Σελίδα 44 από 56 ΠρώτηΠρώτη ... 414243440414243444546474854 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 861 έως 880 από 1105

Θέμα: Ερασιτέχνης Ολυμπιακός

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Βοηθαει, καιρο τωρα. Τον γιορντανοφ αυτος τον εφερε αυτος τον κρατησε και φετος, τον παιχταρα στο πολο τα ιδια, τις προαλλες δε θυμαμαι ποιος αθλητης μας του πολο ειχε προβλημα, τα ανελαβε ολα τα ιατρικακ την αποθεραπεια η παε, τη φετεινη τους προετοιμασια την πληρωνει αυτος, και πολλα αλλα ακομα.

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Ερασιτέχνης Ολυμπιακός

50.000 Γάβροι

"Με μεγάλη υπερηφάνεια, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα, ότι 50.000 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ είναι πλέον δίπλα μας!!!

Με 10€, 50€ ή 150€, ο καθένας όπως μπορούσε από το υστέρημά του, ενίσχυσαν την προσπάθειά μας να διοικήσουμε τον Ολυμπιακό μας, όπως ακριβώς μας ζήτησαν, εκλέγοντας μας ως διοίκηση τον Ιούλιο του 2011.

Να πετύχουμε δηλαδή, την οικονομική εξυγίανση, την κατάκτηση τίτλων από όλες τις ομάδες, όπως αρμόζει στην ιστορία μας, την ανάπτυξη των Ακαδημιών στα περισσότερα από τα αθλήματα που «καλλιεργούμε», καθώς και την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Σε όλους εσάς, αλλά και στους εκατομμύρια άλλους, που είτε ακόμη δεν μπόρεσαν, είτε τελικά δεν καταφέραμε να τους πείσουμε να εγγραφούν, ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη, ειρήνη και νέες Ολυμπιακές επιτυχίες".
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Ignore User

Μην σταματάς να βοηθάς

Το πρόγραμμα φιλανθρωπικής δράσης του με τον εύστοχο τίτλο «Μη σταματάς να βοηθάς» παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.
    Μπροστά στις ανάγκες που έχουν ολοένα και περισσότεροι συνάνθρωποι μας λόγω της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας, ο Ολυμπιακός ΣΦΠ αποφάσισε να συνδράμει δύο ιδρύματα για παιδιά, το ΠΙΚΠΑ Βούλας και το «Παιδικό Σπίτι» Πειραιά. Για τις ανάγκες των δύο ιδρυμάτων θα συγκεντρωθούν τρόφικα μακράς διάρκειας, είδη ρουχισμού, σχολικά είδη και άλλα χρήσιμα αντικείμενα στην Ιστορική Λέσχη στο Πασαλιμάνι στις 11 Ιανουαρίου.
    Στη χθεσινή παρουσίαση στα γραφεία του Ερασιτέχνη το πρόγραμμα παρουσίασε η γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού ΣΦΠ Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ενώ παρευρέθηκαν και μίλησαν για τη φιλανθρωπική δράση του Συνδέσμου οι αθλητές του Ολυμπιακού, Σπύρος Γιαννιώτης, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Κώστας Χριστοφιδέλης και Μιχάλης Μουρούτσος. Το παρών έδωσε και ο Διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βασίλης Τοκάκης.

Αναφέρθηκαν στη δράση «Μη σταματάς να βοηθάς», ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη μεγάλη συνδρομή της στο πρότζεκτ, αλλά και τη UNICEF. Παράλληλα, έγινε ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο που μπορεί να βοηθήσει κάποιος.
    Η Γενική Διευθύντρια Αθλητικών Τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγκίρη τόνισε:

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας ιστορικός σύλλογος που στις τάξεις του έχει εκατοντάδες παιδιά τα οποία αθλούνται. Εξωαγωνιστικός στόχος είναι να διαπαιδαγωγήσει τα παιδιά αυτά και να τα γαλουχήσει με σωστά πρότυπα και ιδανικά. Τα τελευταία χρόνια η κοινωνία μας δέχεται ισχυρά χτυπήματα λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων. Δυστυχώς ολοένα και περισσότεροι συνάνθρωποί μας χρειάζονται τη βοήθειά μας. Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη ένας σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός να πράξει, να κινητοποιηθεί και μέσα από τις δράσεις του να αφυπνίσει όσο το δυνατόν περισσότερους για να βοηγθήσουν αυτολυς που έχουν ανάγκη, Το σύνθημα “Μη σταματάς να βοηθάς” δεν είναι τυχαίο. Δηλώνει τη διάρκεια και το πάθος που θέλουμε να έχει αυτή η δράση. Ο κόσμος μας είναι η μεγάλη μας δύναμη. Πριν από λίγες μέρες ανακοινώσαμε ότι 50.000 φίλοι είναι μαζί μας και ενεργά. Οφείλουμε λοιπόν να ανταποδώσουμε στην κοινωνία την αγάπη και τη στήριξη που μας έχει δειξει με αυτή τη φιλανθρωπική δράση. Στην προσπάθεια αυτή φυσικά έχουμε συμπαραστάτη την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που μαζί με τη UNICEF αγκάλιασαν αυτή την κίνηση.

Η φιλανθρωπική δράση κινείται σε δύο άξονες. Θα βοηθήσουμε με υλικά αγαθά το "Παιδικό Σπίτι" του Πειραιά έχοντας αρωγό τη Unicef, αλλά και το «ΠΙΚΠΑ Βούλας». Όσοι θέλετε να συνδράμετε στην προσπάθεια μας μπορείτε να επισκεφτείτε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, από τις 09:00 έως τις 17:00 την Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στην Μαρίνα Ζέας και να φέρετε αγαθά από τις παρακάτω κατηγορίες: Είδη οικιακής χρήσης, Τρόφιμα μακράς διάρκειας, Ρουχισμός, Σχολικά είδη. Είναι πάρα πολύ σημαντικό όλοι να βοηθήσετε σε αυτή την προσπάθεια, περιμένουμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας για να δείξουμε πως ο σύλλογος μας είναι πρώτος σε όλα».

Ο κορυφαίος αθλητής της χώρας για το 2013, Σπύρος Γιαννιώτης, σημείωσε: «Να ευχηθώ και εγώ καλή χρονιά και χρόνια πολλά. Βρισκόμαστε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε στην προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός για να στηρίξει τα παιδιά. Η εποχή είναι δύσκολη αλλά νομίζω πως ο Έλληνας στις δυσκολίες δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Πρέπει να σταθούμε δίπλα στα παιδιά. Πιστεύω πως τέτοιες δράσεις θα συνεχιστούν. Είναι πολύ όμορφο αφού μέσα από τον αθλητισμό μπορεί να εκφραστούμε και μ' αυτόν τον τρόπο. Σας περιμένουμε στις 11 Ιανουαρίου στην Ιστορική μας Λέσχη».

Ο επικεφαλής του νεοσύστατου τμήματος τάε κβον ντο, Μιχάλης Μουρούτσος, τόνισε: «Θα ήθελα να κάνω μια ευχή για το 2014, όλα τα παιδιά του κόσμου να βρουν μια ζεστή αγκαλιά -όχι μόνο τις άγιες αυτές ημέρες αλλά και στις 365 ημέρες του χρόνου. Ως χρυσός "Ολυμπιονίκης" ενός αθλήματος, που ένα από τα χαρακτηριστικά που έχει είναι ο σεβασμός, υποκλίνομαι σʼ αυτή την ιδέα του Ολυμπιακό και στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου αυτή την προσπάθεια. Ως γονιός προσπαθώ να παρέχω τα πάντα στο παιδί μου και νομίζω ότι όλοι μας με πράξεις καλούμαστε να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά του κόσμου. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας που θα προσπαθήσει γιʼ αυτό τον σκοπό και εύχομαι στο μέλλον να υπάρξουν και άλλες παρόμοιες δράσεις. Σαν Ολυμπιακοί δεν ξέρουμε μόνο να κερδίζουμε αλλά να βοηθάμε και να προσφέρουμε».

