Χάλια 1ο ημίχρονο. Ούτε συνοικιακό καφενείο τέτοια εικόνα. Για να δούμε εάν ο μαλ... εεε, ο κόουτς βάλει επιθετικό στο 2ο ή αν θα παίξουμε για να κρατήσουμε το 2-0 εις βάρος μας.
Χάλια 1ο ημίχρονο. Ούτε συνοικιακό καφενείο τέτοια εικόνα. Για να δούμε εάν ο μαλ... εεε, ο κόουτς βάλει επιθετικό στο 2ο ή αν θα παίξουμε για να κρατήσουμε το 2-0 εις βάρος μας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ξεκινάει μια εντεκάδα χωρίς καθαρό ακραίο χαφ- εξτρέμ και αναγκάζεται να παίξει ουσιαστικά με πέντε χαφ...ο Φορτούνης εκεί που τον έχει βάλει να κινείται έχει χαθεί...έχεις τον Μασούρα που είναι σε φοβερή φόρμα και αντί να παίξεις πιο ορθολογικά μου κατεβάζεις ομάδα μόνο με χαφ που στην τελική δεν κάνουν αυτό που θέλεις σαν προπονητής,να ανακόψουν τους Βόσνιους...αν δεν βάλει μέσα Ντουρμισάϊ-Μασούρα και να τραβήξει στα άκρα Δώνη-Μασούρα και κορυφή τον Ντουρμισάϊ δεν βλέπω να γίνεται κάτι....
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Άγγελος προσπαθεί να παίξει όπως η Βραζιλία το 2002 που σήκωσε το παγκόσμιο. 5 αμυντικοί, 4 χαφ στον άξονα και 1 μπροστά. Η ποιότητα στα χαφ όμως μας κρατάει πίσω. Όταν επιστρέψει ο Μάνταλος και παίξει δίπλα στον Φορτουνη όλα τελειώνουν, το χουμε σηκώσει για πλάκα.
Πέναλτι και ξύλο. Αρκεί να μπει και τους έχουμε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Πάρτε και μια κόκκινη παλιομπάσταρδα
Gtakis (26-03-19)
Πωπωπωππ πωπωπωππ πάμε.αλλο ένα λεβέντες μου και δεν ξαναλέω κακό λόγο για τον Άγγελο.....
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χμμμμ... 2-2... Κι όμως, το αποτέλεσμα μάλλον μας αδικεί αφού στο 2ο ημίχρονο μόνο εμείς υπήρχαμε στο γήπεδο. Ας όψεται το κακό πρώτο εικοσάλεπτο και η μαλακία του Βλαχοδήμου στο 2ο γκολ.
flessanto (27-03-19)
differance (26-03-19), drizzt (27-03-19), Faithful (27-03-19), flessanto (27-03-19)
Και χ2 και χ και σκόρερ Κωστάκης υπέροχα.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (27-03-19)
Ο ζεκας είπε πως ο Βλαχοδήμος ζήτησε τρεις στο τείχος και τον έγραψαν στα παπάρια τους.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Καλά πήγαμε. Συγχαρητήρια
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οαση ο Φορτουνης, σε μια κατα τα αλλα τραγικη ομαδα.
Μπράβο στην ομάδα
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Νικήστε τους Ιταλούς.
Ακόμα και στον ύμνο τους παίρνουν πόζα μέχρι και οι κωλομπαράδες στον πάγκο τους.
Τι ηλίθιος λαός...
Bookmarks