν τόπο ψυχαγωγίας αλλά και προβολής...
Υπάρχει όμως και ο Ολυμπιακός, ο αυθεντικός, που παρακαλάει για χορηγούς και δεν τον παρακαλάνε, που παρακαλάει για λίγα παραπάνω κομμένα εισιτήρια στις Θύρες του Ρέντη και του Παπαστράτειου, και δεν τον παρακαλάνε για ένα εισιτήριο εξαιτίας των διαδοχικών Sold out…
Ο Ολυμπιακός που φέρνει κάθε χρόνο μπόλικες κούπες για να στολίζουν την λέσχη στο Πασαλιμάνι και το μουσείο στο Φάληρο...Ο Ολυμπιακός που 85 χρόνια απο την μέρα που τον βάφτισε ο Καμπέρος με τον Μανούσκο, αργοπεθαίνει...Χρέη συσωρευμένα, τμήματα στα πρόθυρα της διάλυσης, παίκτες και παίκτριες Ήρωες, να τιμάνε τον Σύλλογο όσο κανείς...
Για να καμαρώνεις εσύ που διαβάζεις αυτο το κείμενο, και για να σε/μας κάνουν μάγκες χωρίς αντάλλαγμα...Και ποιό ειναι το ευχαριστώ όλων εμάς? Να παρακαλάμε να πάρουμε κανενα παίκτη, για να ανανεώσουμε το μέλος στον ερασιτέχνη, να μην μπορούμε 7 ολόκληρα χρόνια να καταλάβουμε την σημασία του μέλους, να μην μπορουμε να νιώσουμε επιτέλους πόσο σημαντικός ειναι ο κόσμος για τον Ολυμπιακό...Να του γυρνάμε συστηματικά την πλάτη και στα δύσκολα να σφυρίζουμε αδιάφορα...
Τελικά πόσους βόλεψε αυτή η οικονομική κριση, όσο και αν στα αλήθεια τους ξεβόλεψε, δεν λέγεται...
Σε 20 χρόνια κανείς δεν θα θυμάται πόσο ήταν το χρέος στην ομάδα Πόλο, πόσο στην Κολύμβηση, στον Στίβο και πάει λέγοντας...
Η ιστορία απλά θα έχει γράψει οτι ο Ολυμπιακός όταν μας χρειάστηκε δεν ήμασταν κοντά του και βυθίστηκε για να μην ξαναβγεί ποτέ στην επιφάνεια...
ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ...ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ Χ ΚΑΙ Ψ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΩΝ ΣΟΥΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ...ΓΙΑΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ OLYMPIACOS F.C. , ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ...
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΤΕ, ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...ΕΙΤΕ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ, ΕΙΤΕ ΜΕ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΞΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ
ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ.... ΕΠΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΤΟ...
ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ!!!!
Συντάκτης: AriAn7
chainsaw (08-10-10)
"Έτσι ήρθε το αδιέξοδο"
O Γιάννης Συγγελίδης περνάει στην αντεπίθεση και μέσω του Sport24.gr εξηγεί αναλυτικά πως ήρθε το αδιέξοδο στο πόλο του Ολυμπιακού και αποκαλύπτει ποιοι έχουν και ποιοι δεν έχουν βοηθήσει τον Ερασιτέχνη.Πολλά ακούσθηκαν και ακόμη περισσότερα γράφτηκαν για τις περιπέτειες της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, το τμήμα οδεύει προς διάλυση, αφού οι παίκτες δεν δέχθηκαν τον διακανονισμό που τους πρότεινε ο πρόεδρος Γιάννης Συγγελίδης και οι καθημερινές δηλώσεις φέρνουν την κατάσταση στα άκρα
Το πρόβλημα έχει τουλάχιστον δυο όψεις , ακούσαμε τους αθλητές, ας ακούσουμε λοιπόν και την εκδοχή του προέδρου που ως τώρα κράτησε χαμηλούς τόνους, δεν έκανε δηλώσεις , αλλά έφτασε, όπως μας είπε, ο κόμπος στο χτένι και απαντά στο Sport24.gr, όχι μόνο ως απολογούμενος, αλλά και ως κατήγορος, με οργή και θυμό.
"Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και από τις 11 Οκτωβρίου 2008 , όταν ανέλαβα πρόεδρος μετά την παραίτηση του Πέτρου Κόκκαλη» ξεκίνησε ο Γιάννης Συγγελίδης και πρόσθεσε: "Η προώθηση μου στην θέση του προέδρου έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τη διοίκηση και τη γενική συνέλευση και παρέλαβα έναν προϋπολογισμό 6 εκατομμυρίων, που αποδείχθηκε υπερτιμημένος.
