Σκούπα απ' τον βάζελο στο βόλλευ, ντροπή! Ούτε ευρώ πλέον στον ερασιτέχνη, που πήρε νταβατζιλίκι λεφτά απ' τον κόσμο μέχρι και απ' τον τελικό του Κόνφερενς, μάζεψε τόσα μέλη απ' την περιοδεία των Κυπέλλων κι όλα αυτά για να μας γαμήσει ο βάζελος.
Το μπουλο
Σκούπα απ' τον βάζελο στο βόλλευ, ντροπή! Ούτε ευρώ πλέον στον ερασιτέχνη, που πήρε νταβατζιλίκι λεφτά απ' τον κόσμο μέχρι και απ' τον τελικό του Κόνφερενς, μάζεψε τόσα μέλη απ' την περιοδεία των Κυπέλλων κι όλα αυτά για να μας γαμήσει ο βάζελος.
Δε γινεται να συντηρουνται τοσα τμηματα ταυτοχρονα και να παιρνουν τις κουπες. Παιζουν και οι αντιπαλοι και επιλεγουν συνειδητα να επενδυσουν σε συγκεκριμενα τμηματα.
Αποτυχια φετος. Ας γινει ανασυγκροτηση κι ας ειμαστε καλυτεροι του χρονου.
Α και φυσικά ο Ολυμπιακός κατέκτησε στο βόλλευ φέτος και τους 2 τίτλους της σεζόν πριν το πρωτάθλημα. Κύπελλο, λιγκ καπ. Αυτά τα θεωρούμε δεδομένα όμως. Μόλις χάσει κάτι ο Ολυμπιακός αρχίζουν οι απέναντι την προπαγανδα και εμείς την κλαψα, ενω έχουμε δει με το ζόρι 2-3 αγώνες όλη τη σεζόν .
Δεν έχω δει κανέναν αγώνα μέσα στη σεζόν, αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν πήγαμε και ακριβώς ολόκληροι στη σειρά των τελικών...
Φυσικά η χρονιά δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη, αλλά και εσείς, ειδικά σε αθλήματα που δεν βλέπετε, ζείτε κάτι δράματα από άλλον πλανήτη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks