Σελίδα 22 από 56 ΠρώτηΠρώτη ... 212181920212223242526324252 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 421 έως 440 από 1105

Θέμα: Ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Haris1984 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχουν κατατεθει σε συμβολαιογραφο τα στοιχεια ολα επισημα.Απο το 1,5 ευρω χρεωσης,το 1 παει στον Ερασιτεχνη,το μισο παει στην εταιρεια που υποστηριζει τεχνολογικα το εγχειρημα και στους λοιπους.
    Eγω δεν ειπα όχι, ούτε οτι καποιοι "τρώνε". Είπα απλα οτι τα λεφτα δεν πανε ολα στον Ολυμπιακο, αρα δε γινεται να "συνεχιστει" επ' απειρον η ιστορια αφου ειναι ενας διαγωνισμος με χρονο που εξαρταται απο την εταιρια η οποια πληρώνεται γι' αυτον. Επιπλεον πολλα λεφτα θα πανε σε "δώρα" που θα μοιραστουν στους συμμετεχοντες.

Αυτο που λεω ειναι οτι σημερα οριστικα και αμετακλητα πεθανε η "ιστοριουλα" με τα μέλη και το "γινε μελος στην Ολυμπιακάρα" και ολα αυτά.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

τα γραφει ολα μεσα παιδια.[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

ενταξει,μην ειμαστε πια τοσο καχυποπτοι.αν αυτο το εκανε αλλη ομαδα,θα λέγαμε "τι καλη ενεργεια,γιατι δεν τα κανουμε εμεις αυτα" κλπ.
    Δεν θυμαμαι να λεγαμε "τι ωραια ενέργεια" οταν μαζευε λεφτά και υπογραφες η περίφημη ΠΕΚ. Τελος παντων δεν ειναι θεμα καχυποψιας το ξαναλεω. Προσωπικά δε μου καιγεται καρφι εστω και αν καποιος κονομάει απο αυτο. Καλα κανει αφου το οργανώνει. Το θέμα ειναι οτι εμενα μου φαινεται γυφτια.

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

αν θες την προσωπικη μου αποψη,καμια σχεση το παρον εγχειρημα με πεκ και 2 εκατομμυρια πρασινες καρδιες,απο πολλες αποψεις.απο εκει και περα καθενας εχει την αποψη του,την κριση του και συμμετεχει η οχι,με ελευθερη τη βουληση.

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eγω δεν ειπα όχι, ούτε οτι καποιοι "τρώνε". Είπα απλα οτι τα λεφτα δεν πανε ολα στον Ολυμπιακο, αρα δε γινεται να "συνεχιστει" επ' απειρον η ιστορια αφου ειναι ενας διαγωνισμος με χρονο που εξαρταται απο την εταιρια η οποια πληρώνεται γι' αυτον. Επιπλεον πολλα λεφτα θα πανε σε "δώρα" που θα μοιραστουν στους συμμετεχοντες.

Αυτο που λεω ειναι οτι σημερα οριστικα και αμετακλητα πεθανε η "ιστοριουλα" με τα μέλη και το "γινε μελος στην Ολυμπιακάρα" και ολα αυτά.

και το 1,5 ευρω ολοκληρο οχι δεν παει,αυτο ηταν εξαρχης πιστευω γνωστο.αλλα εστω και το ενα ευρω,ειναι κατι σημαντικο κατ εμε.η ιστορια με τα μελη ειχε προβληματα στη δομη της και καλο πιστευω θα ηταν να κοιταζανε αλλαγες σαν αυτες που ειπα παραπανω,μπας και ορθοποδησει.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Καλα το πιο ευκολο ειναι το να πεις το "καμμια σχεση το ενα με το αλλο" και να καθαρισεις. Ειπα εγω οτι εχουνε σχεση; Δισκο ειχανε βγαλει τοτε οι βαζελοι, δίσκο εχουμε βγαλει κι εμεις για να "δικαιωθει ο αποθανών". Παπαριές στο τετράγωνο. Και με τα ... "περίφημα" μέλη θα μας πει κανεις τι γίνεται; Ή το εγκαταλείψαμε και ο Σακης εχει δίκιο οταν λεει οτι "πεθανε το ενα παραμύθι να ξεζουμιζουμε κορόιδα, καιρος να πιασουμε άλλο";

