flessanto (03-09-17)
Με Γραμμένο ήρθε η άνοιξη στο ποδόσφαιρο...
There is a Dude in town
flessanto (03-09-17)
Απίστευτο δώρο πετάξαμε στα σκουπίδια. Πλέον όλα ανοιχτά μόνο για τα μπαράζ, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει. Άξιοι της μοίρας μας. Ούτε με νίκη επί των Βέλγων δεν είναι σίγουρο κάτι..
Aναρωτιέμαι τι σύστημα θα παρατάξει ο βλάκας απέναντι στο Βέλγιο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
τεραστια ευκαιρια σημερα κλωτσησαμε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ε αν σημερα χρειαστηκε 2 αμυντικα χαφ για να κρατησει το 0, λογικα θα βαλει 5 αμυντικους και 3 κοφτες.
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
differance (31-08-17), flessanto (03-09-17), giovanni#10 (01-09-17)
Ο Ανδρουτσος γιατι δεν ηταν στην 23άδα; Μήπως ειχε να πολεμήσει τιποτα Τούρκους; Κοίταζα τους παγκιτες και μονο Γιαννιώτας και Μπακασέτας ηταν επιθετικογενείς. Τον χαλούσε ο Ανδρουτσος;
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
80 λεπτά δεξί εξτρέμ τον Μάνταλο δεν βάζει ούτε ο ίδιος ο Μάνταλος τον εαυτό του στο Manager... μαεστρικό κοουτσάρισμα!
![]()
No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria
τουλαχιστον οι μισοι απο τη χθεσινη αποστολη της εθνικης, εχουν περασει απο τον Ολυμπιακο. Αν μη τι αλλο, αξιοπροσεκτο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
flessanto (03-09-17)
χαλια μαυρα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
flessanto (03-09-17)
πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα με το Βέλγιο.
+Ετσι θα πιεστούν να παίξουν σοβαρά με την Βοσνία
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Θα μας ρίξουν κανα 4μπαλο να ισίωσει το κορμί...
There is a Dude in town
Σωστο, δε θυμομουν τον Μανιατη. Αλλα βεβαια ο Μανιαταρος δεν καταδεχεται να παιζει δεξι μπακ. Βαλανε ποτέ τον Ινιεστα να παιξει δεξι μπακ; Ο Γιαγια Μανιατουρέ γιατι να παιξει;
Red&White-Nick-7 (01-09-17)
Ηδη απο Κυριακη αν δεν κερδισουμε, πεφτουμε τριτοι. Μετα θελουμε μονο νικες (Κυπρος εξω, Γιβραλταρ μεσα) και παμε μπαραζ αφου λογικα οι Βοσνιοι δε θα κερδισουν τους Βελγους εντός εδρας.
Bookmarks