Ομολογώ ότι δεν παρέλαβα χρέη, αλλά ο προϋπολογισμός ήταν πολύ υψηλός για τα δεδομένα της εποχής, γι αυτό και μετά την πρώτη περίοδο άφησε χρέος που το κουβαλάμε ως τώρα, παρά τις γενναίες περικοπές που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια"
- Πως δημιουργήθηκε το χρέος;
"Πρώτα απ όλα δεν είχαμε τα έσοδα που περιμέναμε , λόγω της μείωσης των μελών, αλλά και την εισροών από την ΠΑΕ. Το 2004 για παράδειγμα είχαμε 96.000 μέλη, ακολουθήσαμε φθίνουσα πορεία και φέτος έχουμε μόλις 14.950. Για υπολογίστε πόσα χρήματα έχουμε λιγότερα; Δεν καταλογίζω ευθύνες στους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά σε εμάς που δεν είχαμε καλό σέρβις και δεν κάναμε το απαραίτητο follow up. Υπήρχε βέβαια μια ψευδαίσθηση ότι η εγγραφή εξασφαλίζει και το εισιτήριο στο "Καραισκάκης", αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό γιατί δεν το επιτρέπει η χωρητικότητα του γηπέδου.
Μπορούσαμε όμως να του δώσουμε εμείς κίνητρο, να κληρώνουμε εισιτήρια σε συγκεκριμένη εξέδρα, να κάνουμε παροχές, να κρατάμε επαφή με τα μέλη μας, αλλά δεν το κάναμε. Γι αυτή την παράλειψη δεν είναι υπεύθυνη η ΠΑΕ, αλλά ο ερασιτέχνης. Όταν ανέλαβα, απέλυσα δυο-τρία άτομα που ασχολιόταν με τα μέλη γιατί δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους και προχωρήσαμε στην μηχανοργάνωση, γιατί δεν υπήρχε έλεγχος των εσόδων, την οποία έκανα δωρεά και στην ΠΑΕ και στην ΚΑΕ.
Για να ξαναγυρίσουμε στις παλιές καλές εποχές όμως πρέπει να κάνουμε μια κοινή εκστρατεία και να φέρουμε πίσω τον κόσμο. Οι καιροί βέβαια είναι δύσκολοι και για πολύ κόσμο είναι θυσία τα 60 ευρώ. Το αναγνωρίζω. Πρέπει όμως να προσπαθήσουμε γιατί τα μέλη είναι ο ζωοδότης του ερασιτέχνη.
Να περάσουμε στις εισπράξεις από τα εισιτήρια και να αναλογισθούμε πόσα λεφτά χάσαμε φέτος με τον αποκλεισμό από το Europa League και να προσθέσουμε δυο ευρωπαικά και ένα ελληνικό ματς χωρίς θεατές. Αποτέλεσμα αυτών ήταν και η μειωμένη ανταπόκριση του κόσμου στην αγορά διαρκείας, παρά την τεράστια επένδυση που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτά είναι τα έσοδα από την ΠΑΕ, συν το ενοίκιο από το Ρέντη και το σήμα του συλλόγου, δηλαδή την εμπορική χρήση του"
-Δεν υπάρχουν έσοδα από επιφανείς φίλους του Ολυμπιακού;
"Δυστυχώς όχι, εκτός από τις 180 χρυσές κάρτες των 6000 ευρώ. Παλιά έδιναν χρήματα οι Κόκκαλης, Μαρινάκης, Αγγελόπουλος, Γλου. Λαυρεντιάδης, αλλά και οι Καλίνικος, Κεντ, και τους ευχαριστούμε θερμά. Τώρα όμως οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι, το βλέπετε όλοι στο σπίτι σας, στη δουλειά σας και δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις. Τόσο ο κύριος Μαρινάκης, όσο και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι προσφέρθηκαν να μας βοηθήσουν και τους ευχαριστώ πολύ"
-Εσείς δώσατε χρήματα στον Ολυμπιακό;
"'Έχω κατηγορηθεί και γι αυτό, επειδή δεν κομπορρημονώ και δεν αυτοπροβάλομαι. Η οικογένεια μου έχει δώσει ως τώρα στον Ολυμπιακό κατά περιόδους περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ. Είτε μέσω της διαφήμισης των εταιρειών μας, είτε με απευθείας χρηματοδοτήσεις. Ως πρόεδρος του ερασιτέχνη εξάλλου έχω βάλει άμεσα ή έμμεσα στο ταμείο περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ"
-Ναι , αλλά δεν λύσατε τα προβλήματα;
"Το ομολογώ. Όποιος όμως φίλος του Ολυμπιακού θέλει να αναλάβει την προεδρία του ερασιτέχνη, του παραχωρώ τη θέση μου. Δεν είμαι θεσιθήρας, θα τροποποιήσουμε άλλωστε το καταστατικό και ο πρόεδρος θα έχει μόνο δυο θητείες, είμαι διατεθειμένος να φύγω όποτε μου το ζητήσουν, αλλά δεν ανέχομαι να κάνουν κριτική εκ του ασφαλούς άτομα που δεν έχουν βάλει ευρώ στον Ολυμπιακό. Τουναντίον κέρδισαν πολλά"
-Εντάξει η κρίση, αλλά εσείς τι κάνατε για να την αντιμετωπίσετε;
"Τα πάντα, που μπορεί βέβαια να είναι και λίγα. Με δικά μου χρήματα και όχι του Ολυμπιακού δημιούργησα εμπορικό τμήμα με τρία άτομα, που έφεραν πέρυσι χορηγίες 400.000 ευρώ. Πρέπει να καταλάβουμε που βρισκόμαστε, γιατί αν δεν το αντιληφθούμε σύντομα, ο κρότος στην επαφή με τη γη θα είναι εκκωφαντικός. Πήραμε έναν Ολυμπιακό που στηρίζεται μόνο στις μεταγραφές.