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

και το 1,5 ευρω ολοκληρο οχι δεν παει,αυτο ηταν εξαρχης πιστευω γνωστο.αλλα εστω και το ενα ευρω,ειναι κατι σημαντικο κατ εμε.η ιστορια με τα μελη ειχε προβληματα στη δομη της και καλο πιστευω θα ηταν να κοιταζανε αλλαγες σαν αυτες που ειπα παραπανω,μπας και ορθοποδησει.
    Και το καλυτερο ειναι το "ριχτε κανα φραγκο ρε παιδια να σωθουμε γιατι εμεις ειμαστε ζώα" ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ (κι εδω ειναι η αντιδρασή μου) το "εμεις ειμαστε ζώα και αχρηστοι και διαλυσαμε τον Ολυμπιακο". Αν το πουνε θα τους στειλω οχι ενα αλλα 100 sms. Η ειλικρίνια σπανίζει στα εδάφη του Πειραιώς όμως εσχάτως.

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Ignore User

Καλα το πιο ευκολο ειναι το να πεις το "καμμια σχεση το ενα με το αλλο" και να καθαρισεις. Ειπα εγω οτι εχουνε σχεση; Δισκο ειχανε βγαλει τοτε οι βαζελοι, δίσκο εχουμε βγαλει κι εμεις για να "δικαιωθει ο αποθανών". Παπαριές στο τετράγωνο. Και με τα ... "περίφημα" μέλη θα μας πει κανεις τι γίνεται; Ή το εγκαταλείψαμε και ο Σακης εχει δίκιο οταν λεει οτι "πεθανε το ενα παραμύθι να ξεζουμιζουμε κορόιδα, καιρος να πιασουμε άλλο";
    μονο που αποσο θυμαμαι οι βαζελοι δεν κανανε οικονομικη ενισχυση για τον ιδιο τον Παναθηναικο,αλλα για μια καποια ΠΕΚ που τωρα δεν υπαρχει πια.αυτη ειναι η διαφορα και οντως ειναι μεγαλη,χωρις να βολευει για να καθαρισει κανεις.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

μονο που αποσο θυμαμαι οι βαζελοι δεν κανανε οικονομικη ενισχυση για τον ιδιο τον Παναθηναικο,αλλα για μια καποια ΠΕΚ που τωρα δεν υπαρχει πια.αυτη ειναι η διαφορα και οντως ειναι μεγαλη,χωρις να βολευει για να καθαρισει κανεις.
    Ωχ μωρε πιανεσαι απ' οπου βρεις.
    Ξεχνα την ΠΕΚ, αστη να παει στο διαολο. Χεστηκα για την ΠΕΚ. Αμα δεν μπορουμε να διαχειριστουμε το πιο απλο παραδειγμα και το ψειριζουμε να μη συζηταμε καθολου.

Απλα τα πραγματα χωρις πεκ και χωρις τιποτα. Αυτο που κανει ο Ολυμπιακος ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΟΓΓΑΕΙ ειναι γυφτια μεγεθους μεγαλύτερου απ' οτιδηποτε μπορω να σκεφτω. Αυτο λεω.
    Τι κανουνε λοιπον οι "Ολυμπιακαρες". Συνεντεύξεις ως σωτήρες (βλεπε Γλουδες, Κεντηδες, Μαρινάκηδες και πως τον λενε τον αλλο το μαλακα εσχατως που ξεχναω) και λενε στον κοσμο "δωστε εσεις λεφτα να γινουμε εμεις μαγκες. Ναι εμεις που τα ΓΑΜΗΣΑΜΕ με τα λεφτα και το θεσμο των μελων. Ευχαριστουμε κορόιδα".

Αν εσύ βλεπεις κατι αλλο να λενε εδω ειμαι να μου το εξηγησεις.

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Ignore User

μα εγω πιανομαι?εσυ μου την εφερες την ΠΕΚ σαν αντιπαραδειγμα επιχειρηματος στο συγκεκριμενο θεμα.και σε αυτο το συγκεκριμενο απαντησα.