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης, που έχει κατακτήσει τα πάντα με τη φανέλα του Ολυμπιακού και συνεχίζει να γράφει ιστορία με τα ερυθρόλευκα, τόνισε:
    «Καλή χρονιά σε όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω και εγώ σε μια τόσο σπουδαία δράση του Ολυμπιακού και είμαι πραγματικά περήφανος που αγωνίζομαι με την φανέλα αυτού του συλλόγου. Δεσμεύομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου να σταθούμε με κάθε τρόπο δίπλα στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Είναι κάτι που μας ευχαριστεί και μας δίνει δύναμη. Πρέπει να καταλάβουμε πως τα παιδιά είναι το παρόν και το μέλλον της κοινωνίας. Είμαι πατέρας δυο παιδιών και έχω δυο επιπλέον λόγους να «αγκαλιάσω» αυτή την προσπάθεια. Σας καλούμε όλους να στηρίξετε αυτή τη δράση και να έρθετε στη Ιστορική μας Λέσχη για να βοηθήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε. Αυτά τα παιδιά το έχουν πραγματικά ανάγκη».

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Υδατοσφαίρισης Φιλιώ Μανωλιουδάκη είπε:
    «Εύχομαι υγεία σε όλους. Καλή χρονιά με αγάπη. Πάνω απʼ όλα ως γυναίκα και μετά ως αθλήτρια είμαι συγκινημένη που συμμετέχω σε μια τόσο σημαντική δράση . Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από το να βλέπεις τα μάτια των παιδιών που παίρνουν ένα δώρο να λάμπουν από ευτυχία. Νοιώθω υπερήφανη που είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας. Όλοι μας πρέπει να την στηρίξουμε και να γεμίσουμε με δώρα την Λέσχη στις 11 Ιανουαρίου».

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

Σας περιμένουμε όλους στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας το Σάββατο 11 Ιανουαρίου από τις 09:00 έως τις 17:00 για να συνεισφέρετε όλοι στην μεγάλη προσπάθεια του Ερασιτέχνη. Η λίστα με τα αγαθά που έχουν ζητηθεί:

ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

Τρόφιμα (γάλα, γιαούρτια, φέτες ζαμπόν και γαλοπούλα, τυρί τοστ, φέτα, τυρί τριμμένο, ψωμί για τοστ, κρέας (κιμάς, κοτόπουλο, μοσχάρι, χοιρινό, μπριζόλες), πελτέ ντομάτας, κατεψυγμένα τρόφιμα (λαχανικά, ψάρια), αλεύρι, δημητριακά, μπισκότα, κρουασάν, χυμούς, κρέμες, ζελέ)

Άλλα είδη (Ρολά κουζίνας, Χαρτί υγείας, Χαρτοπετσέτες, Καθαριστικά, Απορρυπαντικά, Οδοντόβουρτσες, Σαμπουάν, Αφρόλουτρα)

Σχολικά - εκπαιδευτικά είδη (Τσάντες, Κασετίνες, Μολύβια, Στυλό, Γόμες, Ξύστρες, Μαρκαδόροι, Χάρακες, Ντοσιέ – διαφάνειες, Χαρτόνια, Ψαλίδια)

Βιβλία (συμπεριφοράς ,συναισθημάτων, εφηβείας ,επιστημονικής φαντασίας κ.α)

Επιτραπέζια παιχνίδια

Πάζλ

Εκπαιδευτικά παιχνίδια

ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ

1) Γάντια μιας χρήσης Μ-L

2) Χυμοί λίτρου είτε ατομικοί (εκτός ψυγείου)

3) Εσώρουχα (σε μεγάλα μεγέθη)

4) Γάζες είτε απλές είτε αποστειρωμένες (σε όλα τα μεγέθη)

Για τα βίντεο εδώ

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

4. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον nbqgr για αυτό το μήνυμα:

Φαφλατάς (03-01-14), Rena (03-01-14), sirkostas (03-01-14), voskos_7 (03-01-14)

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Ignore User

Μην σταματάς να βοηθάς!!!

