drizzt (11-09-19)
drizzt (11-09-19)
Το μέλος έχει δωρεάν είσοδο σε αγώνες πολο-χαντμπολ κλπ ενώ συμμετέχει και στις εκλογές του ερασιτέχνη. Μπες στο site του ερασιτέχνη για περισσότερα, στο οποίο γράφει λογικά τα προνόμια. Η κάρτα φίλαθλου σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσεις εισιτήρια για αγώνες ποδοσφαιρου-μπασκετ. Χωρίς αυτήν δεν μπορείς να αγοράσεις εισιτήριο.
drizzt (11-09-19)
Όχι. Τα μέλη είναι μέλη. 50 και τέλος. Όχι 50+10. Αλλα με αυτα τα 50 εχει τα προνομια του φιλαθλου και πολλα παραπανω, αυτα του μελους. Αλλα πιθανον κάποιος να πάρει και κάρτα φίλαθλου εκτός από μέλους, για να ενισχύσει τον ερασιτέχνη, πράγμα που πιθανόν να γίνεται (δεν γνωρίζω σιγουρα).
BrazHlias (11-09-19)
Είναι δυο ξεχωριστά πράγματα.
Εγώ έχω και κάρτα μέλους και κάρτα φιλάθλου. Δεν είναι απαραίτητο όμως.
Απαραίτητο είναι
Α) Για να πάρεις διαρκείας να είσαι μέλος.
Β) για να πάρεις μεμονωμένο εισιτήριο να έχεις κάρτα φιλάθλου.
Με την κάρτα μέλους δεν μπορείς να βγάλεις εισιτήριο απλό.
Υ.γ. Πιθανόν κάποιοι από τους 23.000 μέλη και 30.000 φίλαθλους να είναι ίδιοι, όμως δεν είναι υποχρεωτικό. Επιλέγεις το ένα ή το άλλο ανάλογα με το τι θες.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
The Dude (12-09-19)
BrazHlias (11-09-19)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
The Dude (12-09-19)
Aλλη μια φαπα στον Ποα σε αθλημα του ερασιτεχνη. Το κοντερ συνεχιζει να γραφει. Παναξια προκριση της ομαδας βολλευ γυναικων με 3-2 σετ στην εδρα του Παναθηναικου για το κυπελλο!
και φασαρίες στο τέλος
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
50-0 ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (11-02-20), pirateeeeeee (11-02-20)
Rena (12-02-20)
chainsaw (12-02-20), pirateeeeeee (12-02-20)
Αεκ και Παοκ αναδειχθηκαν πρωταθλητες στο χαντμπολ ανδρων και γυναικων αντιστοιχα μετα τη διακοπη της σεζον. Εκει παρθηκε η σωστη αποφαση! Ο Ολυμπιακος να χανει και ολα καλα.
BrazHlias (19-05-20), pirateeeeeee (19-05-20)
Εχω να μπω πολυ καιρο μεσα
Ειναι αληθεια αυτο που ακουσα οτι μαρινακης αφηνει τον ερασιτεχνη στο ελεος του θεου γιατι εχει διαφορες με την 7 ?
Αν ναι περιμενει να πιστεψουμε οτι αυτος ειναι ο λογος?
Τοσα χρονια δεν τον πειραζει η 7 ?
Τωρα ξαφνικα τον πηρε ο πονος?
Και γιατι δεν βρισκει αλλον τροπο απο το να αφησει τον ερασιτεχνη?
Ολα αυτα βεβαια αν ισχιει οτι αφηνει ερασιτεχνη
Ειναι μεγαλο του λαθος αντο κανει αυτο
Πρωτη φορα το ακουω. Αλλα για ολα τα πραγματα υπαρχει η πρωτη φορα.
Bookmarks