Αγοράζαμε, αγοράζαμε, αγοράζαμε και δεν παράγαμε. Δεν υπήρχαν υποδομές, που είναι το μεγαλύτερο έσοδο όλων των συλλόγων. Επιτρέπεται ο Ολυμπιακός να μην έχει δικό του κολυμβητήριο στον Πειραιά και να μη γυμνάζονται σε αυτό χιλιάδες παιδιά; Μόνο με μεταγραφές δεν γίνεται δουλειά. Κάθε χρόνο αγοράζουμε πολίστες, κολυμβητές, αθλητές στίβου και το χρέος μεγαλώνει, αφού ο Ολυμπιακός είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός και δεν έχει αξιόλογα έσοδα από τα εισιτήρια.
Στο ποδόσφαιρο γίνεται "σφαγή¨ ποιος θα πρωτοκαθίσει στις εξέδρες και οι άλλες ομάδες μας παίζουν με 10-20 άτομα. Μόνο με τον Παναθηναϊκό γεμίζει το "Παπαστράτειο" και το Ρέντη κι αυτό όχι πάντα. Προτιμώ να φτιάξω ένα κολυμβητήριο στην παλιά Λέσχη και θα το κάνω με δικά μου χρήματα, κι ας χάσω που λέει ο λόγος και ένα πρωτάθλημα στο πόλο. Πρέπει να φτιάξουμε τις υποδομές και να δείξουμε το κοινωνικό πρόσωπο του Ολυμπιακού στον Πειραιά. Δεν θα ήταν υπέροχο να παίζουν στις ομάδες δικά μας παιδιά;
Ξέρετε πόσο όμορφα αισθάνθηκα όταν με πληροφόρησαν ότι στην ομάδα βόλεϊ θα παίξουν οι Κοκκινάκης, Κουζούνης που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής; Και αυτό γιατί ο Μαρινάκης έφτιαξε το Ρέντη και δούλεψαν οι προπονητές. Γιατί να μη βγαίνουν αθλητές απο τα σπλάχνα μας και στην κολύμβηση και στο πόλο; Γιατί να καταφεύγουμε συνεχώς στην εύκολη λύση των μεταγραφών;
Πρέπει επιπροσθέτως να έρθουμε σε επαφή και με τον κοινωνικό ιστό της πόλης, να διευκολύνουμε τους άνεργους νέους, να τους καταγράφουμε και να τους φέρνουμε σε επαφή με τους επιχειρηματίες Ολυμπιακούς. Αυτό ονειρεύομαι για το σύλλογο. Μπορεί να είμαι ρομαντικός, την εποχή που άλλοι θέλουν μόνο κούπες, αλλά αυτός είμαι. Και επαναλαμβάνω, όποιος θέλει του παραχωρώ τη θέση μου"
-Να περάσουμε στο πόλο και να ξεκινήσουμε από την αποχώρηση του Χατζηθεοδώρου
«Ο Θοδωρής ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού και από τους καλύτερους της Ευρώπης, με το μεγαλύτερο βέβαια συμβόλαιο. Έδωσε πάρα πολλά στον σύλλογο και πήρε πάρα πολλά. Φέτος που κάναμε περικοπές, όλοι οι παίκτες συμφώνησαν και τους συγχαίρω.
Του προτείναμε να μείνει με 55.000 ευρώ. Ακόμη και με αυτό το ποσόν ίσως ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας πολίστας. Όχι μόνο δεν δέχτηκε, αλλά έφερε ανάποδα τον ντουνιά, καταφερόμενος κατά δικαίων και αδίκων. Γιατί τόση φασαρία, δεν κατάλαβα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και εκβιασμοί, απειλές ρεβανσισμοί.
Θυμήθηκα πως έφυγε ο Ριβάλντο από τον Ολυμπιακό και ο κόσμος πήρε το μέρος του, κατηγορώντας τον Κόκκαλη. Δείτε όμως τώρα πως είναι η κατάσταση και πιστεύω κάτι ανάλογο θα γίνει και με τον Χατζηθεοδώρου. Καταλαβαίνω και τους φιλάθλους μας που αναθεμάτιζαν τη διοίκηση. Πάντα έτσι γίνεται, αφού οι οπαδοί είναι με το μέρος των παικτών και είναι φυσιολογικό. Αυτοί είναι οι αστέρες, αυτοί σηκώνουν τις κούπες, αλλά και η διοίκηση πρέπει να παίρνει τις σωστές αποφάσεις, όσο επώδυνες και δυσάρεστες είναι για τον κόσμο και τους παίκτες.
Ο Χατζηθεοδώρου πήγε με 20.000 στην Παρτιζάν, όταν εμείς το δίναμε 55.000. Δεν το έκανε για τα λεφτά, αλλά για να μας πικάρει. Ο Συγγελίδης, ο Χατζηθεοδώρου, ο Ριβάλντο, ο Κόκκαλης φεύγουν από τον Ολυμπιακό, ο Ολυμπιακός όμως είναι η σταθερή αξία και συνεχίζει να γράφει ιστορία. Την ίδια πολιτική εξάλλου ακολουθήσαμε και με τον Μίλκοβιτς. Ο Μαρινάκης του έδινε 400.000, ποσόν εξωπραγματικό για την εποχή μας και η μάνατζερ του ζήτησε 800.000.
Σταματήσαμε άμεσα τις διαπραγματεύσεις και αποφασίσαμε να προωθήσαμε έναν δικό μας παίκτη, τον Τζούριτς. Πέρασαν οι εποχές που υπήρχαν παίκτες-σημαίες. Οι σύλλογοι πρέπει να ανανεώνουν συνεχώς το υλικό τους με νέα παιδιά. Αυτό κάναμε και στο βόλει με την απόκτηση των Φράγκου, Φιλίποφ και την προώθηση των Κοκκινάκη, Κουζούνης, Σζάρεκ. Μαζί με τον Τζούριτς έχουμε τον αφρό του ελληνικού βόλει και αυτή η ομάδα θα μονοπωλεί τους τίτλους για μια δεκαετία »
Ναι, αλλά μετά έγιναν και μύρια όσα με τους εναπομείναντες πολίστες;
«Πράγματι, φανήκαμε ανακόλουθοι στις πληρωμές της προκαταβολής, αλλά ας δούμε τα πράγματα από την άλλη πλευρά. Δεν έχουμε λεφτά. Τι να κάνουμε; Να κλέψουμε; Περιμέναμε τα λεφτά από τα ευρωπαϊκά ματς του ποδοσφαίρου και τα διαρκείας και δεν ήρθαν. Με αυτά τα λεφτά θα δίναμε τις προκαταβολές που υποσχεθήκαμε. Τι να κάνω; Να πιάσω από το λαιμό τον Ντιόγκο και τον Μαρέσκα και να τους πω γιατί δεν προκριθήκατε;
Υπάρχει όμως και κάτι πολύ σημαντικό που το απέκρυψαν τεχνηέντως οι πολίστες ή το διαστρεβλώσαν. Τους είπα ξεκάθαρα. Σας χρωστάμε 842.000 ευρώ, τα οποία θα τα πάρετε σε βάθος τριών χρόνων. Θέλετε άμεσα 400.000 και να ξεχρεώσουμε; Υπήρχε άνθρωπος που έδινε αυτά τα λεφτά για να κλείσει το χρέος προς τους παίκτες, αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω το όνομα του. Και για να μη λέτε ότι ρίχνω τουφεκιές στον αέρα, η πρόταση εξακολουθεί να ισχύει»
-Ποιές είναι πλέον οι σχέσεις σας με τους πολίστες και γιατί φτάσατε στα άκρα;
«Δυστυχώς έχουμε βρεθεί σε αδιέξοδο. Και οι δυο πλευρές θέλουμε το καλό του Ολυμπιακού, αλλά όχι με εκβιασμούς και απειλές. Και οι βολειμπoλίστες, οι βολειμπoλίστριες, οι αθλητές στίβου, οι κολυμβητές-τριε έχουν να παίρνουν λεφτά, αλλά δεν έκαναν έτσι. Προπονούνται κανονικά και οι βολειμπoλίστες θα πάρουν την άλλη Παρασκευή το Σούπερ Καπ . Όλοι αυτοί μας έχουν εμπιστοσύνη. Τι πιστεύετε ότι έχουμε λεφτά και δεν τα δίνουμε; Δεν θα χάσουν τα λεφτά τους.
Όταν ο Ολυμπιακός είχε χρήματα, τους χρύσωνε τους παίκτες και καλά έκανε αφού έφερναν τις κούπες. Οι πολίστες και οι προπονητές τους από το 2003 ως πέρυσι πήραν 8.444.558 ευρώ, περίπου 3 δισεκατομμύρια δραχμες. Γιατί τότε δεν έλεγαν , ότι είναι πολλά τα λεφτά; Ο προϋπολογισμός το 2003 ήταν 893.157 ευρώ και πήραμε με παρόμοιο ποσόν το Τσάμπιονς Λιγκ. Από τότε όμως, άρχισε να φουσκώνει ο λογαριασμός και φτάσαμε το 2008 στο 1.542. 670 ευρώ, ποσόν πρωτοφανές για πόλο, χωρίς ικανά έσοδα από χορηγούς, εισιτήρια, τηλεοπτικά δικαιώματα, όταν η δεύτερη ομάδα στην Ελλάδα έφτανε στις 600.000. Με τέτοιο ποσόν παραλάβαμε το πόλο και φέτος το φτάσαμε στις 711.000, μακράν του δεύτερου προυπολογισμού στην Ελλάδα.
Να πω και κάτι άλλο. Χάρη στον Ολυμπιακό αυτά τα παιδιά έπαιξαν στην Εθνική, απέκτησαν άδειες ΠΡΟ-ΠΟ, μπήκαν στα σώματα ασφαλείας. Αυτά δεν τα λέμε; Καλά έκαναν και πήραν αυτά τα bonus και μακάρι να έπαιρναν και περισσότερα. Τότε όμως είχε ο Ολυμπιακός και τους έδινε, τώρα πρέπει να δώσουν κι αυτοί στον Ολυμπιακό. Όπως σφίγγουν όλοι οι Έλληνες το ζωνάρι τους είτε έφταιξαν, είτε όχι. Πρέπει οι πολίστες να αλλάξουν νοοτροπία όσο είναι καιρός. Αλλιώς θα έρθει η καταστροφή»
- Γιατί δεν δεχθήκατε τις 800.000 ευρώ του Κεντ;
«Κι εδώ υπάρχει μια εσκεμμένη παραπληροφόρηση. Ο κύριος Κεντ ήρθε να αναλάβει το μισό πόλο ανδρών, τα ζύγισε στην πορεία τα πράγματα και προτίμησε να παραμείνει στις γυναίκες. Ποτέ ο κύριος Κεντ δεν είπε ότι θα βάλει 800.000 ευρώ και εμείς απαιτήσαμε να κάνουμε διαχείριση των χρημάτων του. Ρωτήστε και τον ίδιο. Ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο»
-Υπάρχουν μέλη του ΔΣ που παίρνουν μισθό 6000 ευρώ;
«Τι είναι πάλι αυτό; Έχουμε 18 υπαλλήλους στον ερασιτέχνη, είναι πολλοί για τις ανάγκες και το ταμείο μας και θα δίνουμε και λεφτά στα μέλη του ΔΣ; Προβοκάτσια αισχίστου βαθμού. Ας μου πουν ονόματα, να τους μάθω κι εγώ. Επαναλαμβάνω ότι πληρώνω από την τσέπη μου 3 υπαλλήλους για το τμήμα μάρκετινγκ του Ολυμπιακού»
-Υπάρχει κάποια αισιόδοξη νότα, μέσα στη μαυρίλα;
«Δεν θέλω και πάλι να πω μεγάλες κουβέντες, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που αγκάλιασαν τον ερασιτέχνη στις δύσκολες ώρες, θα ανακοινωθούν στη γενική συνέλευση, τέλος Οκτωβρίου. Εκεί ας έρθουν όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού, να μας πουν την άποψη τους, να δώσουν λύσεις. Και επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά. Τόσο εγώ, όσο και η υπόλοιπη διοίκηση παραχωρούμε τη θέση μας σε οποιονδήποτε θέλει να αναλάβει τον Ολυμπιακό.
Αν μείνουμε, αποφασίσαμε να αλλάξουμε τις προτεραιότητες μας για να βγούμε αλώβητοι από την κρίση, που θα βάλει πολλά λουκέτα σε ιστορικά σωματεία και θα το διαπιστώσετε λιαν συντόμως. Βλέπετε τι γίνεται στον Παναθηναικό; Θέλουμε λοιπόν να φτιάξουμε το κολυμβητήριο και θα το κάνω με δικά μου χρήματα. Θα δουλέψει στις υποδομές του στίβου η πρωταθλήτρια Φλώρα Ρεντούμη για να βγάλει αθλητές από τα σπλάχνα μας και να ξεκουράσει τον Τάκη Βεντίκο που προσέφερε τόσα πολλά.
Στο πόλο δουλεύουν για τον ίδιο σκοπό οι Κραβαρίτης, Γκούρας, Βενετόπουλος, Καμάρης, και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα, στην κολύμβηση ο Κοντολέων. Θα δημιουργήσουμε και ακαδημίες τέννις, ποδηλασίας και άλλων σπορ, με επιχειρηματίες στο πλευρό τους. Πέρασαν οι εποχές των επαγγελματιών Ολυμπιακών. Θα ξεριζώσουμε το κατεστημένο που υπάρχει στον σύλλογο, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ, επι του θέματος για να μη προκαλέσω μεγαλύτερα προβλήματα.
Οι πόρτες μας εξάλλου είναι ανοιχτές σε εθελοντές φίλους του Ολυμπιακού, προκειμένου να βοηθήσουν να βγάλουμε όλοι μαζί το κάρο από τη λάσπη. Χωρίς πανολυμπιακή συστράτευση δεν μπορούμε να κάνουμε το παραμικρό. Ελάτε όλοι μαζί μας και θέλω γι αυτό να ευχαριστήσω τη Θύρα-7 που μας στηρίζει με τις εγγραφές μελών
Γίνεται μεγάλη κριτική στη διοίκηση μου, που πήρε νταμπλ στη θητεία μου σε πόλο και βόλει, αλλά και πρωτάθλημα στο πόλο γυναικών , στην κολύμβηση, στην ιστιοπλοΐα, στην πάλη, και στο πινγκ πονγκ. Αν δηλαδή δεν παίρναμε κι αυτούς τους τίτλους, τι θα μας έκαναν; Θα μας κρεμούσαν στο Πασαλιμάνι;. Ψυχραιμία, υπομονή και εμπιστοσύνη »
ασχολίαστος ο "President"
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Υπαρχουν ανθρωποι σοβαροι, παλια στελεχη οπως ο Θεοδωρακακης, που πιστευω θα ασχοληθουν με τον Ερασιτεχνη και θα βρεθουν λυσεις. Απο την μερια μας εμεις πρεπει να κανουμε το καθηκον μας και να βοηθησουμε με οποιο τροπο μπορουμε και φυσικα με το να γραφτουμε μελη. Ο Ολυμπιακος μας μας χρειαζεται και τωρα ειναι η στιγμη που πρεπει να ειμαστε διπλα στο σωματειο μας.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
αν ειναι ετσι οπως τα λεει δεν εχει και αδικο, αλλιως ας τον διαψευσει ο κεντ ή οποιος αλλος μπορει. προσωπολαγνος δεν ειμαι ουτε συμπαθω κανενα προεδρο, εγω αγαπω τον ολυμπιακο. αυτα που λλει μου ακουγονται λογικα παντως.