Όλη μέρα σήμερα
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Ερασιτέχνης Ολυμπιακός

«Σ’ άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης συνάντηση του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Μιχάλη Κουντούρη. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε να ενημερωθεί γι’ όλα τα θέματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και μετά από την πολύωρη συζήτηση συνεχάρη τον κ. Κουντούρη για την δουλειά που συντελείτε σ’ όλα τα επίπεδα. Εξέφρασε δε τον θαυμασμό του για την προσφορά του κόσμου στον Ερασιτέχνη και ανακοίνωσε στον κ. Κουντούρη την απόφαση του να καταβάλει όλα τα πριμ των ομάδων της περασμένης αγωνιστικής περιόδου καθώς και να καλύψει εξ’ ολοκλήρου τα συμβόλαια έξι αθλητών του Ολυμπιακού για την νέα σεζόν. Οι αθλητές των οποίων τα συμβόλαια θα καλυφθουν από τον κ. Μαρινάκη είναι οι εξής:

1) Boyan Υordanov (Βόλεϊ)

2) Diachkov Andrii (Βόλεϊ)

3) Nikola Rađen (Πόλο)

4) Blai Mallarach (Πόλο)

5) Ivana Bramborova (Βόλεϊ)

6) Ξένη αθλήτρια για το Πόλο Γυναικών

Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι ο Boyan Yordanov ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο τη συνεργασία του ενώ στην περίπτωση της Ivana Bramborova η σπουδαία 29χρόνη Σλοβάκα υπέγραψε και αυτή συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Όσο αφορά την περίπτωση του Blai Mallarach ο Ολυμπιακός επανήλθε με νέα πρόταση στον Ισπανό και συμφώνησε μαζί του για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Sent from my iPad using Tapatalk
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

7. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Faithful για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (16-07-14), iakov7 (17-07-14), pirateeeeeee (16-07-14)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

μπραβο
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Κάπως όπως ο Μέγιστος Κόκκαλης. Μπράβο στον Πρόεδρο και να δούμε και συνέχεια!

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

iakov7 (17-07-14)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.451 φορές σε 19.055 μηνύματα
    Ignore User

Τα οποία τμήματα, του πόλο και του βόλεϋ, κάνουν σπουδαιότατες κινήσεις και στα δύο φύλα.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (17-07-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα οποία τμήματα, του πόλο και του βόλεϋ, κάνουν σπουδαιότατες κινήσεις και στα δύο φύλα.
    Μακάρι το ποδόσφαιρο να ήταν μια τρίχα στα φρύδια του μπάσκετ, του βόλλευ, του πόλου, της κολύμβησης και του στίβου...

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (17-07-14)

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.683
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.920 φορές σε 2.489 μηνύματα
    Ignore User

Μπραβο στον προεδρο που στηριζει εμπρακτα τον ερασιτεχνη Ολυμπιακο.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

AIIZ (17-07-14)

Το avatar του χρήστη lancelot

Thanks
    180
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 326 φορές σε 158 μηνύματα
    Ignore User

Το δικό του, επίσημο, site θ’ αποκτήσει λίαν συντόμως ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Εκτός από την ενημέρωση για όλα τα αγωνιστικά ερασιτεχνικά τμήματα και τις «ερυθρόλευκες» Ακαδημίες, οι οπαδοί του Θρύλου θα μπορούν να διαβάσουν αναλυτικά την ιστορία των τμημάτων, τα ρόστερ των ομάδων, το παλμαρέ και πολλά πολλά άλλα.

Το όνομα αυτού; οsfp.gr.

---------

Καλή κίνηση πιστεύω, μπράβο
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] - Soon

18. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον lancelot για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (24-07-14), The Dude (24-07-14), voskos_7 (28-07-14)

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

«Συνίσταται εν Πειραιεί υπό τον τίτλον «Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς» Σωματείον, ούτινος σκοπός είναι η ανάπτυξις της σωματικής αγωγής παρά τη νεολαία και η κατά πάντα φίλαθλον τρόπον εξύψωσις αυτής.

Ο «Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς» έχει ιδία σφραγίδα εικονίζουσαν δαφνηφόρον κεφαλήν αθλητού και περί αυτήν τον τίτλο του Σωματείου», είναι το πρώτο άρθρο του καταστατικού και αναφέρεται στην δημιουργία του Ολυμπιακού.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

20. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Reds για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (28-07-14), voskos_7 (28-07-14)

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.754
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.314 φορές σε 10.851 μηνύματα
    Ignore User

