flessanto (08-10-20)
flessanto (08-10-20)
Σιχαμερό γλείψιμο απ' τον γλοιώδη Βόγλη στον Φαν Σχιπ τώρα στο φιλικό. Ο Αυστριακός τέρμας δεν είχε ακουμπήσει μπάλα σε 30 λεπτά αγώνα και έφτασε να ακουστεί στη μετάδοση το απίστευτο "με τον Ολλανδό στον πάγκο δεν μας έχει συνηθίσει έτσι η Εθνική". Χρρρρ φτου! Γαμώ την ΕΠΟ σας νόπανα.
Εδώ βγήκε πάλι ο παπάρας ο Ολλανδός και ξαναείπε για το Σιόβα χωρίς να τον ρωτήσει κανείς. Καλό κουμάσι.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (07-10-20)
Καλά που παίζει κι ο Φορτούνης και βάζουμε κάνα γκολ.
Και καλά που παίζουν Τζαβέλας και Μιχαηλίδης και βάζει κάνα γκολ και η Αυστρία![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (07-10-20)
Παίζει και ο Τζαβέλλας. Που να το πεις αυτό. Άντε να καλέσει και τον Κλάους την επόμενη φορά.
chainsaw (08-10-20)
Ο Τζαβέλας παίζει στην εθνική??????Τρολάρετε??????????????????????
chainsaw (08-10-20)
estai (08-10-20)
Από gazetta :
Ο Ολλανδός ξεκίνησε με τον Διούδη κάτω από τα γκολπόστ, τους Λαμπρόπουλο, Σβάρνα, Τζαβέλλα, Κυριακόπουλο στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Κουρμπέλη, Μπουχαλάκη, Μάνταλο στον άξονα με τον πρώτο να είναι το «6άρι» και τους άλλους δύο εσωτερικούς, τους τους Λημνιό, Φούντα στα άκρα και τον Φορτούνη στην κορυφή της επίθεσης.
Ότι και να πεις είναι λίγο.
Ρε σεις ο κόουτς χθες έβαλε Φορτούνη στην κορυφή της επίθεσης με Μάνταλο κεντρικά και τον Φούντα στο πλάι. Εν τω μεταξύ ο Φούντας παίζει σέντερ φορ τα τελευταία 2 χρόνια στη Ραπίντ και τα πηγαίνει εξαιρετικά, 27 γκολ σε 36 αγώνες. Δεν παίζει καν να βλέπει τους παίκτες που χρησιμοποιεί.
drizzt (08-10-20)
Ρε άσχετοι. Διαβάστε το βιογραφικό του. Σχεδόν μια πενταετία είχε στην Αυστραλία με την Μέλμπουρν Βικτορι και ποσοστά νικών κοντά στο 35%.
Γίνεται να μην είναι καλός προπονητής??
drizzt (08-10-20)
Τραυματίας ο Μπακάκης. Προτείνω Βύντρα, Πατσατζόγλου ή Σεϊταρίδη.
drizzt (09-10-20)
Παρακαλείται ο κύριος Στράτος Αποστολάκης όπως προσέλθει στη φυσούνα...
There is a Dude in town
Gazetta - Η ενδεκάδα της Εθνικής θα αποτελείται λοιπόν από τους: Μπάρκα, Χατζηδιάκο, Γιαννούλη, Τζαβέλλα, Σβάρνα, Κουρμπέλη, Ζέκα, Λημνιό, Μάνταλο, Μπακασέτα & Παυλίδη.
Τσιμπάει τίποτα μανιτάρια ο Ολλανδός;
Bookmarks