Όλα καλά αλλά πίνει φούντα ο Πογέτ; Τι μέσο έχει αυτός ο απίθανος και παίζει στην εθνική;
Να απαντήσω στο υπόλοιπο:Για εμένα ο καλύτερος της Εθνικής ήταν ο Ιωαννίδης, γιατί έπαιζε με τα γαϊδούρια και μάζευε περισσότερο σπόντες και απομακρύνσεις, παρά πάσες. Ο Βλαχοδήμος δεν λέει κανείς ότι δεν ήταν στους επιφανώς διακριθέντες, αλλά έπαιζε περισσότερο προστατευμένος από τη διάταξη.
Κουρμπέληδες, Μπουχαλάκηδες, κόντρα σε χαφ όπως της Ολλανδίας, δεν υπάρχουν στο χάρτη: Σιώπης αν ήξερε υποτυπώδη μπάλα, κάτι μπορούσε να γίνει και σε όλη την καριέρα του.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Όλα καλά αλλά πίνει φούντα ο Πογέτ; Τι μέσο έχει αυτός ο απίθανος και παίζει στην εθνική;
Αμυντικό...
flessanto (19-10-23)
Ο Βοσκος μου λεει να μην ασχολουμε και να παμε παρακατω, αλλα ενα πουστριλικακι το θες σημερα, Πογιετ γαμιεσαι ρε αετοματη
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Γιατί ήθελες να παίζει Εθνική να πάθει καμιά ζημιά;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
δεν ηθελα αλλα οι ανθρωποι ειναι μαλακες, δεν ειναι αμοιβαιως αποκλειομενα αυτα τα 2
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Βγήκε ο Πογιέτ και τα χώνει στην ΕΠΟ γιατί έχουν απλήρωτο τον βοηθό του 8 μήνες. Σε άλλη ανύποπτη στιγμή δήλωσε το καταπληκτικό ότι έχει συμβόλαιο μέχρι τον Μάρτιο, χωρίς να υπάρχει αυτόματη οψιόν ανανέωσης αν περάσουμε στο Euro! Και πως η Β. Ιρλανδία που ενδιαφέρεται είναι μια πιθανή επιλογή! Μια ομορφιά.
Nikolaos_Kokkinos (14-11-23)
Τελειώνει ο Πογιέτ μάλλον, κλάμα.
Τί να πεθάνεις Σάββατο και τί Κυριακή πρωί, Δευτέρα θα σε θάψουν...
panahs7 (14-11-23)
Πρέπει να φανείς δυνατός... Καν' το για τους υπόλοιπους εδώ μέσα...
Επιστρέφει ο φορτουνης στην Εθνική
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Καλύτερα να μην πιείς άλλο...
εχχεις δικιο , παω να παρω ενα κοντοσουβλι κ πατατουλες να χτυπησω καλυτερα
Μην τα φας κατ' ευθείαν, αν δεν θέλεις να τα δεις και εσύ και οι άλλοι στο πάτωμα...
Το φιλικό (λόγω ρεπό στον όμιλο) το έστειλαν στη Ριζούπολη, μη τυχόν χαλάσουμε το γήπεδο του αφεντικού και επειδή δεν έχει άδεια ασφαλείας από την Uefa δεν έχει κόσμο! Μιλάμε για τρομερό σεβασμό στην Εθνική ομάδα της χώρας. Στον προπονητή που οι ίδιοι προσέλαβαν δείχνουν ασέβεια και δεν έχουν βάλει όρο για αυτόματη ανανέωση αν σε πάει Euro. Και αυτά τα άτομα συνεχίζουν ακόμα να βρίσκονται στις καρέκλες τους και να διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
chainsaw (17-11-23), Faithful (17-11-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-11-23), Nikolaos_Kokkinos (17-11-23), pirateeeeeee (17-11-23)
το τι ξεφτιλικι εχει πέσει πάλι στην εθνική ομάδα δεν λέγεται
κάθε μέρα και καινούργια ρεκορ
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Πογιετ τον μπουλο ρε
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Bookmarks