pirateeeeeee (12-11-20)
Για μία ομάδα που χάνει από τα Φερόε, αυτό είναι σημαντική πρόοδος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
pirateeeeeee (12-11-20)
Γιατι δε βγαινουν καλοι Ελληνες ποδοσφαιριστες πλεον???Φλεσάντο????
Ρωτάς λες και βγαίνει ο ίδιος ο Φλεσάντο...
drizzt (12-11-20), giovanni#10 (12-11-20)
Δε βγαινουν πια Φλεσαντοι οπως παλια...
Δε στέλνουν μήνυμα, ή δε βγάζουν βεβαίωση μετακίνησης...
γιατί δεν χάνουμε 10-0 από την ελβετία πια?
πόσο πήγε το κόστος για να παίξεις μικρή εθνική?
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
BrazHlias (13-11-20), giovanni#10 (13-11-20)
είναι ντροπή αυτό που γίνεται. Εβλεπα εχθές τα μπαράζ και πραγματικά ντρεπόμουν με τις ύαινες που τρώνε από την εθνική
τι σκατά υπάρχει σε αυτόν τον τόπο αν δεν υπάρχει έλεγχος στους δημόσιους οργανισμούς? Αύριο μεθαύριο αν κάποιος έχει και λίγη φαντασία μπορεί να κάνει τρομερά πράγματα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (13-11-20)
Η αμήχανη στιγμή που μαθαίνεις ότι πέρασε στα τελικά του Euro η... Βόρεια Μακεδονία κι εμείς παλεύουμε να ανέβουμε απ' τον τελευταίο όμιλο του Nations League. Κατά τ' άλλα ο Ολυμπιακός είχε καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο 20 χρόνια.
Γιατί ακριβώς παίζει η Εθνική είπαμε?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (13-11-20)
Η πλήρης μπουρδελοποίηση του ποδοσφαίρου. Έχει κλείσει η 24-δα του Euro και κάποιοι ακόμα... μπάλα
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Την 20ετια που ο Ολυμπιακος κατεστρεφε το ελληνικο ποδοσφαιρο, συνοπτικα: Η εθνικη ειχε τις μεγαλυτερες επιτυχιες της ιστοριας της (τις μοναδικες για την ακριβεια). Ηρθαν οι καλυτεροι ξενοι παιχτες στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου. Ο Παναθηναικος πετυχε καποιες απο τις καλυτερες του χρονιες στην Ευρωπη. Υπηρχαν τεραστια τηλεοπτικα συμβολαια. Χτιστηκαν τα καλυτερα γηπεδα ποδοσφαιρου (αν και εμειναν ανεκμεταλευτα).
Ασχετα με το αν ευνοηθηκε ή αν πηρε πρωταθληματα αδικα, που ειναι μια αλλη κουβεντα, καμια καταστροφη δεν εφερε και δεν ειχε και την προθεση να το κανει.
Αντιθετα, με την εξυγιανση, η εθνικη ομαδα ειναι διαλυμενη και για να μεινει ο Παναθηναικος στην Α' εθνικη εγινε παραβιαση των κανονισμων (με την οποια συμφωνησαμε κι εμεις).
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
drizzt (14-11-20)
BrazHlias (16-11-20)
Είναι πολύ έξυπνο να παίζει ο Φορτούνης στα πλάγια για να χωρέσει στην 11άδα ο καλύτερος έλληνας μεσοεπιθετικός, ο Μπακασέτας. Εύγε Φαν τ' Σιπ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τον στρώνει για τον Ολυμπιακό.
drizzt (15-11-20)
voskos_7 (15-11-20)
Bookmarks