Ένα ακόμη Ολυμπιακό άθλημα είναι πλέον στην «οικογένεια» του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. Ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας απέκτησε Τμήμα Ξιφασκίας θέλοντας να πρωταγωνιστήσει αλλά και παράλληλα να «καλλιεργήσει» ένα ακόμη άθλημα που είναι στο πρόγραμμα των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π ανακοινώνει ότι στο δυναμικό του ανήκουν πλέον δυο καταξιωμένοι αθλητές, η Ολυμπιονίκης Βάσω Βουγιούκα και ο μόνιμος Πρωταθλητής Ελλάδος Γιώργος Τσουρούτας. Οι δυο αθλητές μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας της μεταγραφής τους στον Ολυμπιακό, επισκέφτηκαν τα γραφεία του συλλόγου, φωτογραφήθηκαν με το κασκόλ της αγαπημένης τους ομάδας και θέλησαν να ευχαριστήσουν τον σύλλογο και τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Μαρινάκη για την πραγματοποίηση του ονείρου τους.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις των δυο Πρωταθλητών μας:
      Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  

Βάσω Βουγιούκα: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Περίμενα χρόνια αυτή την στιγμή να είμαι στον Ολυμπιακό. Πλέον τώρα είμαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για όλους. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει πλέον στα αθλήματα του την Ξιφασκία θα βοηθήσει πάρα πολύ το άθλημα. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας και μέσω του Ολυμπιακού θα προβληθεί πάρα πολύ η Ξιφασκία. Το άθλημα έχει πολλές επιτυχίες σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά δεν έχει προβληθεί όπως θ’ άρμοζε στις επιτυχίες μας. Μεγάλος μου στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο. Βέβαια πρώτα πρέπει να πάρουμε την πρόκριση. Στο καλεντάρι υπάρχουν πολλοί αγώνες σ’ όλο τον κόσμο και θα παλέψω να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύονται και με στηρίζουν τόσα χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομοσπονδία μου, που μου έδωσε την ευκαιρία ν’ αγωνιστώ με τα χρώματα του Ολυμπιακού, φυσικά την διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και τον Πρόεδρο κ. Κουντούρη και τον κ. Μαρινάκη που στηρίζει εμένα και τον προπονητή προκειμένου να φτάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Θα ήθελα ν’ ευχαριστήσω και τον δικηγόρο μου κ. Μιχάλη Διαθεσόπουλο».

Γιώργος Τσουρούτας : «Κατάγομαι από δυο αμιγώς ερυθρόλευκα μέρη. Τον Πειραιά και την Κάλυμνο. Νιώθω σαν να μπήκα στο σπίτι μου. Ένα όνειρο ζωής είναι πλέον πραγματικότητα. Όλοι ήξεραν ότι είμαι Ολυμπιακός. Δεν το έκρυψα ποτέ. Είναι ευχής έργων που θα είμαι στον Ολυμπιακό. Θέλουμε να είμαστε πρώτοι στην Ελλάδα γιατί ο Ολυμπιακός είναι πάντα Πρωταθλητής. Ο πρωταρχικός στόχος είναι να είμαστε πρώτοι στην Ελλάδα και το μεγάλο μου όνειρο είναι να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ήρθα στον Ολυμπιακό γιατί ξέρω πως θα έχω την βοήθεια που χρειάζομαι εγώ αλλά και το άθλημα. Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό και τον κ. Μαρινάκη που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα, είναι μια οικογένεια, είναι ιδέα. Πρόσφατα ο κ. Μαρινάκης βοήθησε και τους συμπατριώτες μου στην Ψέριμο και τον ευχαριστώ πολύ και γι’ αυτό».

Βιογραφικά

Βάσω Βουγιούκα
    Η Βάσω Βουγιούκα γεννήθηκε το 1986. Το αγώνισμα της είναι η σπάθη και έχει δώσει πολλές και μεγάλες επιτυχίες στην Ελλάδα. Είναι η κορυφαία αθλήτρια στην Ελλάδα με πολλές και σημαντικές διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο. Το 2012 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου κατέλαβε την 5η θέση. Το 2010 πήρε το χρυσό στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης της Βουδαπέστης ενώ το 2012 κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ιταλίας. Το 2013 πήρε πάλι το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κροατίας ενώ το 2014 κέρδισε το ασημένιο στο Γκραν Πρι του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Μόσχας. Ακόμη μέσα στο 2014 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενώ ήταν 5η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν. Προπονητής της είναι ο Ρουμάνος Γκαμπριέλ Ντούτσια.

Γιώργος Τσουρούτας
    Ο Γιώργος Τσουρούτας γεννήθηκε το 1987. Το αγώνισμα του είναι η σπάθη. Είναι επτά συνεχόμενα χρόνια Πρωταθλητής Ελλάδος και το 2012 έχασε στο… νήμα την πρόκριση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Προπονητής του είναι ο Ρουμάνος Γκαμπριέλ Ντούτσια.

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.754
    Ignore User

Θρυλική Συνεργασία Εγκαινιάζουν οι Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Και Novibet!

Η Novibet και ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. χαράζουν κοινή πορεία για τη σεζόν 2014-2015. Η εταιρεία με χαρά λοιπόν, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον σύλλογο, για τα επόμενα δύο χρόνια, ως Μέγας Χορηγός του θρυλικού συλλόγου!

Η Novibet και ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. χαράζουν κοινή πορεία για τη σεζόν 2014-2015. Η εταιρεία με χαρά λοιπόν, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον σύλλογο, για τα επόμενα δύο χρόνια, ως Μέγας Χορηγός του θρυλικού συλλόγου!
    Με αυτόν τον τρόπο, η Novibet, η νόμιμη και αξιόπιστη εταιρεία online στοιχήματος, και ο ιστορικός σύλλογος δηλώνουν την κοινή στάση τους απέναντι στον ελληνικό αθλητισμό καθώς και τη διάθεση προώθησης αθλητών και αθλημάτων που, παρά τις μεγάλες διακρίσεις τους, δεν τυγχάνουν αντίστοιχης αναγνώρισης και στήριξης.
    Αυτή την πρωτοποριακή και δυνατή συνεργασία, χαιρέτισε από την πλευρά του ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Χορηγιών της Novibet, Σταύρος Κυριακίδης, δηλώνοντας: «Η συνολική φιλοσοφία της Novibet, στο θέμα των χορηγιών, είναι η στήριξη σωματείων, αθλητών και αθλημάτων που δεν απολαμβάνουν αναγνώριση αντίστοιχη των διακρίσεων, των κόπων και των προσπαθειών τους. Αυτοί οι αθλητές για την εταιρεία μας αποτελούν ήρωες και στόχος μας είναι να σταθούμε δίπλα τους και να αποτελέσουμε ουσιαστικούς συνοδοιπόρους στα όνειρα και την πορεία τους».
    Σε ό,τι αφορά τη σχέση ανάμεσα στο στοίχημα και τον αθλητισμό ο Γιώργος Μπαρμπάτσης, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της Novibet, τόνισε: «Ένα από τα βασικά στοιχεία που συζητήθηκε διεξοδικά και, εν τέλει, συνέβαλε στην οριστική εδραίωση της συνεργασίας μεταξύ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και της Novibet αποτελεί η βαθιά πεποίθηση και των δύο μερών για την ανάγκη προώθησης των αρχών του Υπεύθυνου Στοιχηματισμού με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο».
    Τέλος, η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη με αφορμή την ανακοίνωση της συνεργασίας με τη Novibet, δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοίνωσε τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, μια μεγάλη χορηγική συμφωνία με τη Novibet και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το γεγονός αυτό. Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές πρωτίστως αφορά τις ομάδες των 4 βασικών ομαδικών αθλημάτων του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. Εκτιμώ πως στη διάρκεια αυτής της συνεργασίας, όλοι θα είμαστε ευχαριστημένοι και θα φανούν τα αποτελέσματα μιας άψογης συνεργασίας».
    Σημείωση: Στο προσεχές διάστημα, θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου για την επίσημη ανακοίνωση της… θρυλικής χορηγίας.
    image

Λίγα Λόγια για τη Novibet
    H Novibet αποτελεί μια από τις πρώτες αδειοδοτημένες εταιρείες που προσφέρει μέσα από την πλατφόρμα της υπηρεσίες διαδικτυακού Αθλητικού Στοιχήματος και Καζίνο. Η εταιρεία λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα υπό την εποπτεία της Ε.Ε.Ε.Π. από το 2010 και είναι αδειοδοτημένη στο Isle of Man και στο UK Gambling Commission, δύο από τις εγκυρότερες και αυστηρότερες εποπτικές αρχές στον κόσμο.
    Στόχος της Novibet είναι να παρέχει στους παίκτες μια εύκολη σε χρήση πλατφόρμα, 24/7 εξυπηρέτηση και κορυφαίες υπηρεσίες και δωρεάν και ασφαλείς συναλλαγές σε ένα αξιόπιστο και ευχάριστο περιβάλλον.