Ακομα και σε εποχες οντως οικονομικης κρισης που βαθεια ζουμε,ο κοσμος ισως τελικα να αποτελει την καλυτερη εγγυηση για μια καποια βοηθεια.Γιατι εχουμε πει πως δεν ειναι καλο να κρεμομαστε απο τις ορεξεις ενος χρηματοδοτη,ειδικα οταν μιλαμε για Ερασιτεχνη.Οποτε,να η ευκαιρια.Κι αλλωστε,οπως ειπα και πριν,στη βουληση του καθενος εναποκειται αν θα δωσει ενα ευρω,150 ευρω η κανενα ευρω.Περα απο αυτο,σχεδιαζονται αποσο εχει γινει γνωστο και αλλες ενεργειες,οπως το φιλικο με τον Ερυθρο Αστερα στις 23/3/,αλλα και αλλα πραγματα.τωρα αν αυτα ειναι τιποτα,τι να πω,οπως το βλεπει κανεις.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Τελος παντων.
    Τη συγκεκριμενη στιγμη ειναι γυφτια ειτε το πεις "που θα κρεμομαστε" είτε το πεις "εγγύηση". Πως βεβαια ειναι η καλυτερη εγγύηση οι τσέπες του κοσμάκη και οχι των εκατομμυριουχων μαλλον θα ειναι δύσκολο να το καταλάβω οποτε...

Προσωπικα αν εκανα κατι θα γραφομουν μελος αν εβλεπα οτι οντως ενδιαφέρεται καποιος να γραφτω. Τωρα να δωσω τα λεφτα μου σε μια απατη καταβόθρα που ποιος ξερει τι θα γινουνε, με το συμπαθειο οχι.

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

το καθαρο ποσο απο το μνμ που στελνεις ειναι 1 εουρο.

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.726
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.283 φορές σε 10.829 μηνύματα
    Ignore User

43.700 SMS...καλά πάμε
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

ANDREASPROEDROS (20-02-11)

Το avatar του χρήστη lofou

Thanks
    613
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 468 φορές σε 320 μηνύματα
    Ignore User

43990
    PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

45.000 τέλος πάμε γερά
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Haris1984 (20-02-11)

Thanks
    613
    Ignore User

παιδια στην ιστοσελίδα redpeople.gr υπαρχει η δυνατότητα για δωρεά μέσω paypal. δυστυχώς όμως δε φαινεται πουθενά το ποσο που μαζεύεται απ αυτό αλλα και ούτε διαφημίστηκε αυτός ο τρόπος.
    φανταζομαι υπαρχουν αρκετοί Ελληνες εκτος Ελληνικού κράτους που θέλουν να συνεισφέρουν έστω και 5 ευρω αλλα δεν μπορούν με μηνύματα

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Haris1984 (21-02-11)

Thanks
    613
    Ignore User

51.513

χαχα ήθελαν και 3000000 μήνυματα λεει στον ερασιτεχνη! χαχαχα

ούτε που θυμήθηκαν οτι υπάρχουν και 2-3 εκατομμύρια ολυμπιακοί εκτός ελληνικου κράτους σε πολύ καλύτερη οικονομική κατασταση από τους πολίτες της Ελλαδίτσας

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Καλα αυτα για τα τρια μύρια και τα ογδοντα μύρια μηνύματα ειναι απλα παπαριτσες. Και ευχαριστημένοι να ειναι με τις πενηντα χιλιαδες.

G10VANNI FOR EVER Το avatar του χρήστη redHEART7

Περιοχή
    p.falhro
    Thanks
    377
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 640 φορές σε 448 μηνύματα
    Ignore User

. Και ευχαριστημένοι να ειναι με τις πενηντα χιλιαδες.
    πραγματικα.... απορω ομως με εμας ρε παιδια,στελνουμε στα ραδια καθε μερα απο 2 κ 3 μηνυματα χωρις ανταποκριση κ δν στελνουμε ενα γαμωμηνυμα στον ερασιτεχνη,ειμαστε αξιοι της μοιρας μας
    PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
    RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από redHEART7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πραγματικα.... απορω ομως με εμας ρε παιδια,στελνουμε στα ραδια καθε μερα απο 2 κ 3 μηνυματα χωρις ανταποκριση κ δν στελνουμε ενα γαμωμηνυμα στον ερασιτεχνη,ειμαστε αξιοι της μοιρας μας
    Εγώ προσωπικα δεν ακουω καν ραδια και τηλεοπτικες εκπομπές αθλητικές. Και φυσικα δεν στελνω μηνυμα στον ερασιτέχνη που να χτυπηθουνε κατω. Εχω εξηγήσει τις θεσεις μου, δεν ενθαρρύνω μια κατασταση που συντομα θα μας ξαναφέρει στο ίδιο χάλι. Τα ίδια κανανε με τα μέλη, πηγαν λεφτα, ανεβηκαν τα μπατζετ, μετα τα ΚΛΑΣΑΝΕ ολα οι υπευθυνοι (πριν κανα δυο χρονακια ητανε που εβγαζα το λαρύγγι μου ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ , ΦΕΥΓΟΥΝΕ) και η ομαδα καταντησε εδω που καταντησε.
    Εαν βγουνε 2-3 μύρια απο τα τηλέφωνα (λεω τωρα καμια μαλακια να περασει η ώρα) θα ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ για την ομαδα. Οι κύριοι που κουνιουνται τώρα στις καρεκλες του ερασιτεχνη θα ξαναβολευτουνε στις "δάφνες" τους και το τμημα θα χειροτερεψει.

Επιτελους ας κανουν μια ΣΟΒΑΡΗ κινηση και ας οργανωθουνε και να κοψουνε τις ηλιθιοτητες. Γιατι μονο ως ηλιθιότητα μπορω να θεωρησω αυτη τη φαση με τα sms. Και αυτο για να μην την πω "αρπαχτή" και αρχίσουμε "αλλη" κουβεντα.

Εννοειται πως δε λεω σε κανεναν να μη στειλει sms ! Ο καθένας κανει αυτο που τον κανει να αισθάνεται καλά. Αρα καλως πραττουν οσοι στελνουν μηνύματα. Απλα εγω εχω "αλλη" αποψη για την "υγεία" ενος αθλητικου τμήματος.

G10VANNI FOR EVER Το avatar του χρήστη redHEART7

Περιοχή
    p.falhro
    Thanks
    377
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 640 φορές σε 448 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ προσωπικα δεν ακουω καν ραδια και τηλεοπτικες εκπομπές αθλητικές. Και φυσικα δεν στελνω μηνυμα στον ερασιτέχνη που να χτυπηθουνε κατω. Εχω εξηγήσει τις θεσεις μου, δεν ενθαρρύνω μια κατασταση που συντομα θα μας ξαναφέρει στο ίδιο χάλι. Τα ίδια κανανε με τα μέλη, πηγαν λεφτα, ανεβηκαν τα μπατζετ, μετα τα ΚΛΑΣΑΝΕ ολα οι υπευθυνοι (πριν κανα δυο χρονακια ητανε που εβγαζα το λαρύγγι μου ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ , ΦΕΥΓΟΥΝΕ) και η ομαδα καταντησε εδω που καταντησε.
    Εαν βγουνε 2-3 μύρια απο τα τηλέφωνα (λεω τωρα καμια μαλακια να περασει η ώρα) θα ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ για την ομαδα. Οι κύριοι που κουνιουνται τώρα στις καρεκλες του ερασιτεχνη θα ξαναβολευτουνε στις "δάφνες" τους και το τμημα θα χειροτερεψει.

Επιτελους ας κανουν μια ΣΟΒΑΡΗ κινηση και ας οργανωθουνε και να κοψουνε τις ηλιθιοτητες. Γιατι μονο ως ηλιθιότητα μπορω να θεωρησω αυτη τη φαση με τα sms. Και αυτο για να μην την πω "αρπαχτή" και αρχίσουμε "αλλη" κουβεντα.

Εννοειται πως δε λεω σε κανεναν να μη στειλει sms ! Ο καθένας κανει αυτο που τον κανει να αισθάνεται καλά. Αρα καλως πραττουν οσοι στελνουν μηνύματα. Απλα εγω εχω "αλλη" αποψη για την "υγεία" ενος αθλητικου τμήματος.
    ουτε εγω στελνω μηνυματα σε ραδια αλλα εστειλα ενα σμσ για τον ερασιτεχνη,ο καθενας συμφωνω να πραξει οπως νομιζει ο ιδιος αλλα οσον αφορα τα μελη περα απο την πρωτη χρονια δν στηριξαμε οσο θα επρπε την προσπαθεια κ για να ειμαι ειλικρηνης κ εγω αν δν ειχα διαρκειας δν ξερω κατα ποσο θα ανανεωνα την καρτα μελους μου καθε χρονο,αλλα οσον αφορα την τωρινη προσπαθεια μεσω των σμσ πιστευω οτι σε ενα βαθμο τα χρηματα θα πανε εκει που πρπει γτ δν υπαρχουν κ περιθωρια,εστω να βουλωσουνε 2-3 τρυπες
    PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
    RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER

Σελίδα 22 από 56 ΠρώτηΠρώτη ... 212181920212223242526324252 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές