Κι εγώ την ίδια απορία είχα.
Και μια και ανεφερε ο Βοσκος το χαντμπολ (μπραβο στα παιδια, αντε και με το ευρωπαϊκο), ξερει κανεις γιατι παιζουμε στην Ηλιουπολη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Κι εγώ την ίδια απορία είχα.
Τοτε γιατι δεν τα παιζουμε ολα στην Ηλιουπολη;
Για να μην καρφωνόμαστε... Είναι ερωτήσεις αυτές;;;
Κανονίστε να κάνετε κανένα θαύμα και στο γυναικείο μπάσκετ, που θα είναι πιο εντυπωσιακό από του βόλλεϋ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τελείωσε και το γυναικείο μποξ στο παρκέ... Συνδεθείτε να δείτε την απονομή...
chainsaw (28-04-24)
voskos_7 (28-04-24)
Αυτές φταίνε ρε - πέφτουν με τη μύτη στο παρκέ, σαν τις κότες που σκάβουν για να φάνε...
ΚΑΡΥΔΑΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!EΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΣΕ BEAST MODE ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ!
dimitris67 (28-04-24)
Όλα κόκκινα και συνεχίζουμε! Μπράβο κορίτσαροι!
maniak7 (28-04-24)
Να άλλο ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να γίνει στην Ηλιούπολη... Που είναι και γειτονιά με παράδοση στις πολεμικές τέχνες και με κατοίκους που όσο να ΄ναι, ένα μαχητικό πνεύμα το έχουν...
Λευκή πετσέτα και του χρόνου στο γυναικείο βόλευ.Συνεχίζει στον πάγκο ο τσαρλατάνος Ιταλός,μένει η 37αρα Νίζετιχ και στην θέση της Μλείνκοβα έρχεται μια τυχάρπαστη Αλγερινή!Όσο για την νέα πασαδόρο πάλι θα έχουμε μια Ιταλίδα τσέπης και χειρότερη από την Καράρο!Μπράβο Στρατηγέ!
Δεν είναι ότι έχεις άδικο, ή στα παπάρια μας, ξέρω 'γω, αλλά τώρα προέχουν άλλα...
Το χαντμπολίδι το δείχνει πουθενά;
Πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω χάντμπολ και μάλλον θα είναι και η τελευταία. Συγχαρητήρια παρ όλα αυτά.
Faithful (25-05-24)
Πεναλτυ
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Τον ήπιαμε
Κρίμα ρε γμτ. Για λεπτομέρειες κυριολεκτικά - αν και φαινόταν ότι θα το χάσει ο Σάββας.
Ο κορυφαίος έγινε και ο μοιραίος με δοκάρι σε νεκρό χρόνο και δοκάρι στα πέναλτυ. Πολύ κρίμα :/
Χασαμε με τον τρόπο που μόνο εμείς ξέρουμε να χανουμε. Μπροστά σε όλο το ματς με
σκορ πρόκρισης και στα τελευταία 19 δευτερόλεπτα πακέτο, πέναλτυ και το μπούλο.
Πηγαίναμε για 3 ευρωπαϊκά, τα 2 χάθηκαν ήδη. Ελπίζω να μη τριτωσει το κακο. Είναι και το πιο σημαντικό άλλωστε.
5 με 7 Ιουνίου το φάιναλ φορ του πόλο ανδρων
Faithful (25-05-24)
Bookmarks