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

εμείς novibet ο βάζελος stoiximan, ωραίο ήθος διδάσκουν οι 2 μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα...

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    εμείς novibet ο βάζελος stoiximan, ωραίο ήθος διδάσκουν οι 2 μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα...
    και η αεκ τον οπαπ....
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Οι στοιχηματικές εταιρίες είναι μέρος της ζωής και της κοινωνίας τύπε. Μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες κατα καιρούς διαφήμιζαν στο φανέλι μπούκηδες. Η Ρεάλα φορούσε bwin, μου έρχεται πρόχειρα στο μυαλό.
    Τώρα ότι με το στοίχημα μπορείς να χάσεις περιουσία, αυτό είναι θέμα δικό σου από την κακή χρήση της εταιρίας. Οπως το να γίνεις πίτα από τη μπύρα. Σου φταίει η Χάινεκεν (επίσημος χορηγός του Τσουλιού) ή το κεφάλι σου;
    There is a Dude in town

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (31-01-15)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατι ρε πανο, που ειναι το ανηθικο; Τροπος ψυχαγωγιας ειναι το στοιχημα.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.176
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.113 φορές σε 2.589 μηνύματα
    Ignore User

AIIZ συμφωνώ 100%
    Μεγάλη ντροπή. Το στοίχημα πρέπει να εξοστρακιστεί και σαν σκέψη από τον αθλητισμό. Πέφτει πάρα πολύ μεγάλο ξέπλυμα ακόμη και σε αθλήματα όπου δεν μας περνάει καν από το μυαλό. Τρελά ποσά και το λέω από προσωπική εμπειρία...

Κοροιδεύουμε τους αμερικάνους και το μάρκετινγκ τους αλλά το -αντίστοιχο- λόττο σαν διαφήμιση δεν περνάει ούτε απ έξω
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.754
    Ignore User

Μπορεί ο Ολυμπιακός να αποκτήσει γυναικείο τμήμα μπάσκετ στην Α1; Πλέον είναι πιο πιθανό από ποτέ. Το Eurohoops.net έχει όλες τις λεπτομέρειες των προχωρημένων συζητήσεων με τη διοίκηση του Ελληνικού…

Η είδηση πως το Ελληνικό είναι στον… αέρα εν όψει της νέας σεζόν, προκάλεσε σοκ στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ, όμως είναι εξαιρετικά πιθανό η λύση να δοθεί μέσω του Ολυμπιακού!

Ο ισχυρός ανήρ του Ελληνικού, Γιώργος Λεριώτης, ψάχνει “συμπαίκτη” για να καταφέρει να εκπονήσει τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του και το “φλερτ” τους “ερυθρόλευκους” βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

Εδώ και δύο καλοκαίρια οι δύο πλευρές συζητούν το ενδεχόμενο να ενώσουν τις δυνάμεις τους και όπως φαίνεται η τρίτη θα ναι και “φαρμακερή”. Η Ελένη Καπογιάννη έχει δημιουργήσει μια εκπληκτική ομάδα, η οποία κατακτά για δύο διαδοχικές σεζόν το νταμπλ στην Ελλάδα και του χρόνου σχεδιάζει να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

“Κλειδί” για να βρεθεί οριστικά η “χρυσή τομή” θα είναι να δεχτεί ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός να μοιραστούν τα έξοδα με τον Γιώργο Λεριώτη, κάτι που αν συμβεί το σχέδιο θα προχωρήσει και σύντομα θα κλειδώσει το “deal”.

Για όσους αναρωτιέστε για το όνομα της ομάδας, φυσικά θα είναι ΟΣΦΠ ή όπως το έχουμε συνηθίσει Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά έχει κάνει εξάλλου εντυπωσιακό παιδομάζωμα το τελευταίο διάστημα και φέτος τα τμήματα νεανίδων και κορασίδων ανέβηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Α’ κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ.
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

Σελίδα 44 από 56 ΠρώτηΠρώτη ... 414243440414243444546474854 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές