Ναι - η συγκεκριμένη, από όλες τις απόψεις, θα ήταν πιο αντιπροσωπευτική του ρεύματος της κερκίδας λίγο μετά την ανάληψη της ηγεσίας από τον Μαρινάκη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Παντως περα απο την πλακα, ειναι οτι πιο κακουγουστο εχω δει ποτε, μου θυμιζει τραπεζομαντηλο απο ανερχομενο μαγαζι με θαλασσινά και τσίπουρα στην Αστυπαλαια , απο αυτα με τις φρεσκες ιδεές που ανοιγουν σημερα και κλεινουν σε 3 μηνες φεσωνοντας προσωπικο, τραπεζες, εφοριες, ικα κλπ.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ρε μάθε μπαλίτσα στον άρχοντα ρε, άσε ρε τώρα, ρωτάς και τί έγινε...
Δεν φαινόταν η δουλειά ότι κάποιος κουλός θα εμφανιστεί να το πει; Και ποιός καταλληλότερος από το κόμμα του δαρμένου από τους 17χρονους νονούς της νύχτας και του άλλου, που κάνει μήνυση στα τσιμέντα επειδή έπεσε μόνος του με τη μηχανή στο πάρκινγκ της Βουλής.
Περίπατος της Εθνικής, αρκετά θετικό γιατί τα προηγούμενα χρόνια τέτοια ματς δεν τα παίρναμε εύκολα. Στο άλλο ματς η Γαλλία ρίχνει μεγάλο πουτσίδι στα Ολλανδά.
Καλή η Εθνική αλλά μας λείπει το γκολ και σα να ψιλοβαριούνται, εντάξει φιλικό είναι. Άντε ρε Μασούρα βάλε ένα δεύτερο να ξορκιστεί η γκίνια.
Το πέταλο είναι μικρογραφία του ΟΑΚΑ στις αρχές χιλιετίας και μετά από ντέρμπι.
Αυτοί οι αισχροί Λιθουανοί ήρθαν να παίξουν φιλικό για να κλωτσάνε και να παίζουν φουλ άμυνα; Ήμαρτον με τα γίδια.
Σε όλες τις θέσεις εκτός του επιθετικού είμαστε καλοί εώς πολύ καλοί, μπροστά υπάρχει θέμα. Ο Γιακουμάκης δεν έπιασε Σκωτία που είναι ακριβώς το στυλ που του ταιριάζει, ο Παυλίδης δεν γεμίζει το μάτι και μένει να δούμε τον Δουβίκα, εκτός και αν δώσει λύση ο Ιωαννίδης.
Αυτή η Ιρλανδία που είδα παίζει να κάνει καμιά έκπληξη και να βγει 2η. Ο Μενιάν έσωσε τους Γάλλους στο τέλος με μια εξωπραγματική απόκρουση. Οι Ολλανδοί είναι ή του ύψους, ή του βάθους, πολύ μέτριοι απέναντι σε 10 παίκτες του Γιβραλτάρ. Βέβαια είχαν και πολλές απουσίες σ' αυτά τα 2 πρώτα παιχνίδια, στη συνέχεια θα είναι άλλη ομάδα. Εμάς δεν μας έχω ψυχολογήσει, θα δούμε στα δύσκολα που έρχονται. Για 3ους-4ους μας βλέπω. Ευτυχώς έχουμε και το μαξιλαράκι του Nations League, με την ελπίδα να προκριθεί απευθείας η Τουρκία για να έχουμε βατούς αντιπάλους.
john syggel (27-03-23)
Τραυματίστηκε ο Μπακασέτας και είναι αμφίβολος για τα παιχνίδια της Εθνικής. Και δεν υπάρχει Φορτούνης τώρα. Έχει γαμηθεί στο τρολάρισμα το σύμπαν.
Gtakis (05-06-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-06-23), Nikolaos_Kokkinos (03-06-23)
θα βαλει πελκα μανταλο που ειναι καλυτεροι![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (03-06-23)
Θου κυριε...
αχ πως κρατιεμαι
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Γιατί ακριβώς ασχολούμαστε με τη συγκεκριμένη Εθνική ιδέα δεν έχω.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Έχει ήδη δείξει το έργο, ότι σε λίγο δεν θα ασχολούνται ούτε οι παίκτες με τις Εθνικές. Εμένα περισσότερο θα με ενοχλούσε που κλήθηκε ο Ρέτσος, γιατί δεν είχε κανέναν αγωνιστικό λόγο να κληθεί και αυτό κάνει πολύ πιο ύποπτο όλο το υπόλοιπο.
Δεν μας έχουν μείνει και πολλά checkbox σε επίπεδο Εθνικών, (Ολλανδία και Αγγλία έμειναν και μάλλον θα μείνουν) πέρα από το να γίνει κάποια μεγάλη έκπληξη με τεράστιο αουτσάιντερ... Σε λίγα χρόνια, ούτε οι παίκτες θα θέλουν να πάνε και θα το δηλώσουν κατηγορηματικά και θα στέλνουν τις Ελπίδες, αν όχι τους Νέους.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-06-23)
το κονε του ολεγκ και του ρετσου να χαμε στην ζωη.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δεν ξέρω τί έχουν στη Μολδαβία, αλλά εδώ ακριβώς επειδή ξέρω, διαολίζομαι περισσότερο...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-06-23)
Μπακασέτας έχει γίνει τρομερός παίκτης.
Μεγάλη νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Απίστευτη πάσα Μπακασέτα στο γκολ του Μασούρα αλλά και 2 μεγάλες επεμβάσεις Βλαχοδήμου τα κλειδιά αυτής και πάμε Παρίσι να παίξουμε χωρίς άγχος απέναντι στους δευτεραθλητές κόσμου![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Οι Γάλλοι δε θα ξέρουν από πού θα τους έρθει πάλι.
Nikolaos_Kokkinos (16-06-23)
Καλά πώς γίνεται η Ολλανδία να είχε ρεπό σήμερα και να έχει και τη Δευτέρα;; Τι μαλακίες έχει κάνει πάλι η Uefa?
Bookmarks