για τους πολιστες εχει ενα δικιο. αν ειναι αληθινα τα νουμερα που λεει ακομα και τωρα μετα τις μειωσεις αποδοχων παιρνουν τα περισσοτερα χρηματα σε σχεση με τους συναδελφους τους σε αλλες ομαδες, ποσο μαλλον οταν ειχαμε τις "παχιες αγελαδες". επισης μου φαινεται παραλογο να ειμαστε η μονη ομαδα που χρωσταει λεφτα στους πολιστες. δεν υπαρχουν αλλες ομαδες που να χρωστανε λεφτα στους παιχτες τους?
τεσπα επειδη δεν εχω καλη πληροφορηση και επειδη ειμαι απ'εξω απο το χορο δεν μπορω να εχω κατηγοριματικη αποψη αλλα με αυτα που ειπε εχει ενα point ο συγγελιδης.
ελπιζω να ξεπερασουμε τις δυσκολιες οσο το δυνατον γρηγοροτερα και να επιστρεψουμε δυνατοι σε ολα τα τμηματα, με τον ενα ή τον αλλο τροπο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Παπαριες διαβασα εγω. Πολλα λογια για να πει πολλά τίποτα. Στον πουτσο μου αμα παιρνουνε πολλα. Οπως ακριβως θα ελεγα και στη μπάλα, αμα τους τα εταξες ειτε εσύ είτε οποιοσδήποτε αλλος και υπαρχουνε σε συμβόλαιο να κοψεις τον κωλο σου να τα βρεις. Φετος το καλοκαιρι διαβασες τα συμβολαια και σε τσουξανε;
Επίθεση παικτών σε Συγγελίδη
Οι πολίστες του Ολυμπιακού εξέδωσαν ανακοίνωση-καταπέλτη με αφορμή την συνέντευξη του Γιάννη Συγγελίδη.
Ανακοίνωση-καταπέλτη εξέδωσαν οι πολίστες του Ολυμπιακού εναντίον του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Γιάννη Συγγελίδη, με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξή του στο Sport24.gr. Οι αθλητές του Θρύλου απαντούν σε όλα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας του Συνδέσμου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κονιορτοποιήσουν τα λεγόμενά του.
Μέσα από την ανακοίνωση, διαφαίνεται η πικρία τους, ο προβληματισμός τους και η αγανάκτησή τους, φανερώνοντας ότι το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Πρέπει να επέλθει λύση ΑΜΕΣΑ, διότι δεν αξίζει στο πιο τιμημένο τμήμα του Θρύλου τέτοια απαξίωση. Το πόλο του Ολυμπιακού πρέπει να βρίσκεται μονίμως στον αφρό, αλλά με τέτοια... χάσμα ανάμεσα σε διοίκηση και παίκτες δύσκολα θα γίνει πράξη κάτι τέτοιο. Τώρα όσο ποτέ, χρειάζεται επιστράτευση όλων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των πολιστών:
"ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, ΟΡΓΗ, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ. Αυτά είναι τα συναισθήματά μας αυτή τη στιγμή διαβάζοντας έκπληκτοι την "συνέντευξη" του προέδρου του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.
Προβληματιστήκαμε πολύ για το αν θα πρέπει να απαντήσουμε. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. Λέξη-λέξη.
ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΧΡΕΗ. Μέχρι χθες κυκλοφορούσαν δηλώσεις του ίδιου ότι παρέλαβε ένα σωρό χρέη!!!!!! Το ίδιο, δε, μας έλεγε επανειλλημένως και ο ταμίας κ. ΚΟΥΒΑΡΗΣ. Τελικά τί ακριβώς ισχύει; Πότε λένε αλήθεια και πότε ψέμματα;
ΚΑΝΑΜΕ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ. Μας ευχαριστεί (για τα μάτια του κόσμου, ίσως;) που δεχτήκαμε ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, αλλά παρακάτω μας προτρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να σφίξουμε το ζωνάρι όπως κάνουν όλοι οι Έλληνες. Τελικά, κύριε Συγγελίδη, σφίξαμε ή όχι το ζωνάρι επανειλλημένως τα τελευταία δύο χρόνια; ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ, γιατί εμείς δεν βγάζουμε άκρη. Αθλητές είμαστε και όχι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ. Αν δεν γνωρίζετε τι είναι ο αθλητής, ρωτήστε να σας πουν, δεν είναι κακό.
ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΙΣΤΕΣ. Κατ' αρχάς ο Ολυμπιακός διαχρονικά (από τη δεκαετία του '70) έκανε μεταγραφές τους καλύτερους Έλληνες αθλητές. Αρώνης, Μίχαλος, Γιαννόπουλος, Βενετόπουλος, Βολτυράκης και πολλοί άλλοι νεότεροι! Περιμένουμε με ανυπομονησία να ακούσουμε ποιους παίκτες αγόρασε ο κ. Συγγελίδης τα τρία τελευταία χρόνια. Ενημερωτικά μόνο, οι περισσότεροι αθλητές έρχονται είτε ως ελεύθεροι είτε με μετοίκηση, δηλαδή πάλι ελεύθεροι. Τελευταία περίπτωση είναι ο Κολόμβος, φέτος. Ή μήπως λέμε ψέμματα; Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός παρέμενε πάντα ο κυρίαρχος της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Μάλλον, όμως, αυτό δεν αρέσει σε κάποιους!!!!! Έτσι δεν είναι, κ. Κούβαρη;
MONO ME TON ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ. Γίνεται σαφές σε ποιό παιχνίδι μόνο έρχεται ο κ. Συγγελίδης. Σ' αυτό με τη μεγαλύτερη δημοσιότητα. ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ. Όμως, κ. Συγγελίδη, το Παπαστράτειο γεμίζει και με τον Πανιώνιο και με τον Εθνικό και με τη Βουλιαγμένη και τη Χόνβεντ, τη Βάσας,την Παρτιζάν, την Κότορ, τη Γιούγκ, τη Μλάντοστ, τη Μαρσέιγ, τη Νις, την Μπαρτσελόνα, την Ποσίλιπο και άλλες. Και χωρίς καλό σερβίς και follow up. Ξέρετε γιατί; Γιατί αγωνίζεται ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Με τους 12 Έλληνες και τον ένα ξένο. Γιατί, άραγε, εμείς δεν είμαστε "δικά σας" παιδιά, κ. Συγγελίδη; Τί ακριβώς είμαστε; Μήπως ζητιάνοι; Mήπως επαγγελματίες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ; Πόσο επαγγελματίες είμαστε, που κανένας μας δεν έχει manager; Είναι σαφές ότι σας πληροφορούν λάθος, κύριε Συγγελίδη.
ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΟΥΠΕΣ. Ποιοί είναι αυτοί οι άλλοι, κ. Συγγελίδη; Ο λαός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που θέλει την αγάπη του, πάντα πρώτη; Γιατί δεν μας εξηγουσάτε, τα δύο χρόνια που μας εκλιπαρούσατε να κάνουμε υπομονή για να μην υπάρχει δημοσιότητα, ότι δεν πρέπει να παίρνουμε τους τίτλους; Εσείς δεν κομπορρημονείτε ότι την άλλη εβδομάδα το βόλλεϊ (με το καλό) θα πάρει το Σούπερ Καπ; Σε ποιούς ακριβώς αναφέρεστε; Γιατί, κ. Συγγελίδη, στην Πτολεμαΐδα και στη Σύρο (final 4 Κυπέλλου) ήρθατε εσείς μαζί με τη διοίκηση με το ελικόπτερό σας 15 λεπτά πριν τους τελικούς; Μήπως επειδή είχε απονομή; Eμείς σας χρειαζόμασταν και στους δύσκολους ημιτελικούς....
ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ. Ποιούς ακριβώς συγχαίρετε, κ. Συγγελίδη; Tους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ή αυτούς που έπαιζαν απλήρωτοι επειδή σας εμπιστεύτηκαν και ανανέωσαν τα μειωμένα συμφωνητικά τους επειδή σας πίστεψαν; ΠΟΙΟΥΣ; Καλό θα είναι να απαντήσετε πρώτα στις οικογένειες όλων αυτών.
ΒΟΛΛΕΪ. Πόσοι από την περσινή ομάδα βόλλεϊ έμειναν; 3 (ΤΡΕΙΣ). Πόσοι έχουν κάνει προσφυγές ή αγωγές; ΑΡΚΕΤΟΙ. Πόσοι από την περσινή ομάδα πόλο έμειναν; 12 (ΔΩΔΕΚΑ). Πόσοι έχουν κάνει προσφυγές ή αγωγές; ΚΑΝΕΝΑΣ. Είναι έτσι, κ. Κούβαρη;
NTIOΓΚΟ ΚΑΙ ΜΑΡΕΣΚΑ
Τον Ντιόγκο και τον Μαρέσκα δεν μπορείτε να τους πιάσετε από το λαιμό, γιατί τον ένα τον πλήρωσε ο κ. Κόκκαλης 10 εκατ. Ευρώ για να τον φέρει στην ομάδα μας (όσα δηλαδή έχετε βάλει σ' όλη σας την πορεία ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΕΙΤΕ, όπως είπατε) και τον άλλο γιατί ο κ. Μαρινάκης του χάρισε 1 εκατ. Ευρώ (όσα χρωστάτε μόνο στο πόλο εσείς, δηλαδή) για να τον αποδεσμεύσει. Άλλωστε, η ιστορία των κ.κ. ΚΟΚΚΑΛΗ και ΜΑΡΙΝΑΚΗ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ έχει ήδη γραφτεί με ολόχρυσα γράμματα, δεδομένου πως όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι και πανάκριβες ομάδες-μόντελα (σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλεϊ, πόλο) έφτιαξαν και γήπεδα και εγκαταστάσεις και ακαδημίες. Ομάδες που συνεχίζουν ως σήμερα να πρωταγωνιστούν παντού. Γι' αυτό τους χρωστάμε όλοι ευγνωμοσύνη.
ΟΙ ΒΟΛΕΙΜΠΟΛΙΣΤΕΣ-ΣΤΡΙΕΣ,ΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ,ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Άραγε γιατί έφυγε πέρυσι ο κ. Κρίστιανσον και 7 ακόμη αθλητές βόλλεϊ και πήρατε καινούργιους; Γιατί οι κολυμβητές δεν μετείχαν σύσσωμοι στο πρωτάθλημά τους και έβγαλαν και ανακοίνωση; Γιατί σας αναζητούν απεγνωσμένα οι αθλητές του στίβου στα τηλέφωνα; Γιατί σας έχουν εμπιστοσύνη; ΜΠΟΡΕΙ!
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΩΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΤΑΝΕ ΤΙΣ 600.000 ΕΥΡΩ. Αν μας χρύσωνε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τώρα θα ήμασταν διακοπές. Aλλά τώρα, αντί να κάνουμε προπόνηση, εμείς παρακαλάμε για τα δεδουλευμένα μας. Τότε λοιπόν που μας χρύσωνε, παίρναμε το πρωτάθλημα με 3-2 νίκες επί του Εθνικού που είχε μπάτζετ 1.000.000 Ευρώ. Το 2006. Πόσο είχαμε εμείς;;;
ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ; Κ. Συγγελίδη, εμείς ειμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ, ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΔΕΙΕΣ ΠΡΟΠΟ, ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ; Η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα παιδιά αγωνίζονταν στην εθνική πριν έρθουν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Έχετε λάθος πληροφόρηση, είπαμε. Άλλωστε είναι παροιμιώδης ή "αδυναμία" του κ. ΛΕΩΝΙΔΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ, που έχει χτίσει την ομάδα μας, στο να φέρνει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τους καλύτερους παίκτες που αγωνίζονται ήδη στην εθνική ομάδα. Όσο για τα προπό και τα σώματα ασφαλείας, σας κάνουμε γνωστό πως αφ' ενός δεν έχουν όλοι οι αθλητές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (γιατί άραγε;), αφ' ετέρου αυτά τα απονέμει η πολιτεία σε εξαιρετικές διακρίσεις με την εθνική ομάδα της ΕΛΛΑΔΑΣ. Άλλωστε είναι γνωστό πως και οι αθλητές άλλων σωματείων έχουν ίδια προνόμια. Το μόνο περισσότερο που έχουν οι αθλητές του Ολυμπιακού είναι τίτλους και δόξα, επειδή αγωνίζονται στην μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα.
ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ".
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Mπουρδελέο η κατασταση στο πολο, και λεγετέ μου εμένα οτι τιποτα δεν τρεχει με τον ερασιτεχνη. Ολα καλα πανε.
πωπω...εχει ξεφυγει η κατασταση.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Παραιτήθηκε ο Συγγελίδης
H ανακοίνωση και η προσωπική επίθεση των αθλητών πόλο στον Γιάννη Συγγελίδη, τον οδήγησε το πρωί της Δευτέρας σε παραίτηση, ενώ μετά και το ψήφισμα που παρέδωσαν οι 200 οπαδοί του Ολυμπιακού, σε παραίτηση θα οδηγηθούν και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.Ο Γιάννης Συγγελίδης λοιπόν, θεώρησε προσβλητική την ανακοίνωση των παικτών, αφού για πρώτη φορά στα χρονικά του Ολυμπιακού υπήρξε επίθεση αθλητών σε πρόεδρο και σε προσωπικό μάλιστα επίπεδο.Το πρωί της Δευτέρας ανακοίνωσε στα μέλη του Δ.Σ. την απόφαση του να παραιτηθεί και παρά τις προσπάθειες να μεταπεισθεί δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το απόγευμα, 200 οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας και έδωσαν τελεσίγραφο: "Πληρώστε ως το Σάββατο ή παραιτηθείτε. Να μην έρθετε τη Δευτέρα στο ματς του βόλεϊ γυναικών Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός".
Μετά και από αυτή την εξέλιξη, θα υπάρξει παραίτηση και των υπολοίπων μελών του ΔΣ και οι ενδιαφερόμενοι θα προσφύγουν στο Πρωτοδικείο για να ορίσει προσωρινή διοίκηση. Αναμένεται επομένως η επιστροφή του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη. Ο Γιάννης Συγγελίδης εξάλλου θα υποβάλει την παραίτηση του, από το ΔΣ του ερασιτέχνη, στον αντιπρόεδρο στον Γιώργο Γλου και από το ΔΣ της ΠΑΕ, στον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Haris1984 (11-10-10)
αντε γεια
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
στο καλο ΑΧΡΗΣΤΕ.
Bookmarks