Στο μεταξύ η Δανία έβαλε γκολ στην Πορτογαλία και προηγείται 1-0. Τον ηττημένο αυτού του ζευγαριού θα τον πάρουμε στον όμιλο για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
Στο μεταξύ η Δανία έβαλε γκολ στην Πορτογαλία και προηγείται 1-0. Τον ηττημένο αυτού του ζευγαριού θα τον πάρουμε στον όμιλο για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
Εκτός περιοχής είναι νομίζω.
Οχι ρε πουστη γαμω τα σπιτια
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τι κωλόφαρδοι είναι ρε μαλάκα γαμώ τα Χάιλαντς.
Πάτα τη πίσω ρε καραγκιοζάκο Πέλκα να σουτάρει ο Κουλιεράκης. Άντε γαμήσου βλακάκο, ποιος είσαι να το βάλεις από εκεί;
Nikolaos_Kokkinos (20-03-25)
Ασε μας ρε πελκα που σημαδευες τοση ωρα για να κανεις αυτο..
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Στη Σκωτία θα επιτεθούν αυτοί λέει ο Σωτηρακόπουλος και θα βρούμε χώρους. Κι εγώ κάτι τέτοια λέω στον εαυτό μου που δεν μου κάθεται η Βάσω κύριε Χρήστο.
Gtakis (20-03-25), Nikolaos_Kokkinos (20-03-25)
panahs7 (20-03-25)
Χάνει την μπάλα ο Φούντας και λέει .. βγαίνει και η κούραση!!
Nikolaos_Kokkinos (20-03-25), panahs7 (20-03-25)
Κλασσικη ομαδα γιοβανοβιτς. Τεσπα καλος ανθρωπος αλλα ωρες ωρες.
Όσο ο λόγος ύπαρξης αυτής της ομάδας είναι να ανεβάζουν τη χρηματιστηριακή αξία τους οι γνωστοί παίκτες τα ίδια και χειρότερα να περιμένετε
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Καρκαμανης για τον Χατζιδη και βγαινει ο Μαχλας μονος του ειναι η φαση.
Ε αφου καταφεραμε να χασουμε στην εδρα μας απο τους ξυλοκοπους ειμαστε αξιοι της μοιρας μας. Αν μας πεταξουν εξω οι Σκωτσεζοι θα ειμαστε για να γελαει ο κοσμος. Που πας ρε καραμητρο με Ταξιαρχη και Πελκα. Ημαρτον δηλαδη...
Bookmarks